Castratie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChristoverChristover

Beste wij hebben onze hond laten castreren omdat we meerdere honden hebben. En zijn paringsdrang fel de kop begon op te steken. Hij begon ons meer links te laten liggen.

 

nu de wonde is van binnenuit gehecht. De wonde is niet open dat ik zie maar ik zie wel bloot weefsel precies dat aan 1kant wat teveel huid was dat nu bultje lijkt en wat oneffen zit kan dit kwaad? Of is dit niet goed gehecht? 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou er even de dierenarts voor bellen.

 

Geen idee of het wel of niet goed is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Maak vanochtend een controle afspraak, wij vanaf hier kunnen niet zien of het goed gehecht is, laat er even naar kijken als je er over twijfelt.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Maak eerst even een foto voor je belt, misschien kan je die opsturen naar de dierenarts, die kan het bekijken, en misschien voorkom je dan een visite, het kan van alles zijn, vochr rond een hechting, een bloedinkje  onder de huid, of kapot gelikt? Dat is van hier totaal noet te zeggen. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zou ook even een foto maken en emailen. In principe kun je ook langs want het hoort bij wondverzorging. Mijn hond is recentelijk ook geholpen laparoscopisch en dan 1 bal verwijderd. Balzak had idd ook oneffenheden maar dat trekt vanzelf weg. Wat ientje zegt is wel belangrijk, heeft ie eraan gezeten? Want dan zou het weleens kunnen zijn dat het open gelikt is.

 

Bij onze hond zag het er zo uit de dag na de operatie.

549369.jpg

Volgende forumvraag: Olijfboom kauwstok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^