Bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JazzJazz

Hallo

Wij hebben een maltipoo van nu 13 weken  ze slaapt in de bench en vanaf dag drie ook meteen de hele nacht door  ook overdag slaapt ze in de bench  we hebben er een deken over omdat we haar in de stacaravan hebben gehad vanaf 8 weken  mijn vraag is nu, als ik de deken er nu thuis niet over doe gaat ze echt niet slapen   is dit voor later nadelig?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Nee, tenzij je de bench niet in de huiskamer wilt hebben voor altijd, hihi. Je maltipoo doet het dus best goed als "wolf" hp-wink Maar is zeker niet erg.

honden page profiel KeesKees 2 doggies

honden foto van Kees

" Hallo
Wij hebben een maltipoo van nu 13 weken  ze slaapt in de bench en vanaf dag drie ook meteen de hele nacht door  ook overdag slaapt ze in de bench  we hebben er een deken over omdat we haar in de stacaravan hebben gehad vanaf 8 weken  mijn vraag is nu, als ik de deken er nu thuis niet over doe gaat ze echt niet slapen   is dit voor later nadelig? "

Nee waarom? Lekker een deken er over. Ik heb een bench onder een tafel staan, mijn hond van 7 kruipt er nog steeds in. 

honden page profiel jantienjantien 2 doggies

honden foto van jantien

Als je de deken niet leuk vindt staan in de huiskamer, zoek je gewoon een leuk tafelkleed uit om te gebruiken.

honden page profiel JazzJazz

Hallo

Gaat er niet om of het leuk staat of niet, maar meer om nu ziet ze niks of niemand en nu thuis als ik de kamer maar uitloop gaat ze piepen en in de bench kan ik gewoon boodschappen gaan doen zonder dat ze er erg in heeft, we gaan dus werken aan even alleen blijven ook buiten te bench

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zou er niet teveel druk opleggen, 13 weekjes is nog niet zoveel. Wat je wel kan doen? Is bv bench deurtje openlaten ipv dicht. Dan kan ze zelf kiezen of ze daar wilt liggen of niet.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

Hier heb ik een grote deken zo gevouwen dat hij de bovenkant bedekt en de zijkanten voor de helft. Dan is het toch beschut, maar valt er ook nog genoeg te zien.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Ik zal haar overdag niet meer in de bench leggen, ook niet om te slapen en gaan oefenen met alleen zijn en het rusten buiten de bench. Desnoods even weer meenemen naar boven enz. Het zal wel fijn zijn dat ze zich gewoon goed voelt als jullie even weg lopen of weg willen gaan. Voor elk klein dingetje de bench in, omdat ze anders zich niet prettig voelt, lijkt mij ook niet de bedoeling.. probeer haar eens wat lekkers te geven als je weg loopt, waar ze even mee bezig is. Brokjes in een snuffelmat of een gevulde kong/lickimat. Zo is je pup even druk en kun je kijken of je dan wel weg kunt lopen, gaat dit goed dan kun je dit steeds verder uit breiden. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^