Negatieve titertest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar

" Ik blijf erbij dag alle entingen slecht zijn.   "

geluk dat ze er zijn, want we zouden al lang allemaal dood zijn. Als ze zo slecht zijn, waarom vind je het dan zo erg dat ze niet zouden aanslaan? Waarom controleer je er op dan?

 

Overigens wordt er wel getiterd bij mensen ook, ook bij het corona vaccin ja. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

FF of topic;

 

Niet enten is pas slecht. Weet nog wel dat er ineens een antivaccinatie groepje ontstond hier in het dorp. Binnen no time 12 kinderen met de mazelen. Zielig voor die kinderen! Zaten huilend in de wagen te schurken aan hun plekken. Zo onverantwoordelijk van die ouders.

 

Ik vind je persoonlijk ook echt een egoïst als je je niet laat enten tegen Covid. Hier zijn de ziekenhuizen fantastisch, we hebben alles in huis maar als ik kijk naar het land van mijn schoonfamilie? Daar heb je in de publieke ziekenhuizen een bed en een bak water ernaast, thats it meer niet! Het is dus makkelijk ouweho*ren als je hier woont want je weet toch wel dat het ziekenhuis je niet weigert. Daarbij ken ik er twee die het hebben het gehad en het is echt geen virus waar je mee wilt gaan dollen! Beiden hebben blijvende last ervan. Waarom hebben ze het gehad? Omdat Jip en Janneke zich niet hebben laten vaccineren! FB realiteit.. zucht. Geloof me... die hebben er spijt van gehad. Blijvende benauwdheid, smaak en reuk verlies, vermoeid bij de minste geringste inspanning en allebei onder controle bij de cardio.

 

Chemisch is het ook niet, je krijgt een hele kleine dosis van het virus geïnjecteerd, hiermee gaat je lichaam aan de slag en maakt er antistoffen voor aan. Zodat als je een hele berg van dat virus binnen krijgt? Er niet zo ziek meer van wordt want er zijn al antistoffen aanwezig. Dus dat geouweho*r van "Doe maar natuurlijk" is gewoon oliedom! Metaforisch gezegd? Kies je dan voor een baksteen tegen je hoofd ipv een kiezelsteentje.

honden page profiel holvoet holvoet

Elk zijn eigen mening hierover maar ik heb me laten vaccineren voor de anderen rondom mij, niet voor mezelf . Tijd zal t wel uitwijzen, raar dag zoveel medicatie toch na enkele jaren uit de handel genomen wordt omdat het toch maar schadelijk is  voor de gezondheid . 
Ken toch ook wel al 3 mensen die volledig gevaccineerd werden en die nu toch COVID gekregen hebben en er serieus ziek van zijn. Verklaar dit dan eens …

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Elk zijn eigen mening hierover maar ik heb me laten vaccineren voor de anderen rondom mij, niet voor mezelf . Tijd zal t wel uitwijzen, raar dag zoveel medicatie toch na enkele jaren uit de handel genomen wordt omdat het toch maar schadelijk is  voor de gezondheid . Ken toch ook wel al 3 mensen die volledig gevaccineerd werden en die nu toch COVID gekregen hebben en er serieus ziek van zijn. Verklaar dit dan eens … "

Beschermingsgraad, Janssen; 66.9%, Moderna; 94%, Pfizer; 95% Toen ik de optie kreeg om te kiezen voor Pfizer?(Stond voor janssen) Heb ik dat dus ook gedaan. Daarbij is het niet zo dat je het niet meer kunt krijgen, alleen zal je er niet zo ziek meer van worden dat je op de intensive care terecht komt.

 

Medicatie is wat anders dan een enten. Medicatie is wel chemisch en is dus belastend voor de lever en nierfunctie. Maar wees maar blij dat ze het maken. De gemiddelde leeftijd in de middeleeuwen (natuurlijke geneeskunde) was 40jaar. Kijk eens hoe oud we inmiddels worden in de huidige tijd.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Klopt volledig en heb mij die vraag ook al 1000 keer gesteld. Ik blijf erbij dag alle entingen slecht zijn. Uiteindelijk kiezen we zelf of we al dan niet onszelf laten vaccineren. Blij dat titeren bestaat voor onze beestjes  "

Ik,heb een opleiding van 5 nu 6 jaar natuurgeneeskunde gevolgd. Het hele ent gebeuren, goed, slecht, voordelen nadelen meegekregen..

 

ik ken dus beide kanten de reguliere gezondheid en de natuurgeneeskunde.. Maar ik weet nu ook dat BEiDEN niet alles zaligmakend zijn.

 

Bv. Krijgt je hond de ziekte van weil is de hond dood en dood ziek en moet met veel schadelijker medicatie dan een enting,opgelapt worden. Afwachten is of je hond het redt en wat hij er aan over houdt. Dat hondenziekte en leverziekte praktisch niet meer voorkomen, is wel door het enten . Door het minder enten en de import uit landen waar op enten niet gelet wordt  en zeker niet getiterd wordt , zal uiteindelijk  hondenziekte ed  en hondsdolheid hier weer de kop op gaan steken. Paar jaar terug was er al een geval van hondsdolheid door import. 

 

Dus enten ja, titeren, ja, maar dat laatste dan dit wel regelmatig herhalen.. titeren is best goed, maar vandaag negatief is morgen wellicht positief omdat die enting bij jouw hond net iets meer tijd nodig had om aan te slaan en ja dan zit er dus al een dubbele enting in die wellicht niet nodig was.

En vandaag positief is morgen negatief, omdat de anti stoffen bij jouw hond veel eerder weg zijn dan gedacht met als gevolg een zieke hond.

Zoals gezegd Hondenziekte komt niet, amper meer voor dus de kans dat je hond, onbeschermd het nu oploopt is klein, maar gebeurt dit wel dan is je hond dood,

 

Enten voor iedereen een eigen beslissing, gelukkig wel. 

Het blijft toch een beetje poker spelen,

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond afgevallen na verhuizing
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^