Puppy pads

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KellyKelly

Hallo allemaal,

 

Sinds drie dagen hebben we een puppy van tien weken, papa chihuahua, mama een chinese naakthond. Tuurlijk mag Ollie ook buiten zijn behoefte doen maar ik wil hem ook leren om binnen de puppy Pads te gebruiken...winter en naakthond gaan niet zo goed samen, of als hij eens langer alleen is....maar ik zet hem heel vaak om de puppy Pads maar meestal gebeurt er ....niks en plast of poept hij even laten gewoon op de vloer....tips???

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heb je een tuin of balkon ? Zomin aanleren om binnen te laten plassen anders blijft je hond dat doen.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Mijn tante had een hondje , klein, . Mijn  tante  was invalide,  En kon niet altijd met hem naar buiten. Ze had hem geleerd op een grote open en lage kattenbak zijn behoefte te doen. Maar uiteindelijk,was de hond ook zo zindelijk dat hij alleen buiten de behoefte wilde doen. Ze had een mini tuintje dus dat was geen probleem, zelfs een kattenluikje in de deur gemaakt.

Maar het kan wel, leren op pads  of kattenbak,. Pak hem dan iedere keer na spelen, slapen, eten en drinken op en zet hem op de pad. Een kattenbak met korrels lijkt mij beter overigens maar dat is aan jou.

Neem dan wel een  open kattenbak, niet een met een kap er over heen,

Overigens kan zowel een chi als een naakthond in de winter best veilig buiten lopen. Een jasje geeft veel warmte, waarschijnlijk heeft je pup wel haar of is hij kaal? En wil je toch  niet in de kou of sneeuw lopen, balkon of tuin zijn ook perfecte plekjes dan voor je hondje.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Zou dan eerder een plas grasmat kopen. Zo 1tje https://petsplace.nl/adori-trainingsmat-gras-8711621969318-pps.html Hierdoor leer je ook gelijk op het gras de behoefte te doen. Je kunt op youtube intypen "diy dog toilet" als je een beetje handig bent, dan kan het nog groter maken.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Als het gebruik van puppypads maar niet ten koste gaat van het naar buiten gaan. Dat is zo belangrijk en de meeste honden vinden dat zo leuk! 

En ik ben het eens met wat Ientje zegt, ook een Mexicaanse naakthond kan in de winter naar buiten hoor. Stel je voor, anders zit hij maandenlang binnen.  Naar buiten, naar buiten, naar buiten.

Heb je ook al foto's, ben benieuwd naar het uiterlijk van Ollie!

En lees even dit topic :  (haha, toevallig)

https://www.hondenpage.com/hondenforum/229807/puppy-behoefte-doen-tijdens-uitlaten.php

 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Wat een popje!   547198.jpg

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Je hebt voor de winter toch goede jassen? Zelfs die over de poten gaan. Onze hond draagt in de sneeuw zelfs een overal van non stop dogwear, anders krijgt ze allemaal sneeuwballen in haar vacht. Een hele winter niet naar buiten lijkt me ook wel erg zielig. Of heb ik het mis? yell

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

547199.jpg       Kelly, kon het niet laten, even recht gezet voor je, zie nu dat tie een heel bloot lijfje heeft, van de winter een goed fleece jasje aan, zodat tie toch met je naar buiten kan...heel lief. laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Kelly, je kan eens kijken naar een wasmachiene bak, dat is een bak die je onder de wasmachiene zet, die op het balkon of tuin en een kunst stukje grasmat erin, en daar leren dat tie z,n behoefte doet, zo schoon ook even in de douce de mat en schoon..en voor de winterdag een plasbak.

honden page profiel KellyKelly

Goede tip bedankt

honden page profiel KellyKelly

OH maar hij mag wel buiten hoor dat neem ik hem niet af maar als het stortregent of sneeuwt of...dan is er een alternatief

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Goede tip bedankt "

Accion heeft groene kunst gras matten, 200-100 ...je kan ze op maat snijden, en de rest opbergen voor als de mat oud wordt, heb je en voorraad, en het kost ook nog niet eens zo veel....ongeveer vier euro, de wasmachienebak wat meer,  maar dat is een x een aankoop.laughing

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Vergeet de zonnebrand niet wink Leuk hondje hp-heart Heb je geen vacht en dan heb je nog vacht verzorging hahaha hp-wink

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Hallo allemaal,
 
Sinds drie dagen hebben we een puppy van tien weken, papa chihuahua, mama een chinese naakthond. Tuurlijk mag Ollie ook buiten zijn behoefte doen maar ik wil hem ook leren om binnen de puppy Pads te gebruiken...winter en naakthond gaan niet zo goed samen, of als hij eens langer alleen is....maar ik zet hem heel vaak om de puppy Pads maar meestal gebeurt er ....niks en plast of poept hij even laten gewoon op de vloer....tips??? "

Hoezo "winter en naakthond gaat niet samen"? Daar zijn hondenjasjes voor uitgevonden, toch? En waarom niemand regelen die hem uitlaat als hij langer alleen moet zijn? 

Ik snap wel dat hij, na 3dgn, helemaal niet snapt wat de bedoeling is. Hij is er pas 3 dgn. Dus laat deze baby (want dat is hij) eerst wennen aan zijn nieuwe situatie voordat er van alles van hem verwacht wordt. 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik geef de voorkeur aan puppypads, die kun je nadat de pup zijn behoefde er op heeft gedaan gelijk weggooien waardoor je geen geurtjes in huis hebt.

Ik heb Lotus als kleine pup s,nachts in een kattenreisbench bij mij op bed gehad, er lag een dekentje en puppypad in de reisbench. Ik hoorde haar als ze wakker werd en ging dan met haar uit maar bij hoge nood kon ze op de puppypad. Zodra ze s,nachts doorsliep heb ik haar beneden in een puppyren met een mand, water en puppypad gezet. Inmiddels is ze vier jaar en ligt er nog steeds een puppypad in haar ren (die overdag open staat) omdat Lotus last heeft van blaasgruis en door de medicijnen en het extra vocht dat ze hiervoor krijgt vaak moet plassen, ze gaat hierbij wel gewoon uit.

honden page profiel KellyKelly

Zo zie ik het ook. Aanleren voor als het nodig zou zijn en buiten als voorkeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Ik geef de voorkeur aan puppypads, die kun je nadat de pup zijn behoefde er op heeft gedaan gelijk weggooien waardoor je geen geurtjes in huis hebt.
Ik heb Lotus als kleine pup s,nachts in een kattenreisbench bij mij op bed gehad, er lag een dekentje en puppypad in de reisbench. Ik hoorde haar als ze wakker werd en ging dan met haar uit maar bij hoge nood kon ze op de puppypad. Zodra ze s,nachts doorsliep heb ik haar beneden in een puppyren met een mand, water en puppypad gezet. Inmiddels is ze vier jaar en ligt er nog steeds een puppypad in haar ren (die overdag open staat) omdat Lotus last heeft van blaasgruis en door de medicijnen en het extra vocht dat ze hiervoor krijgt vaak moet plassen, ze gaat hierbij wel gewoon uit. "

Ja, zo moet het lukken Marga.

honden page profiel DanielleDanielle

" OH maar hij mag wel buiten hoor dat neem ik hem niet af maar als het stortregent of sneeuwt of...dan is er een alternatief "

Misschien vindt hij stortregen of sneeuw wel hartstikke leuk ;) Gewoon een jasje aandoen en dan zie je wel, toch? 

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik heb een Chinese naakthond powderpuff, Remi. Wel met haar, maar ze gaat in de winter korter dan in de zomer. Aangezien ze jasje/trui op de fiets nodig heeft sowieso, en ze door sterilisatie een vacht heeft die ontzettend snel klit. Dus waar ik het in de zomer wel tot 3cm of langer laat groeien, blijft ze in de winter rond de 1cm. Overall vond ze niks, ze draagt een trui, een jas, of als het echt koud is trui met jas er nog overheen. En heb een fleecekleed in de fietskrat. Ik heb geen rijbewijs, vandaar goed uitgedost op de fiets tongue-out

Wandelen kan meestal zonder trui/jas, ze loopt gewoon een tandje harder XD Ze vindt trui of jas aandoen namelijk vreselijk. Zij was ook een zomerpup, eerlijk gezegd nooit mee geoefend toen. Misschien wel handig om mee te oefenen nu hij nog pup is!

Dit is Remi.

527122.jpg

 

Wat betreft puppypads, hoor ik vaak van mensen dat pups de pads en kleedjes/matten door de war gaan halen. En dat ze gaan plassen en ontlasten op alle zachte oppervlakken in huis, omdat ze denken dat dat mag en ze het verschil niet snappen. Ik zou zelf liever denk ik een grasplasplekje maken, met een misschien een paaltje er in, omdat hij in een reutje is, in de tuin, of desnoods in huis. Of inderdaad een kattenbak. Of ik volg iemand op Instagram, en die heeft een hondenplasbak (de VS he tongue-out die hebben vanalles) waar ze de puppypad in doet. Dit omdat haar reutje met poot omhoog op de mat stond, maar vanwege poot omhoog niet plaste óp de mat als je snapt wat ik bedoel foot-in-mouth Die bak zorgt ervoor dat het vanwege de wanden toch niet overal behalve op de mat ligt :') Maar volgens mij plast hij ook op kleedjes nog steeds, en markeert, en als ze hem niet in de gaten kunnen houden, krijgt hij een plasband om. Ik zie hem iig af en toe in plasband voorbij komen, en in stories post ze soms foto's van waar hij tegenaan geplast heeft stiekem, haha.

Als mijn hond niet wil wandelen vanwege de regen of hitte, laat ik haar overigens uit in de tuin, of in de berm tegenover het huis. Desnoods til ik haar er heen (hittegolf en kokend heet wegdek bijvoorbeeld).

 

Ik volg ook meerdere naakthond baasjes uit Noorwegen/Zweden/Finland. Dikke overall aan of jas, en hun naakthonden lopen door nog barrer weer dan we hier in Nederland krijgen hoor hp-shiny Ik ging eerst 'expres' voor de powderpuff want dat naakte vond ik zo onnatuurlijk, volgende hond wordt een hairless met stamboom, haha! Nog even sparen dus... hp-heart Maar helemaal verliefd op het ras!

 

Wat goede merken: Pomppa, Hurtta, ForMyDogs(? al zag ik deze een paar jaar terug vaker voorbij komen, weet niet waarom ze nu minder te vinden/zien zijn). Al is haar dikke winterjas (die misschien wel niet dik genoeg is voor een volledig naakte hond) van de aliexpress, en voldoet deze ook. Let bij het kopen van een jas/overall er op dat het er eentje voor reutjes is! Eentje met meer ruimte voor hun... potlood... zodat ze hun jas/overall niet natplassen hp-wink

Volgende forumvraag: Overdag blaffen in de bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^