Honden haren makkelijk verwijderen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je wilt dus een bedrijfje opstarten, wachtruimte....een fiets ter beschikking stellen en naar het strand de zee, dan woon je te ver hier vandaan, geen zee hier te bekennen, laughing toch zou je eerst klein moeten beginnen, er zijn veel bedrijven die professioneel werken aan de auto schoonmaken....misschien eerst kennissen en vrienden voor je echt een bedrijf gaat opstarten...?

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke


Ben voor mijzelf veel uit aan het denken en werken. Heb er best veel aan gehad. Alleen jammer dat er weinig unieke profielen op reageren. "

Wij zijn denk ik dat unieke profiel met al 30 jaar witte bull terriërs en altijd donkere autobekleding hp-cry. Een ware nachtmerrie voor iedereen die niet echt van stofzuigen houdt, in ieder geval niet driedubbel gelegen achter je voorstoelen, ook die voorstoelen zaten overigens onder de haren. 

 

Wij hebben dus al jaren "probleemhonden" qua vacht. Inderdaad herkenbaar om met het zweet op je voorhoofd zo'n dikke 3 uur je auto uit staan te zuigen. Dat is ook de reden dat we na de komst van de 4e met irritant stekelig en soort van plakhaar de auto hebben ingeruild en een nieuwe auto hebben gekocht met leren bekleding hp-smile

En tevens zit bulletje 5 tegenwoordig in bench achterin, dus nog minder overlast wat haar betreft.

Dus ik herken het probleem wel, maar zelf voor andere oplossingen gezocht. Ik wilde dus wel eerder reageren, maar aan mij heb je ook helemaal niets.

Desalniettemin wens ik je succes met het opzetten van je bedrijfje. 

honden page profiel MrbenkhardMrbenkhard

honden foto van Mrbenkhard

" Je wilt dus een bedrijfje opstarten, toch zou je eerst klein moeten beginnen, er zijn veel bedrijven die professioneel werken aan de auto schoonmaken....misschien eerst kennissen en vrienden voor je echt een bedrijf gaat opstarten...? "

Natuurlijk, daarom doe ik ook eerst mijn onderzoek.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik doe het nu voor mijzelf op de oprit, daar zou ik het voor klanten mits ik dit doorzet nooit doen. En dan wil ik een wacht ruimte voor klanten. Er is niks vervelender dan een klant die op je vingers kijkt als je geconcentreerd bezig bent.  Natuurlijk heeft de klant dan ook de keuze om de auto achter te laten. Misschien een leenfiets voor een ritje over de dijk of naar het strand of wat zij ook willen. 
 
Ben voor mijzelf veel uit aan het denken en werken. Heb er best veel aan gehad. Alleen jammer dat er weinig unieke profielen op reageren. "

Heb je weleens gedacht aan een schade herstel carrosserie opleiding? Daarmee kun de schade herstellen aan een auto maar hebt geen hol te maken met de motorische gedeeltes. In sector is er echt te weinig man/vrouw kracht voor. Daar moet je dan gaan denken aan het herstellen van een oldtimer (bv het schoonmaken en herstellen van originele bekleding of zelfs opnieuw bekleden) en schades die gereden zijn die de verzekering vergoed. In loondienst krijg je hier een goed uurloon voor + alle verzekeringen betaalt. Als je iets zelf wilt opstarten heb je meer mensen nodig en houd rekening met de kosten van verzekeringen. Aow, WW, ZW ect...

 

Edit; Wilde ooit Tig lasser worden maar ben er nu te oud voor ;)

honden page profiel MrbenkhardMrbenkhard

honden foto van Mrbenkhard

" Heb je weleens gedacht aan een schade herstel carrosserie opleiding? Daarmee kun de schade herstellen aan een auto maar hebt geen hol te maken met de motorische gedeeltes. In sector is er echt te weinig man/vrouw kracht voor. Daar moet je dan gaan denken aan het herstellen van een oldtimer (bv het schoonmaken en herstellen van originele bekleding of zelfs opnieuw bekleden) en schades die gereden zijn die de verzekering vergoed. In loondienst krijg je hier een goed uurloon voor + alle verzekeringen betaalt. Als je iets zelf wilt opstarten heb je meer mensen nodig en houd rekening met de kosten van verzekeringen. Aow, WW, ZW ect...
 
Edit; Wilde ooit Tig lasser worden maar ben er nu te oud voor ;-) "

Ja net even, nee dat is niks voor mij haha. Ik vind detaillering veel leuker. Daarnaast weet ik wat schade herstellers verdienen en dat is toch echt verleden tijd dat ik daarvoor nog veel zou werken.

 

Kwa details schoonmaken is het voor mij een leuke hobby. Dat ik daar niet rijk van word vind ik niet erg.

honden page profiel MimmikMimmik

honden foto van Mimmik

" Zijn ze...ook even offtopic hoor, hahaha......enorme reuzen, per stuk 75 kilo teef....en het ras is zo makkelijk en trouw en lief.....en echt ik heb nimmer een echte vieze auto, ligt altijd een beschermingskleed in, geen haren zoals een kortharige hond wat overal indringt, vlokken zijn het, die stofzuig je er zo uit, alles even nat afnemen, stof...bescherming twee x in de maand de was in, klaar, en hier gaat de auto een x in de maand door de wasstraat... "

75 kg, dat zijn inderdaad echte knuffelberen dan. Ons meisje met haar volle 9kg is een heel verschil. Wel geweldig mooie dieren! Heb zelf trouwens dezelfde auto haha, maar in het blauw. Maar omdat het zo een kleintje is kan die op de achterbank met een klikgordel aan haar tuigje of halsband, dat is wel een gemak. Qua schoonmaak is het ook een gemak. Lange haren die makkelijk opstofzuigen, gelukkig maar want die van ons slaapt in de zetel :D 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^