Een berg tips en dan gaat het daar ineens mis, lol

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Dus ik kreeg ineens weer een berg tips, wat te doen, goedbedoeld, lol. Gaat het bij jullie ook weleens dat je denkt... "Uhuuuuu -_-"

 

Botty heeft nog steeds gekheid met de Golden Retrievers. Van 900mtr afstand slaat ie al aan. Ik heb werkelijk geen flaus idee waar het vandaan komt. Heel lang verhaal kort? Gaat GT voor komen volgend jaar. Anwaaaayyy....

 

Dus ik heb een leuk gesprek met een ervaren Vizsla ex Dobermann eigenaar. Aardige dame, onze honden beetje snuffelen en een beetje lui liggen bij mekaar.

 

Goed, veel hondenverhalen en we komen het punt van de Golden Retriever. Komt er net 1tje aan gelopen... lol. Ja hoor, Botty uit zijn plaat. Nou daar kwam een waterval van goed bedoelde tips. Terwijl ik nog geen 5min eerder? Precies had beschreven hoe we hem hebben gerehabiliteerd. Ondertussen had ik haar hond al 3 keer geaaid. Dametje gaf likjes onder Botty's bekkie, super peacefull allemaal. 10 honden op afstand al gepasseerd en niets aan de hand.

 

Nou komt ie haha.... Zij wil Botty aaien, strekt haar hand uit en Botty is geen super knuffelbeer met mensen, dat is echt 1 op 1000. Maar kwam wel steeds een stukje dichterbij met de juiste signalen. Die Vizsla dacht van "EH?! Nope! Die is van mijn" Dus lucht hap naar Botty. Botty stond gelijk achter me, niks aan de hand, prima hondentaal. Even verder praten en de hondjes lagen al snel weer samen in het gras. Moest er even van binnen van lachen.

 

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^