Verstuikt pootje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvelienEvelien

Hoi allemaal,

Onze hond heeft zijn pootje verstuikt en op een foto bleek dat hij een zwelling rond 2 tenen heeft zitten. Hij mag nu komende 2 weken alleen wandelen voor zijn behoefte (max 5 minuten) en moet binnen of in de tuin zoveel mogelijk rusten. Nou is Jaxx een energieke hond, dus ik vroeg me af of jullie tips hebben hoe ik hem toch zijn energie kan laten kwijtraken, zonder zijn pootje te belasten.

Hij houdt van kauwen en hersenwerkjes, maar mag daarbij dus eigenlijk niet staan. 
Alle tips zijn welkom!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Lekkere kong geven, gaat tie vanzelf wel ermee liggen, een goed kauw bot...ook dan gaat tie liggen....n je kan ook het bot vasthouden en zorgen dat tie gaat liggen ermee, ga je op de grond zitten bij je hond, ...af, en geef je het bot, en samen vasthouden...en een snel herstel voor je hond.

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

Ik heb een jackie en die had een kruisband operatie gehad. Ik heb haar in de bench moeten laten nachten lang en optillen voor een plasje en poepje. Het is echt even doorbijten! Sterkte!

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Die van mij vond een echte echte bot uit de dierenwinkel lekker en lag er altijd bij! Of kauwstaafjes! Mijn puppy houd op dit moment het balletje met een gaatje (die ik had gemaakt in een tennisbal) en dan snoepje erin! Kei leuk! Die van mij voetbalt ermee maar heeft gemerkt dat als je hem omhoog gooit dat er snoepjes uitkomen! Mijn vorige dame lag erbij toen ze ziekjes was! Dus als je hond t door heeft dan is het leuk kan op 2 manieren :) 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^