Wagenziekte / stress auto

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Willemijn en TibbeWillemijn en Tibbe

honden foto van Willemijn en Tibbe

Wij hebben hetzelfde gehad met onze stabij. Vanaf dag 1. En het werd steeds erger, voor we het dorp uit waren had ie al gekotst. Wij zijn gestopt met van alles proberen. Even rust in de tent (auto :-) en we hebben hem zo'n 2 weken niet in de auto gedaan, rond de 7 maanden was ie toen. Niet eens in de buurt gekomen. En daarna hele kleine stukjes rijden met iemand naast hem op de achterbank en zo opgebouwd. Nu springt ie zelf de auto in want dat betekent wandelen! Nooit meer problemen vanaf ongeveer 1  jaar. 

 

 

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Onze Wienske is een paar jaar wagenziek geweest. Alles geprobeert, geen eten, wel eten, raam open, kachel uit, strip onder de auto niets hielp. Tot iemand mij het middel cocculus inducus d6 van vsm adviseerde.Het is een middel dat ook bij mensen gebruikt wordt. Zij adviseerde een kuur te geven 2x daags 1 tablet geplet tussen 2 lepels en in een schone bek.Daarna 15 minuten niet eten of drinken. En dat 1 week gegeven, de week erop begon ik op donderdag te geven als ik vrijdags met haar naar de camping ging. Dat gaf ik dan tot zondag omdat wij dan weer naar huis gingen. Na vier weken kon ze mee zonder pilletjes, ze is zelfs mee naar Spanje geweest zonder te moeten overgeven.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: ineens weer binnen poepen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^