Eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pauwelspauwels

onze zwitserse herder wil niet meer eten of heel weinig. Verschillende brokken en natvoer geprobeerd. Hij eet wel maar veel te weinig. Tips?

honden page profiel DanielleDanielle

Misschien heeft je hond gewoon minder nodig dan je denkt. De temperaturen kunnen ook een rol spelen. Ik zou niks 'dwingen' maar gewoon in de gaten houden of hij fit blijft etc en hoe hij zich verder gedraagt. Mijn hond eet ook slecht sinds hij ongeveer 7 maanden oud is (nu 1,5 jaar). Hij krijgt sindsdien de helft van de aanbevolen hoeveelheid maar hij doet het er prima op. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kan je wat meer info geven, hou oud is je hond, teef of reu, en is het van de laatste tijd dat je hond niet wilt eten ? 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Kan idd de warmte zijn, loopse teef in de buurt (gehoord hier op het forum) Kan ook zomaar kiespijn zijn of ziekte. Mijn vorig ging in honger staking omdat hij allergisch bleek te zijn.

 

Advies wat ik menig maal heb gekregen van de DA is dat bij voldoende drinken het even aan te kijken een aantal dagen. Wanneer er ook niet gedronken wordt is het een visite aan de DA.

honden page profiel pauwelspauwels

Onze noah is 10 maanden.  Een reu zwitserse herder. Is wel al een tijdje zo. Geef je hem kip,????eet hij het wel. Alle soorten brokken laat hij staan. Proberen natvoer nu maar is ook niet echt zijn gedacht. Snacks gaan dan zo binnen. Zindelijk? Is onze 2de herder,de vorige at zonder probleem. Drinkt normaal.

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Puber! Die eten wel vaker wat slechter. Gewoon aanbieden en weghalen. Ook geen snacks. Je hond is slim. Als hij niet eet krijgt hij lekker kip.

honden page profiel Thara Thara 3 doggies

honden foto van Thara

" Puber! Die eten wel vaker wat slechter. Gewoon aanbieden en weghalen. Ook geen snacks. Je hond is slim. Als hij niet eet krijgt hij lekker kip. "

Dat dus . En ik zou de hoeveelheid voer ook minderen 

Dan heb je misschien kans dat ie wat regelmatiger gaat eten 

En maak je er vooral niet druk om 

Het moet vooral geen strijd worden 

Een gezonde hond hongert zich echt niet uit 

Ik had ook ooit een puber reu , die at 3 x per week . Uiteindelijk kwam het weer goed hoor , uiteraard kreeg hij niets tussendoor 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Als ie idd wel de lekkere dingen eet? Dan is er niets aan de hand. Daar hoeft het geen puber voor te zijn lol. 2 schepjes nat door de brokjes, beetje water erbij en roeren. Dan eet ie het wel denk ik. Doe ik hier ook bij een volwassen hond. Vermoed dat brokjes toch wat smakeloos zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Onze noah is 10 maanden.  Een reu zwitserse herder. Is wel al een tijdje zo. Geef je hem kip,????eet hij het wel. Alle soorten brokken laat hij staan. Proberen natvoer nu maar is ook niet echt zijn gedacht. Snacks gaan dan zo binnen. Zindelijk? Is onze 2de herder,de vorige at zonder probleem. Drinkt normaal. "

Loops teefje in de buurt ? Een reu eet dan ook wat minder, en geef je niet te veel eten ? Geen echtetrek meer, meeste honden eten zomers als het warm is wat minder, geef twee x per dag, en geen snacks tussen door...

honden page profiel pauwelspauwels

Ik vermoed idd dat hij rammelt met mij. ???? hopelijk lukt het nu met natvoer en brokken. Snacks geef ik niet meer nu. Tis een koppige ezel

honden page profiel pauwelspauwels

Ik hoop dat deze fase vlug voorbijgaat. Ben een overbezorgde dogmama????

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Ik hoop dat deze fase vlug voorbijgaat. Ben een overbezorgde dogmama???? "

Jouw hond wil vast niet eten omdat er een loopse teef in de buurt is,ben met mijn eerste reu ooit naar een dierenarts geweest omdat ik mij zorgen maakte dat hij dagen niet wilde eten. De da had gelijk.

 

 

honden page profiel pauwelspauwels

Oei zijn hormonen dus?

Volgende forumvraag: Fleacare vlooien/tekenband
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^