Kosten KVV

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate 3 doggies

Voor 6 cockers heb ik elke dag ongeveer 2 kg nodig. Ik varieer diersoorten konijn, paard, eend, geit, lam, kalkoen, gans, hert, wild en rund van Degomeat, Kivo, Dogmeat, Carnibest, Tammenga, Kiezebrink, Canis Purus, Gowill. Tussendoor ook eens Medipetfood huid en vacht of flexi. Zalm en oceaanvis geef ik gestoomd van Renske, ik verdraag zelf absoluut de geur van rauwe vis niet money-mouth. Haaksbarf vond ik vroeger een topmerk maar met die hennep er bij is het droge troep geworden en bovendien ook nog belachelijk duur in verhouding tot de kwaliteit. Alaska vond ik ook wel ok maar niet handig in rollen van 800g.

Fazant en witvis heb ik moeten schrappen, één cocker trok er echt haar neus voor op. Kiezebrink haas verdraagt één cocker ook niet, ik dacht eerst dat het toeval was maar ze krijgt er telkens buikkrampen van. 

Enkel voor het eten kom ik per maand uit op zo'n 300 euro. Kauwmateriaal is niet inbegrepen. Zo weet ik in elk geval waar ik voor ga werken hp-shiny.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: 1 keer per dag voeren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^