zindelijk maken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WendyWendy

Onze pup Flo is nu 9 weken echter als we haar uitlaten en ze plast en poept netjes buiten en we komen weer terug binnen dan plast ze binnen 5 minuten in de kamer. Ik vind dat ze erg veel plast per dag gaat ieder 1,5 / 2 uur naar buiten maar in de tussentijd plast ze nog wel 2 of 3 keer binnen. Snachts gaat het goed de bench is droog smorgens heeft iemand tips? we hebben altijd honden gehad maar dit nog nooit meegemaakt.

honden page profiel Baasje van RosieBaasje van Rosie

honden foto van Baasje van Rosie

Soms moet je nog vaker met een pup naar buiten ;) I feel you. En het heeft tijd nodig. Wij hebben een pup van 10 weken.. Hoe ziet het uitlaten er bij jou precies uit? Loop je een afwisselend rondje? of altijd hetzelfde? Misschien weet je dit al. Maar het is belangrijk om een saai plekje uit te zoeken waar je elke keer start en eindigt. Een klein grasveldje zonder te veel prikkels er omheen. Ik heb gemerkt dat onze pup soms zoveel prikkels kreeg, dat ze gewoon stopte met plassen of poepen om te gaan kijken. Misschien is dat bij jou ook? En soms is je gevoel het beste.. maak dan voor de zekerheid een afspraak bij de DA.

 

ps. het is logisch dat de bench niet wordt bevuild. Dat is het eigen plekje en moet schoon blijven. Als het goed is, gaat dat plekje steeds groter worden.

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

Pupje is 9 weken dus jaa veel plasje smile gewoon nog erg jong en geen controle nog over de sluitspieren.

 

Goed gaan kijken naar haar gedrag, na eten, spelen en wakker worden direct even naar buiten en feestje bouwen als ze netjes buiten plast. En als ze binnen plast niks zeggen en opruimen. 

 

Buiten is gewoon nog spannend ook dus kan goed dat ze gewoon nog niet uit geplast is en dat binnen waar ze zich prettig voelt af maakt.

honden page profiel WendyWendy

Dankjewel het gaat wel goedkomen en dit doen we al maar twijfelde even aan mezelf 

 

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Dankjewel het gaat wel goedkomen en dit doen we al maar twijfelde even aan mezelf 
  "

Je zou altijd plasje kunnen opvangen en vragen aan dierenarts of er gekeken kan worden naar een blaas ontsteking als je twijfelt.

 

Maar ik denk dat je pupje gewoon nog niet alles onder controle heeft smile 9 weekjes is nog gewoon heel jong

 

 

honden page profiel WendyWendy

We zijn inderdaad sinds vanmorgen een stil plasplekje gaan zoeken. het zal wel zijn omdat ze nog zo jong is morgen gaan we sowieso haar even laten checken door onze dierenarts ik zal een plasje opvangen dan weet ik het ook zeker.

Volgende forumvraag: Overprikkelde pup 8 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^