Loopsheid/Baarmoeder

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel joshjosh

Hallo iedereen,

3 dagen geleden rond middernacht begon mijn hondje een kleine jack russel ineens moeilijk en langzaam te lopen normaal rent ie de trap op nu was het heel langzaam met moeite toen begon die veel te trillen tot die uiteindelijk in een heel diepe slaap viel de dag erna ging het een stuk beter het enige wat ze niet deed was springen normaal springt ze overal op elke bank of bed wat dan ook maar die hele dag liep ze gewoon rond de bank en keek ze of klom ze maar springen bijna nooit en dan nu 3 dagen later is alles normaal ze is weer actief ze eet ze drinkt alles maar nu zie ik dat haar vulva opgezwollen is dus de loopsheid gaat beginnen en via research kwam ik tegen dat veel van die symptomen ook naar baarmoederontsteking kunnen wijzen en nu weet ik niet of ik gewoon moet afwachten? aangezien ze nu totaal niks abnormaals meer doet ze is gewoon de oude kan het zijn dat het begin van de loopsheid haar misschien gewoon een beetje ziek of groggy maakte?

 

Alvast bedankt!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik kan t vanachter t scherm niet zien natuurlijk. Het lijkt me eerder iets met 1 vd knietjes of rug. Maar bij twijfel, bel je dierenarts!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Wanneer de loopsheid er aan komt kan het zeker zo zijn, buikpijn, en als de loopsheid er is is de buikpijn over...wees alert, bij twijfel bel je...kijk of ze een goede uitvloeiing heeft, is er dat je zegt dat klopt niet, bellen.   Is dit haar eerste loopsheid ? En heb jij dit nog niet eerder meegemaakt van je hond ? 

honden page profiel joshjosh

Nope dit is niet de eerste loopsheid meestal is het gewoon dat ik ineens het bloed zie op de grond en dat is het,  maar het kan ook zijn dat ik er nu gewoon extra hard op let want als ik me eenmaal zo iets in mijn hoofd praat van er klopt iets niet dan zie ik spoken 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Nope dit is niet de eerste loopsheid meestal is het gewoon dat ik ineens het bloed zie op de grond en dat is het,  maar het kan ook zijn dat ik er nu gewoon extra hard op let want als ik me eenmaal zo iets in mijn hoofd praat van er klopt iets niet dan zie ik spoken  "

Alleen maar goed dat je alert bent hoor, als het anders is dan anders, bellen..of je eventueel kan komen om je hond na te laten kijken, je kan ook even temperaturen.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Denk dat je er goed aan doet om het wel even te laten checken. Dan weet je het zeker. Een echo is niet zo heel duur en kan zonder roesje.

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Hoe oud is je hondje ? 

Ik zou haar temperatuur even goed in de gaten houden 

En opletten dat ze niet suf word 

En bij twijfel naar de dieren arts 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Josh, kom je nog even vertellen hoe het is ? 

Volgende forumvraag: Maanden mank zonder diagnose
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^