Wat mis ik jou :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Soraya,Rock* &DjaySoraya,Rock* &Djay

honden foto van Soraya,Rock* &Djay

Onlangs heb ik hier geschreven over mijn allerliefste Rock waarbij  een kleine 4 weken geleden  kanker is vastgesteld. Vorige week vrijdag zijn wij hiervoor aan de eerste chemo begonnen. Helaas had hij ondanks behandeling een prognose van slechts enkele maanden, maar wouden wij alles op alles voor hem zetten. Rock was een onwijze levensgenieter en moest de kans krijgen zijn leven geweldig af te kunnen sluiten. Afgelopen zondag werd je 7,5 en wat had jij een goede dag. We hebben je halve verjaardag gevierd met taart en worst en je hebt de hele dag heerlijk gespeeld met de bal in de tuin. Vanaf maandag ging het minder en bleek dat je er helaas ernstige bloedarmoede bij hebt gekregen. Rock is hierdoor dinsdagavond in elkaar gestort en wij hebben de verschrikkelijk moeilijke keuze moeten maken Rock in te laten slapen. Mijn allerliefste vriendje is niet meer cry

 

Wat mis ik hem ontzettend en wat is het leeg in huis. Wat ben ik ontzettend gek op hem. Ik noemdd hem altijd mijn kind op 4 poten en dat zal hij ook voor altijd blijven. Geen stafford glitters ( haren) meer die door het huis dwarrelen.

 

Lieve Rock, 

Ik heb je altijd op handen gedragen, nu draag ik je voor altijd in mijn hart

18-10-13 * 21-04-21

 

544536.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

groot verdriet, dat is snel gegaan, heb het meegekregen van je...en nu dit afscheid....heel toevallig zag ik je profiel en nu lees ik dit...heel veel sterkte...

honden page profiel Soraya,Rock* &DjaySoraya,Rock* &Djay

honden foto van Soraya,Rock* &Djay

" groot verdriet, dat is snel gegaan, heb het meegekregen van je...en nu dit afscheid....heel toevallig zag ik je profiel en nu lees ik dit...heel veel sterkte... "

Veel te snel cry

Wij hadden gehoopt op nog net wat meer tijd met hem frown

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Oh man wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte..

honden foto van makila_baasje_van_Jack †

7 jaar is echt nog veel te jong. Rust zacht vriend.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Heel veel sterkte met het verlies van jouw geliefde Rock.

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Wat een verdrietig bericht, hij was nog veel te jong :'( Heel veel sterkte met het verlies van je liefste maatje

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel

honden foto van Marjolein & Mabel

Wat ontzettend verdrietig... cry Heel veel sterkte met dit grote verlies.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Gecondoleerd met het verlies. K kan echt super snel gaan. Verwijt jezelf niets. Niet eens bij een mens wordt er met 4 weken afstand chemo opgestart. Je had recht van vragen. Wij hadden dag één constatering, acht tumoren en die ene verdikking in de mild kwam negatief terug een jaar eerder. Een jaar later zaten er acht op de lever. Mijn DA wist dat ik totaal tegen inslapen was. Heb het haar eerlijk gevraagd "Wat nu? wat zou jij doen?" Ik kreeg een eerlijk antwoord buiten wat we kunnen doen. Heeft toen nog drie dagen geduurd voordat wij konden beslissen.

 

Eet, slaap wanneer je kan en huil. Dit gaat nog wel even duren. Kwaad worden mag en relativeer.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Heel veel sterkte!

honden page profiel Soraya,Rock* &DjaySoraya,Rock* &Djay

honden foto van Soraya,Rock* &Djay

" Gecondoleerd met het verlies. K kan echt super snel gaan. Verwijt jezelf niets. Niet eens bij een mens wordt er met 4 weken afstand chemo opgestart. Je had recht van vragen. Wij hadden dag één constatering, acht tumoren en die ene verdikking in de mild kwam negatief terug een jaar eerder. Een jaar later zaten er acht op de lever. Mijn DA wist dat ik totaal tegen inslapen was. Heb het haar eerlijk gevraagd "Wat nu? wat zou jij doen?" Ik kreeg een eerlijk antwoord buiten wat we kunnen doen. Heeft toen nog drie dagen geduurd voordat wij konden beslissen.
 
Eet, slaap wanneer je kan en huil. Dit gaat nog wel even duren. Kwaad worden mag en relativeer. "

Rock is van de ene op de andere dag ziek geworden. Althans, de symptomen kwamen van de ene op de andere dag. We wouden de chemo 1.5 week eerder al starten, maar zijn witte bloedcellen waren toen te laag waardoor we nog even moesten wachten. Hij had lymfklierkanker welke ook in de lever zat. Een aggresieve vorm ( t cel variant). 

Op dit moment voel ik alleen naar intense pijn en ben ik onwijs verdrietig. Het heeft zijn tijd nodig, maar missen zal ik hem altijd blijven doenhp-heart

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Rock is van de ene op de andere dag ziek geworden. Althans, de symptomen kwamen van de ene op de andere dag. We wouden de chemo 1.5 week eerder al starten, maar zijn witte bloedcellen waren toen te laag waardoor we nog even moesten wachten. Hij had lymfklierkanker welke ook in de lever zat. Een aggresieve vorm ( t cel variant). 
Op dit moment voel ik alleen naar intense pijn en ben ik onwijs verdrietig. Het heeft zijn tijd nodig, maar missen zal ik hem altijd blijven doen "

Je noemt nu ook twee van de strengste bij een mens. Lymfklier, heb wat mensen aan verloren en allemaal met chemokuur included en de rest van de bende.... Operaties lang. Verwijt jezelf niets en probeer dat te onthouden. Al is dat moeilijk. Het is niet niks om iets te verliezen waar je zoveel van houd. Soms is het zoals het is en moet je er bij neerleggen. Compleet machteloos tegen wat je niet kunt bevechten. Met andere woorden? Soms kun je niet vechten en het is een beste rit ernaar toe om dat te accepteren.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Heel erg veel sterkte de komende tijd ik steek morgen een mooi kaars aan voor rock soraya

honden page profiel Soraya,Rock* &DjaySoraya,Rock* &Djay

honden foto van Soraya,Rock* &Djay

" Heel erg veel sterkte de komende tijd ik steek morgen een mooi kaars aan voor rock soraya "

Lief dankjewel! Heb hier thuis ook al een plekje voor hem gemaakt waar we een kaarsje voor hem kunnen aansteken. Van de week komt zijn urn daar bij. Zo behoudt hij toch zijn plek hier in huis :) 

honden page profiel NenaNena

Heel veel sterkte met het verlies van jouw te jonge hondenkind. Het is verschrikkelijk. Ook ik weet er helaas alles van. Mijn Noa was pas 5 jaar toen we haar in februari hebben moeten laten inslapen (chronische nierfalen). Prognose was ook enkele weken tot misch maanden. Helaas was ze binnen een week na het vaststellen van diagnose en prognose zo snel achteruit gegaan.. de liefde is groot maar het verdriet is en blijft verschrikkelijk. Rust zacht lieve Rock. Ik hoop dat alle hondenkinderen met elkaar in de hondenhemel spelen. En op ons wachten... gr van mij!

honden page profiel  Gero  † & Lara Gero † & Lara

honden foto van  Gero  † & Lara

Veel sterkte met het verlies van je allerliefste vriendjecry  weet hoe het voelt.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Heel veel sterkte.

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Wat verdrietig.

Heel veel sterkte.

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Heel veel sterkte.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Wat triest, veel te jong....

Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd...

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Ach sterkte !! 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

verschrikkelijk, wat zul je hem missen

 

heel veel sterkte met dit grote verlies!

Volgende forumvraag: Een stukje van jou achtergelaten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^