Hersenwerk / spel topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik heb een Kong Wobbler voor Penny gekocht, maar ze weet echt niet wat ze er mee moet aanvangen. Ze snuffelt wat aan het gat en probeert met haar tong de brokjes eruit te vissen en duwt zachtjes met haar neus tegen de Wobbler, en als dat niet lukt gaat ze gefrustreerd naar de Wobbler liggen blaffen en naar mij kijken van 'haal dat er eens uit'. Ik heb nochtans een aantal keer getoond wat de bedoeling is, maar ze lijkt het niet te snappen. 
 
Zou het kunnen dat hij gewoon te zwaar is voor haar en dat ze daardoor niet snel genoeg succes heeft om er iets uit te krijgen?  "

Iets makkelijker maken eerst, dus open de snacks erin stoppen en goed vullen. De lol is er snel vanaf als er niets uitkomt tongue-out EN doe er eens stukje gekookte kipfilet in, hihi durf te wedden dat ze hem dan wel de hele kamer door mept.

honden page profiel JackJack

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Super leuk topic!!

Ik verstop vaak brokjes door het huis of in een eierdoos. Ook weleens in een kartonnen doos met propjes erin en wc rollen. Ook hebben we een snuffelmat. Ik vind het heel leuk om samen hersenwerk te doen. Ik merk dat Marley er veel voldoening uit haalt wat ik ook heel leuk vind om te zien.

 

Zo een lik ding heb ik zelf niet, maar wel een aanrader dus als ik het zo lees. Misschien toch maar eens aanschaffen

Wat een ontzettend leuke topic!! Ik volg en lees graag mee))

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

" Iets makkelijker maken eerst, dus open de snacks erin stoppen en goed vullen. De lol is er snel vanaf als er niets uitkomt EN doe er eens stukje gekookte kipfilet in, hihi durf te wedden dat ze hem dan wel de hele kamer door mept. "

Eerste keer samen slaan. En als de hond een mep geeft, valt er zomaar een brokje uit jouw hand die er boven hangt. Aan de achterkant van de wobbler natuurlijk, zodat de hond deze na een paar seconden ontdekt en denkt ... hè.... ik zie een verband hier ;-). Dit vergt nader onderzoek! En hop, vind ik zomaar weer een brokje als ik een mislukte mep geef. :-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: extreem haaruitval door Leishmania
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^