Niet zindelijk met zeven maanden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoniqueMonique

Wij hebben een Cockapoo, een kruising Poedel en een Cocker Spaniel. We hebben al verschillende honden gehad van klein tot groot. Zelf ben ik opgegroeid met herders. Ze is nu 7 maanden en nog steeds niet s’-nachts zindelijk. Overdag komt het heel af en toe voor dat ze haar behoefte nog binnen doet. Ze is inmiddels twee maal behandeld voor een Giardia besmetting. Waarschijnlijk dankzij mensen die de ontlasting van hun hond niet opruimen..... We weten ondanks onze ervaring niet meer wat we eraan moeten doen om haar volledig zindelijk te krijgen. Het is vervelend om elke ochtend eerst te moeten schoonmaken. Ze is een ontzettende drukke en speelse hond, we lachen veel om haar maar van dit probleem worden we zo zoetjesaan moe! Bij het uitlaten moeten we vaak geduld hebben tot ze haar behoefte doet, ze vergeet het gewoon! Iemand ervaring ermee? Of iemand een tip?  Thanks! 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

De wekker nog een keer zetten tussendoor. Heeft ze nog steeds giardia?

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Waar slaapt ze 's nachts?

Waarom zou ze onzindelijk zijn in de nacht, weet je dat?

Kan ze het niet zo lang ophouden of is ze 's nachts alleen en voelt ze zich onveilig?

Wat heb je al geprobeerd om het op te lossen, ga je bv er zelf 's nachts nog eens uit om haar uit te laten?

Of geprobeerd of een andere slaapplek beter zou gaan?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Zou wat hier boven al wordt aangegeven, ook snachts nog even er uit gaan voor dr, op de dag gaat het goed.....wanneer is de laatste keer dat je haar laat plassen ? Neem dan eens de tijden op bijvoorbeeld, 11.00 laatste keer en dan half drie en daarna de ochtend zes uur half zeven.....

honden page profiel MoniqueMonique

Al eens een twee weken geprobeerd, zonder resultaat. Giardia komt en gaat, op het ogenblik weer vrij ervan. Daarom denken wij dat het door de uitlaatplaatsen komt. 

 

honden page profiel MoniqueMonique

In het begin sliep ze in de bench, maar bevuilde deze net zo makkelijk waardoor we haar regelmatig moesten wassen. Ze slaapt in de woonkamer samen met onze Bordeauxdog, dus alleen is ze niet. We hebben plastijden aangehouden. alles zonder resultaat. Maar mijn mening is ook dat als je regelmatig gaat ze ook haar spieren niet traint om het op te houden. Dit kun je niet te vroeg gaan verlangen natuurlijk maar zou nu toch moeten opgaan. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" In het begin sliep ze in de bench, maar bevuilde deze net zo makkelijk waardoor we haar regelmatig moesten wassen. Ze slaapt in de woonkamer samen met onze Bordeauxdog, dus alleen is ze niet. We hebben plastijden aangehouden. alles zonder resultaat. Maar mijn mening is ook dat als je regelmatig gaat ze ook haar spieren niet traint om het op te houden. Dit kun je niet te vroeg gaan verlangen natuurlijk maar zou nu toch moeten opgaan.  "

Je traint juist de spieren wel. Uiteindelijk merk je aan de pup dat ze steeds minder vaak achter elkaar hoeven te plassen. Daar speel je dan op in door een kwartiertje of half uurtje later naar buiten te gaan.

honden page profiel alexisalexis

Ik heb een engelse cocker die al wat ouder is maar die heeft er ook lang over gedaan voor ze helemaal zindelijk was. Ik denk dat ze een maand of 9 was voor ze helemaal proper was. Ik liet haar laat uit rond 23u en dan terug redelijk vroeg rond 6u. Ik liet haar echt buiten aan de riem en niet in de tuin omdat ze anders aan het spelen was en vergat van te plassen.

Volgende forumvraag: Puppy en de deur
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^