Onze Rex verdiend meer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Patricia Patricia

Beste Hondenliefhebbers  dat werd me duidelijk in het eerste wat ik hier las. We zoeken voor onze Rex, mijn black pearle het warmste liefste mandje niks meer & minder. Gekke is dat hij het aanvoelt,ik gesprekken met hem voer,uitleg en vaak dan weg kruip tegen hem aan op de bank. Jaren geleden kreeg ik aantal operaties,met als gevolg ik lang revalidatie in moest. Positief, toekomstperspectief kreeg ik na lang zeuren pup mechelse herder hij koos mij uit in het asiel. Trok de aandacht,sprong,danste,likte hij werd onderdeel van ons gezin. Kleinkinderen 5 stuks hij is de baas van onze roedel. Niet lang erna sloeg noodlot nog aantal malen toe met als gevolg ik zelf niet meer met hem kan wandelen. Mijn man laat hem 04uur uit, om 18uur bij thuiskomst en om 20uur de rest is die in onze tuin. 

Terwijl hij zo graag buiten is. Omdat Rex enorm veel kracht heeft logisch een jonge herder, is zijn trek kracht aan riem stukken minder geworden maar voor mij teveel. Ergste trieste ik moet wandelen, voel me zo schuldig dat Rex niet mee kan. Zo verkeerd!! Hij is zo schat, waaks zorgzaam. En vaak denkt die dat die nog pup is graag op schoot haha.

Kleinkinderen zeggen kom maar oma ik houd hem vast, hij trekt ze om ver en helemaal als die andere honden ziet ( speels) en 1 hond in onze straat die moet die echt niet grommen piepen om naar toe te kunnen.

Baas boven baas.

Hij eet bonzo ,snackt ook lekker aan kluiven,snack bonus botjes harde allen. Hij heeft ook grote benche, en grote honden mand met eigen deken maar liefst op de bank en nog liever bij je voeten op de bank.

Als deurbel gaat slaat Rex aan. Ook als iemand bij poort achtertuin. Zijn huis.

Komt iemand binnen dan danst hij in de rondte, springt...waarop correctie woord Laag voldoende is maar echt sociaal.

Kleinkinderen hem commando zit , poot dan weet die oh snack kleintjes vinden prachtig. 

Rex is lange wandelaar, plast blijft plassen buiten hoor, in bos is Rex ook erg graag. Struinen in geritsel van bladderen vind hij te gek en de sneeuw was fantastisch als konijn huppelen en zeg je dans gaat die rondjes draaien.

 

Hij loopt altijd aan lijn. Rex is 2x bij voordeur naar buiten gelopen snuffelen en als ik riep Hier, komop Hier kwam die ook terug naar binnen. 

Net als commando's   pak bal in tuin. Of los , dan laat hij bal los , blaffend in hoop dat je hem nog keer op gooit. Hij loopt de trap op als ik boven ben om te kijken wat ik doe, ja op bed springen en zijn plek innemen ( wat mijn man absoluut niet oke vind ) ik moet er altijd om lachen. De ondeugd, hij is een trouwe vriend en laat merken wat hij lekker vind kriebelen bij oren, hoofd en kusjes geven op zijn snoet, hard kwispelen en gaat de helikopter staart op gang. 

 

Rex is als pup in asiel geboren met broer zusje,  moeder was als zwangere gedumpt. Rex is gechipt, alle entingen en jaarlijkse controles. Slanke zwarte mechelse herder met wit plekje op de borst. Die nog steeds volop leert en nieuwsgierig is.

Tot 2 jaar geleden is die ook gewoon steeds mee gegaan op vakantie met de camper. Kleinere vervoers benche, pin voor in de grond om hem vast te leggen. 

 

Auto rijden in begin vond die reuze spannend in benche richting bos, zee gaat dat goed. 

Rex houd ook van tijdens stoeien velletjes kussen want bijten is het niet het is het spel. Daarom gezien ook zijn gehuppel bijnaam konijntje. 

Vind moeilijk, wil niet dat hij slechter krijgt maar de wereld mag ontdekken. Nog meer liefde, aandacht. 

Mijn ziek zijn resulteert in ons huis verkopen, gelijkvloerse woning welk bijna altijd balkon heeft. Rolator heb ik al huis. Heb lang door getrokken, hoop gehad dat er wonderen. Nog meer inleveren zal Rex nooit ten goede komen. Ik ,wij wensen gunnen hem enkel liefde. 

 

Rex is geboren op 14 augustus 2017.

Hij heeft ook europees paspoort met enting ivm vakanties. Op 31 oktober 2017 kwam Rex in ons midden. 

 

Ik hoop dat ik via hier..

Dankjewel voor lezen & hulp 

Familie van Rex 543606.jpg

 

honden page profiel Daems en BibiDaems en Bibi 1 doggies

honden foto van Daems en Bibi

Volgens mij mag je niet zomaar een hond als herplaatser aanbieden op hp, zonder toestemming. 

honden page profiel Patricia Patricia

" Volgens mij mag je niet zomaar een hond als herplaatser aanbieden op hp.  "

Hallo, dat had ik al elders in berichten gelezen. Daarom wist ik dat ik hier juiste plek zat voor na lezen wat onze situatie is , evt hulp antwoorden hoe we dit aan kunnen pakken. 

Ben op sommige sites aan lezen geweest, honden uit spanje veel.

Of googlde naam daar bleek weer review niet zo best.

Rex is toch ons kind, vind zo moeilijk hoe , waar , wie en op wat te letten. Daarom ons verhaal , Rex zijn verhaal 

honden page profiel Daems en BibiDaems en Bibi 3 doggies

honden foto van Daems en Bibi

Oh sorry, dan heb ik niet helemaal goed gelezen. 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Patricia.....

rechts zit een knop waar je op kan drukken en dan krijg je het moderatorteam, waar je vragen aan kan stellen of je je hond mag aanbieden, veel succes, ja je hond verdiend een goede mand.

honden page profiel Patricia Patricia

" Oh sorry, dan heb ik niet helemaal goed gelezen. 
  "

Misschien had ik duidelijker onderaan moeten vermelden dat we hulp zoeken.

Was al uur bezig met type, weg leggen, weer beginnen.Het is hele stap,ben gewoon zo bang dat ik voor Rex verkeerde Mensen. Ja vertrouwen in honden is groter dan in mensen (sorry) . Heb dit nog nooit gedaan hondjes die we ooit eerder is eerste ooit oud ziek overleden, de 2de is mee verhuist met haar baasje ( jongste dochter) naar eigen huisje. Nu Rex ....hier haal je pup niet voor uit asiel. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Patricia, ik heb voor je een melding gemaakt of je de hond mag en kan aanbieden....ze zijn niet altijd de hele dag aanwezig maar ze hebben wel het bericht binnen.....dan hoor je het vanzelf.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Wat zoek je precies? Wil je een nieuwe baas zoeken voor Rex, of zoek je hulp met bijvoorbeeld uitlaten?

Als je een nieuwe baas zoekt, overleg dan even met het moderatorteam of je hem hier als herplaatser mag aanbieden. Dit moet eerst overlegd worden, anders wordt dit topic misschien gesloten (omdat er anders iedere dag honden "te koop" aan worden geboden via het forum en dat is niet de bedoeling). Als je een nieuwe baas zoekt, lijkt het me stap 1 om het asiel te bellen. Daar komt hij vandaan en asielen hebben vaak professionele mensen in dienst die kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baas.  Sterkte, wat een nare situatie. 

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg 3 doggies

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ik weet niet hoe het werkt, maar normaal gezien mag je geen hond herplaatsen uit het asiel.(staat zo in het contract)

Dus zou dat toch eerst nakijken vooraleer zelf te gaan herplaatsen.

Veel moed gewenst, de liefde spat van dit verhaal.

honden page profiel Patricia Patricia

" Patricia, ik heb voor je een melding gemaakt of je de hond mag en kan aanbieden....ze zijn niet altijd de hele dag aanwezig maar ze hebben wel het bericht binnen.....dan hoor je het vanzelf. "

Super, ben uitzoeken inderdaad dank je voor jou hulp hierin. Wilde niets verkeerds doen. 

honden page profiel Patricia Patricia

" Ik weet niet hoe het werkt, maar normaal gezien mag je geen hond herplaatsen uit het asiel.(staat zo in het contract)
Dus zou dat toch eerst nakijken vooraleer zelf te gaan herplaatsen.
Veel moed gewenst, de liefde spat van dit verhaal. "

Ik heb contract erbij gepakt. Lees alle antwoorden steeds mee ben alleen niet zo snel. In contract staat niks er over. Enkel bedrag wat mijn man destijds betaald heeft en Rex geboorte datum en ras. Ik ga morgen proberen hun te bellen of maandag wat zij evt kunnen betekenen. Wil niet dat ze Rex terug nemen niet herplaatsen en dan in slapen( of ik denk nu heel zwart ) wist niet dat je hiervoor terecht zou kunnen op plek van waar je ooit gekocht hebt na paar jaar. Dank voor mee denken. Ga ik zeker mee aan slag. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Super, ben uitzoeken inderdaad dank je voor jou hulp hierin. Wilde niets verkeerds doen.  "

Dat doe je niet hoor.....laughing  het is heel verdrietig dat je je hond moet herplaatsen, zou je niet een trainer er bij willen halen en eens samen  kijken waar het knelpunt ligt...met goede handaanreikingen en misschien een honden uitlaatdienst dat je toch de hond kan behouden...??

honden page profiel Patricia Patricia

" Wat zoek je precies? Wil je een nieuwe baas zoeken voor Rex, of zoek je hulp met bijvoorbeeld uitlaten?
Als je een nieuwe baas zoekt, overleg dan even met het moderatorteam of je hem hier als herplaatser mag aanbieden. Dit moet eerst overlegd worden, anders wordt dit topic misschien gesloten (omdat er anders iedere dag honden "te koop" aan worden geboden via het forum en dat is niet de bedoeling). Als je een nieuwe baas zoekt, lijkt het me stap 1 om het asiel te bellen. Daar komt hij vandaan en asielen hebben vaak professionele mensen in dienst die kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baas.  Sterkte, wat een nare situatie.  "

Rex ga ik niet verkopen zal eerder geld toe geven. Ga morgen of maandag wanneer ze bereikbaar zijn huis bellen waar we in 2017 Rex gekocht hebben. Wist niet dat dat kon. 

Ik sta op operatie lijst nu lees ik bij sommige verhalen , antwoorden honden uitlaat. We komen uit Nijmegen is daar iemand bekend  met betrouwbaar honden uit laat service?

Tot laatste moment zal ik er alles aan doen Rex gelukkig te maken. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Patricia dat zou toch geweldig zijn.....er zijn hier zeker mensen die dit weten of er in nijmegen een goede uitlaatdienst is, en dat hoef maar een keer per dag, je man smorgens en savonds een wandeling, is dan voldoende, zo kan je toch je hond behouden......hoop dat er iemand komt die je kan helpen voor een goede uitlaatdienst te vinden bij je in de buurt....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Kaart van nijmegen hondenuitlaatservice

 
Mee Met Bobby Hondenuitlaatservice Nijmegen
 
Hondenuitlaatservice · Nijmegen
? Opent op ma om 10:00
 
Beestenboel Hondenuitlaatservice en Huisdierverzorging Nijmegen
Geen reviews
Hondenuitlaatservice · Nijmegen
Sluit binnenkort ? 18:00
 
Walking Dogs Hondenuitlaatservice Nijmegen
 
Hondenuitlaatservice · Nijmegen

Patricia, kan je vinden op het internet....

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Hoi Patricia,

Misschien is dat wel een idee, iemand die hem uitlaat. Je kunt het allicht proberen. verhuisdieren.nl is bv z'n site waar je zoiets kunt plaatsen. En hier natuurlijk als het modteam het goedkeurd.

Als je hem wel wilt herplaatsen kun ook bij sommige rasverenigingen terecht, vragen bij verenigingen die specifiek met dit soort honden werken bv. Het is een leuk ventje om te zien.

honden page profiel Patricia Patricia

" Dat doe je niet hoor.....  het is heel verdrietig dat je je hond moet herplaatsen, zou je niet een trainer er bij willen halen en eens samen  kijken waar het knelpunt ligt...met goede handaanreikingen en misschien een honden uitlaatdienst dat je toch de hond kan behouden...?? "

Ik ben laatste 2 jaar uitstellen met buikpijn, twijfel,  ook angst. 

Het verhuizen naar levensloop appartement neemt vormen aan dit moet ik doen voor mezelf, vind dat Rex ruimte verdiend en niet nog meer beperkingen omdat ik ziek ben geworden. 

Ben nu ook aan gemeld sociaal wijkteam voor hulp thuis, hoop daarin ook iemand buddy te vinden die mee wilt wandelen dat die gene Rex vast houd bv en ik er naast. Zo dacht ik voor huidige situatie op moment door te komen. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Ik ben laatste 2 jaar uitstellen met buikpijn, twijfel,  ook angst. 
Het verhuizen naar levensloop appartement neemt vormen aan dit moet ik doen voor mezelf, vind dat Rex ruimte verdiend en niet nog meer beperkingen omdat ik ziek ben geworden. 
Ben nu ook aan gemeld sociaal wijkteam voor hulp thuis, hoop daarin ook iemand buddy te vinden die mee wilt wandelen dat die gene Rex vast houd bv en ik er naast. Zo dacht ik voor huidige situatie op moment door te komen.  "

Die kun je wel op MP plaatsen. Leg je verhaal uit en kijk of iemand vrijwillig met jou en je hond wilt wandelen. Of, ik weet dat er op Facebook van die buurt plaatsen staan. Daar zou ook je verhaal kunnen plaatsen. Thuiszorg doet het niet dat weet ik zeker maar bv een Buddy weer wel https://www.buddyhulp.nl/ik-zoek-een-buddy

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik ben laatste 2 jaar uitstellen met buikpijn, twijfel,  ook angst. 
Het verhuizen naar levensloop appartement neemt vormen aan dit moet ik doen voor mezelf, vind dat Rex ruimte verdiend en niet nog meer beperkingen omdat ik ziek ben geworden. 
Ben nu ook aan gemeld sociaal wijkteam voor hulp thuis, hoop daarin ook iemand buddy te vinden die mee wilt wandelen dat die gene Rex vast houd bv en ik er naast. Zo dacht ik voor huidige situatie op moment door te komen.  "

Je wil is er...er kan zeker een buddy voor je zijn, zou goed informatie erover inwinnen als je toch besluit om Rex te behouden.

honden page profiel ChantalChantal 3 doggies

honden foto van Chantal

Of Rex lekker elke dag meegeven aan een HUS waar hij lekker kan ravotten en moe thuis komt? 

honden page profiel Patricia Patricia

" Of Rex lekker elke dag meegeven aan een HUS waar hij lekker kan ravotten en moe thuis komt?  "

Hus ? 

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe

honden foto van Loetjekoe

" Hus ?  "

Ze bedoelt een honden uitlaat service denk ik

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Ze bedoelt een honden uitlaat service denk ik "

Jep

honden page profiel Patricia Patricia

Beste Dieren vrienden , dank voor alle adviezen. Had nav deze post , op site voor herplaatsen bericht gezet. Had bij een prettig gevoel maar corona. 

Heb ook nog met bond voor herders contact op genomen voor hulp, deze doen alleen met gecertificeerd herders.

Daarna heb ik met dierenopvang asiel waar Rex in 2017 us geboren en contact op genomen zij gaan tegen betaling Rex opvangen en herplaatsen. Probeer het zo goed mogelijk te regelen, heb brief geschreven voor nieuw gezin. Geef alle spullen mee dat is alles qua verzorging voeding reizen wandelen. 

Gezien ik zelf geen auto meer kan rijden gaat me dochter mee. 

Kijk op tegen vertellen kleinkinderen,  vooral een van tweeling is echt zijn vriendin. Zucht.... 

 

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Beste Dieren vrienden , dank voor alle adviezen. Had nav deze post , op site voor herplaatsen bericht gezet. Had bij een prettig gevoel maar corona. 
Heb ook nog met bond voor herders contact op genomen voor hulp, deze doen alleen met gecertificeerd herders.
Daarna heb ik met dierenopvang asiel waar Rex in 2017 us geboren en contact op genomen zij gaan tegen betaling Rex opvangen en herplaatsen. Probeer het zo goed mogelijk te regelen, heb brief geschreven voor nieuw gezin. Geef alle spullen mee dat is alles qua verzorging voeding reizen wandelen. 
Gezien ik zelf geen auto meer kan rijden gaat me dochter mee. 
Kijk op tegen vertellen kleinkinderen,  vooral een van tweeling is echt zijn vriendin. Zucht.... 
  "

Awhh sterkte hoor!! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Patricia, best verdrietig, maar een keuze moet gemaakt worden, veel succes en veel sterkte.

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

Moeilijk maar knap dat je voor je hond kiest. Hoop op een leuk nieuw baasje en veel sterkte met het afscheid. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Welk dierenasiel? Misschien leest iemand wel mee hier die niet opzoek is naar een pup.

honden page profiel Patricia Patricia

" Welk dierenasiel? Misschien leest iemand wel mee hier die niet opzoek is naar een pup. "

Zaterdag gaat Rex naar De Mere in Balgoij 

honden page profiel Patricia Patricia

" Moeilijk maar knap dat je voor je hond kiest. Hoop op een leuk nieuw baasje en veel sterkte met het afscheid.  "

Dat proberen we sinds afspraak is gemaakt ook steeds tegen ons zelf te zeggen. Dit is niet voor ons dit is voor hem. Is echt kl*te wat we allen voelen nu, Rex merkt ook dat iets is. 

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: De oudste van de bende
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^