Heup.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ManuelleManuelle

Hallo, mijn golden retriever heeft gestoeid met z’n beste vriendje. Naar het spelen zag ik dat hij mank liep. Hij langer nog wel op staan maar loopt mank. Zelf denk ik dat het gekneusd is. Als hij echt z’n heup gebroken zou hebben dan kan hij er toch ook niet op staan of steunen? Heeft iemand een antwoord op?

ik geef hem nu al ontsteking remmers metacam.

groetjes Manuelle 

honden page profiel BrownieBrownie

honden foto van Brownie

Ik zou zelf even naar de dierenarts gaan als hij mank blijft lopen.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Dit lijkt mij een vraag voor de dierenarts.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Journalist met glazen bol voorspelt Tilburgse gemeenteraadsuitslag -  NieuwsredactieIk zou het niet weten, misschien dat de dierenarts het wel weet.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Ben niet al bij de DA geweest? Metacam moet je echt niet zomaar zonder overleg met de DA. Het is niet hetzelfde zoals wij aspirientjes gebruiken. Wel even naar de DA gaan, als ze hun poot optrekken doet het echt wel pijn.

honden page profiel ManuelleManuelle

Hij zat al op metacam gezien ontsteking in z’n pootje. Daar moet ik tot maandag sws mee doorgaan. Dit is vanmorgen vroeg gebeurt naar het spelen 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Zelfde poot die al pijn deed? Dan waarschijnlijk geforceerd met spelen. .? Als je het zelf niet vertrouwd dan naar de da. Wij kunnen hier achter een schermpje jouw hond niet zien, en al kon het wel we zijn geen dierenarts. Stel we zeggen kijk maar aan, niets aan de hand, en er blijkt wel degelijk SCHADE.? 

Maar als ze kreupelt en ook metacam krijgt, is 1 ding duidelijk, ze heeft veel pijn. Een hond is hard voor zichzelf en gaat door, als baas ben je dan degene die moet bekijken hoe of wat. Zou haar in ieder geval aan de lijn uitlaten nu.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Oh sorry een hij. Waar ik zij heb geschreven kan je hij lezen,

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Hij zat al op metacam gezien ontsteking in z’n pootje. Daar moet ik tot maandag sws mee doorgaan. Dit is vanmorgen vroeg gebeurt naar het spelen  "

Oh goed zo. Sluit me aan bij Ientje. Bel even met DA, leg het verhaal uit en vaak kunnen zij aan de telefoon al beoordelen of je even langs moet gaan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Hallo, mijn golden retriever heeft gestoeid met z’n beste vriendje. Naar het spelen zag ik dat hij mank liep. Hij langer nog wel op staan maar loopt mank. Zelf denk ik dat het gekneusd is. Als hij echt z’n heup gebroken zou hebben dan kan hij er toch ook niet op staan of steunen? Heeft iemand een antwoord op?
ik geef hem nu al ontsteking remmers metacam.
groetjes Manuelle  "

Er waren al klachten, ontsteking en aan de metacam....niet meer laten spelen tot alles over is, loopt je hondje nog mank dan maandag , morgen de arts even bellen en het na laten kijken.

Volgende forumvraag: Wie kent dit ras?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^