Beroerte

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Paul (Eefke)Paul (Eefke) 2 doggies

honden foto van Paul (Eefke)

Mooi dat het weer wat beter gaat.

honden page profiel Thara Thara 2 doggies

honden foto van Thara

Dat is goed nieuws! 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Ja Chantal, ik heb de filmpjes bekeken maar wat die rollende ogen is niet zoals Eefke het met het GVS had. Die gingen schokkerig van de ene kant naar de andere kant. Nu had zij het wel heel erg. Zoals ik al schreef heeft het bij haar wel een maand of twee geduurd voordat ze weer een beetje de oude was. Het toedienen van vitamine B snap ik wel. Dat is goed voor de zenuwen. Waarom Benakor begrijp ik niet. Het werkt tegen bloedstolsels. GVS is een zenuwaandoening en geen Tia. Volgens mij weet men nog steeds niet waardoor het ontstaat. Ik vermoed maar dat is mijn mening dat het ontstaat door het gebruik van pesticiden in antivlo producten. "

Dat vertelden ze mij idd ook. Wat mijn hond had mocht ook niet onder de noemer "GVS" gemeld worden, omdatbij Dave een oorzaak was. Maar verder waren alle symptomen aanwezig (filmpje was een dag later, dus symptomen  al wat minder). Maar...if it walks like a duck and talks like a duck...... Ik noem het gewoon GVS. 

Fijn dat het beter gaat. Zoek even de symptomen van prednison op, je zal zien dat dorst en eetlust er op staat als bijwerking. 

honden page profiel amyamy

Even ter info vandaag twee weken geleden had ik onze 14,5 jarige Amstaf bijna opgegeven na een tweede trombose in haar hoofdje. Ze was er zo slecht aan toe dat ik even de hoop had opgegeven via jullie allemaal toch doorgebeten en wat ben ik blij. Ze doet het perfect bijna volledig hersteld :) nog af en toe wat evenwicht problemen maar ligt weer bij mij in de zetel op haar dekentje dit komt ze zelf vragen. Haar eetbakje eet ze terug helemaal leeg met smaak.

De behoeften gaan terug buiten zonder probleem met af en toe een klein accidentje binnen als we niet op tijd zijn;). Dus onze dame kan er weer tegenaan. Dankjewel iedereen voor jullie steun. Pootje van Amyke

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Gelukkig dat jullie hebben doorgezet en het nog even hebben aangekeken. Je moet er toch niet aan denken dat.......

Hoop dat jullie Amy het net als onze oude dame destijds, het bij 2 aanvallen houdt en dat jullie nog een tijd van haar mogen genieten. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Wat fijn om te horen! Nog veel mooie momenten samen!

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Dat is geweldig nieuws ,Ga zo door Amy !

honden page profiel amyamy

" Gelukkig dat jullie hebben doorgezet en het nog even hebben aangekeken. Je moet er toch niet aan denken dat.......
Hoop dat jullie Amy het net als onze oude dame destijds, het bij 2 aanvallen houdt en dat jullie nog een tijd van haar mogen genieten.  "

 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Amy, wat fijn voor jullie en de hond.

 

Ik had er nog nooit van gehoord, ik ga me dus gelijk afvragen hoeveel honden zijn ingeslapen onder de noemer, beroerte, zelf in mijn omgeving mee gemaakt, echt triest.

 

 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Wat goed zeg hp-thumbsup

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: terminaal zieke golden retriever
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^