Zwart plekje/ pukkeltje bij hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarlouMarlou

Mijn hond had een zwart bultje op zijn hoofd, ik dacht dat het een teek was dus probeerde het weg te halen maar er kwam alleen bloed uit. Toen naar de dierenarts gegaan en zij hebben het weggehaald (€200 armer) ze wisten niet wat het was.

Nu is het een paar maanden verder en heeft hij precies zo n zelfde plekje op zijn zij.. geen idee wat we ermee moeten.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Mijn hond had een zwart bultje op zijn hoofd, ik dacht dat het een teek was dus probeerde het weg te halen maar er kwam alleen bloed uit. Toen naar de dierenarts gegaan en zij hebben het weggehaald (€200 armer) ze wisten niet wat het was.
Nu is het een paar maanden verder en heeft hij precies zo n zelfde plekje op zijn zij.. geen idee wat we ermee moeten.
  "

Hebben ze het niet opgestuurd voor analyse? Zou even een andere DA pakken dan. Geen idee wat het is.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dermataloog gaan, die kan zeker jou hond helpen en je vertellen wat het is, vraag een verwijzing van je dierenarts voor een dermatoloog.

honden page profiel MarlouMarlou

We konden het de eerste keer op laten sturen maar dat zou €100 extra kosten en de dierenarts dacht dat het niet kwaadaardig was. Dus niet gedaan.. maar we hebben zijn kniebanden ook al moeten laten opereren.. vind het ook sneu voor hem.. hij heeft altijd wat. En sneu voor onze portomonee, ben een student, zou bij mezelf denken “hmm laat maar lekker” en bij hem wil ik met elk ding naar de dierenarts..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" We konden het de eerste keer op laten sturen maar dat zou €100 extra kosten en de dierenarts dacht dat het niet kwaadaardig was. Dus niet gedaan.. maar we hebben zijn kniebanden ook al moeten laten opereren.. vind het ook sneu voor hem.. hij heeft altijd wat. En sneu voor onze portomonee, ben een student, zou bij mezelf denken “hmm laat maar lekker” en bij hem wil ik met elk ding naar de dierenarts.. "

Verzekering afsluiten, hoeft niet heel duur te zijn maar voor dat soort gevallen is het wel handig om te hebben. Het loont ook om andere DA's te bellen, tarieven verschillen nogal. Wel je medisch dossier bij je DA opvragen zodat je die daar kan tonen.

honden page profiel MarlouMarlou

Dat kan helaas niet meer.. omdat hij als puppy ergens een allergische reactie op heeft gehad kunnen we geen verzekering voor zn huid ofzoiets afsluiten... 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Dat kan helaas niet meer.. omdat hij als puppy ergens een allergische reactie op heeft gehad kunnen we geen verzekering voor zn huid ofzoiets afsluiten...  "

Volgens mij kan dat wel, er is intussen heel veel veranderd aan verzekeringen. Je kunt nu aparte pakketten afsluiten en de tijd dat bepaalde rassen uitgesloten werden is niet meer. Dit lijkt me ook geen allergie. Je hebt wel een maandje wachttijd.

Volgende forumvraag: Ciclosporine implantaat
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^