Zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BearBear

Ik ben nieuw hier en was benieuwd of iemand me kon helpen met de zindelijkheid van mijn Pomerianen pup nu bijna 7 maanden oud en overdag nog steeds niet zindelijk.

snachts gaat het tussen de 8-9 uur goed en als ik weg ben 2-3 uurtjes overdag gaat het ook goed, hij zit dan in de gang met zijn bench open.

overdag loopt hij gewoon in huis en moet ik hem echt om de 1.5 uur uitlaten anders gaat het mis. Iemand tips of herkent dit. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Ik ben nieuw hier en was benieuwd of iemand me kon helpen met de zindelijkheid van mijn Pomerianen pup nu bijna 7 maanden oud en overdag nog steeds niet zindelijk.
snachts gaat het tussen de 8-9 uur goed en als ik weg ben 2-3 uurtjes overdag gaat het ook goed, hij zit dan in de gang met zijn bench open.
overdag loopt hij gewoon in huis en moet ik hem echt om de 1.5 uur uitlaten anders gaat het mis. Iemand tips of herkent dit.  "

Kleinere rassen zijn moeilijker om zindelijk te maken. Klein orgaantjes zeg maar, Je zou kattenbak training kunnen proberen of z'n ding, hebben ze tegenwoordig. Bij mijn schoonzuster heeft dat prima gewerkt. Wel elke keer schoonmaken.

542272.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Owh voordat iedereen hier losgaat haha. Kattenbak pas je aan door de bovenkant uit te zagen en GEEN kattenbak korrels maar kranten, pupper pads dat soort dingen erin.

honden page profiel BearBear

Ja ik heb ook training matjes liggen bij de deur. Maar vind het zo gek van hij het dus wel kan snachts terwijl hij dan ook gewoon water heeft.

maar overdag gewoon niet...

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~ 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

Honden maken ‘s nachts, net als wij mensen, een hormoon aan waardoor ze niet hoeven te plassen. Overdag zijn ze veel in beweging en moeten ze dus sneller plassen. 

Plasmatjes zou ik echt niet gebruiken aangezien het dan voor je hond normaal blijft om in huis te plassen, wat de zindelijkheid enorm vertraagd. 

Gewoon elke 1,5 uur naar buiten dus om te plassen, helemaal opnieuw beginnen zoals bij een pup. 

Volgende forumvraag: Piepen in slaap
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^