Asielhonden Onderzoek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FemkeFemke

Woof & Me

Deze enquête bevat vragen over mijn project 'Woof & Me', dit is een website waarbij kinderen een hond kunnen kiezen om te gaan verzorgen. Deze hond zal een asielhond zijn en zal ook de specifieke informatie bevatten die bij de hond past. Op deze manier zal er meer aandacht gevraagd kunnen worden voor het nemen van een hond uit een asiel. Kinderen kunnen op deze manier bewijzen dat zij verantwoordelijk genoeg zijn om voor een hond te zorgen en ouders zullen een overzicht in kunnen zien waarbij zij de voortgang van de verzorging kunnen zien. Het is nog een prototype omdat ik nog meer inzicht wil krijgen in de interesse in een asielhond en omdat ik wil weten op welke fronten in de website nog aan moet passen.

https://forms.gle/swsgBAqrfRVXhm1R7

Hi allen!
Op dit moment volg ik een HBO-ICT opleiding en heb ik de opdracht gekregen om iets te bedenken wat een bijdrage levert aan de maatschappij. Ik heb ervoor gekozen om dieper in het onderwerp 'asielhonden' te duiken en daarover heb ik een enquête opgesteld inclusief prototype in de vorm van een website van mijn project 'Woof & Me' tot nu toe. Via de onderstaande link kom je uit bij de enquete. Zouden jullie deze voor mij in kunnen vullen?

Bedankt!

https://forms.gle/swsgBAqrfRVXhm1R7

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^