Haarballen hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

Hallo allemaal.

Nou ik heb wat aparts met lara. Ik vind nu 2 haarballen in 2 maanden tijd. Het gekke is mevrouw haar haren zijn het niet maar die van mij. Ze woont al zo lang bij mij en dit is nooit voorgekomen. Iemand wel eens meegemaakt? Ik maak verder ook goed schoon en als ik het uit elkaar haal zijn het echt mijn lange haren. Ben de laatste tijd wel iets meer aan het stylen geweest van mn eigen haar? Ze spuugt ze wel uit trouwens. Ze is nu trouwens 2 dagen aan de diarree. Geen koorts wel honger en gewoon goed alert en drinkt goed. Iemand een tip behalve kip en rijst?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Wanneer je je  haar stylt, zorg dan dat je je haar van je borstel of kam in een afvalbakje doet zodat het haar niet op de grond valt en je hond een haarbal in zijn maag heeft....twee dagen aan de diaree, misschien een virusje opgelopen, als het te lang duurt...je weet de weg, dierenarts....geen kritiek op je hoor, maar wanneer je je haar stylt, in de badkamer met de deur dicht zodat je hond het haar niet te pakken krijgt.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Haarbalpasta voor katten gaan geven. Het kan verschrikkelijk verstoppen.

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

Oke maar het feit dat ze zeg maar diarree heeft betekend wel dat het niet verstopt is neem ik aan toch? Ik bedoel het heeft geen link met de haarballen ofzo? Ja ik zal extra opletten met die haren van mij. Het is ook een snoepkont hoor want altijd snuffelen door het huis met haar neusje!

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Oke maar het feit dat ze zeg maar diarree heeft betekend wel dat het niet verstopt is neem ik aan toch? Ik bedoel het heeft geen link met de haarballen ofzo? Ja ik zal extra opletten met die haren van mij. Het is ook een snoepkont hoor want altijd snuffelen door het huis met haar neusje! "

Ja dat kan dus wel. Als t gedeeltelijk verstopt is gaat de dunne drab er nog langs, de rest blijft dan zitten.

 

Ik zou zowizo even met de da overleggen. Waarom zou ze dat haar opeten? Heeft ze last van haar maag?

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

" Ja dat kan dus wel. Als t gedeeltelijk verstopt is gaat de dunne drab er nog langs, de rest blijft dan zitten.
 
Ik zou zowizo even met de da overleggen. Waarom zou ze dat haar opeten? Heeft ze last van haar maag? "

Oh dat wist ik dus niet. Ja verder gaat het wel goed gelukkig. Ik had de dierenarts gebeld en die raadde mij aan om rijst en kip te koken dus dat doe ik ook gewoon. Nou ja ik vermoed zoals altijd dat ze veel snuffelt want ze denkt dat er altijd wat te eten valt. En ik denk omdat ik de laatste tijd mijn haar veel style dat er meer haar ligt. Die haarbal is er net 2 dagen uit. Kunnen er dan nog meer zitten?

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

Lieve mensen ik had nog een vraag.

Na 3 dagen diarree heeft lara weer stevige ontlasting alleen is hij zwart. Ze is verder spring levend en heb de dierenarts gesproken en omdat het zo goed gaat hoef ik niet langs te komen. Mijn vraag is. Is zwarte ontlasting normaal na diarree?

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Lieve mensen ik had nog een vraag.
Na 3 dagen diarree heeft lara weer stevige ontlasting alleen is hij zwart. Ze is verder spring levend en heb de dierenarts gesproken en omdat het zo goed gaat hoef ik niet langs te komen. Mijn vraag is. Is zwarte ontlasting normaal na diarree? "

Hangt er van af wat ze gegeten heeft. 

honden page profiel klaskeklaske

honden foto van klaske

Afgelopen dagen kip met rijst en brokken. En verder niks. Ohja ze had wel tijdens de diarree bloed in de ontlasting. Maar dat bloed heeft ze al nu zeker een jaar. En daar zijn onderzoeken van geweest maar niks gevonden.

Volgende forumvraag: Oudere hond vraagjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^