Hondenbed - op te halen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Hallootjes!

Aangezien Tibbe nu een ander hondenbedje heeft die hij fijner vind (deze ligt inmiddels al een hele tijd te verstoffen) is dit hondenbed op te halen. 
Ik weet dat er hier veel lieve hondenbaasjes zitten die zo'n mooi kussen wel kunnen waarderen en die het misschien niet al te breed hebben. Vandaar dat we er ook niet teveel voor terug hoeven, gewoon een klein prijsje of iets lekkers voor Tibbe! Het is op te halen in Nuenen (bij Eindhoven)

 

De hoezen die erbij zaten zijn helaas kapot/niet meer netjes schoon te krijgen. Dus hij is op te halen zonder de hoezen, hij is altijd met de hoezen gebruikt. We hebben hem lang gehad maar hij is absoluut niet intensief gebruikt.

 

Je kan andere hoezen kopen op de website https://www.hondenbed.nl, het bed is de maat L (voor Tibbe is deze altijd net wat te groot geweest). Het kussen is een keer extra gevuld, dit kan er via de rits eventueel ook weer uitgehaald worden. 

 

541682.jpg

541683.jpg

(ahum... altijd dus met hoes behalve dus toen de foto werd gemaakt voor deze post want toen besloot Tibbe dat hij even model moest zijn op het kussen dat hij normaal totaal voorbij loopt hp-angel)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Oooo heerlijk die Tibbe, wil die het bed wel kwijt...is toch een pracht bed zo te zien...hoop dat je er iemand blij mee kan maken, ik woon aan de andere kant van het land, niemand ? Dan naar het asiel...die zijn er blij mee.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Oooo heerlijk die Tibbe, wil die het bed wel kwijt...is toch een pracht bed zo te zien...hoop dat je er iemand blij mee kan maken, ik woon aan de andere kant van het land, niemand ? Dan naar het asiel...die zijn er blij mee. "

Anders gaan we zeker informeren bij het asiel!

En ja die Tibbe vind het gewoon heel leuk om de ster van de foto te zijn, maar hij vind z’n nieuwe bedje met een opstaande zachte rand wat fijner. Hij heeft namelijk een voorliefde ontwikkeld om met z’n hoofd op een kussentje te slapen hp-sleephappy

Het is echt een prinsje wat dat betreft hahaha

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Doortje, wat lief van je, je prinsje...embarassed    en buiten leggen het bed, of ligt Tibbe niet graag buiten ? Met droog weer natuurlijk.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Doortje, wat lief van je, je prinsje...    en buiten leggen het bed, of ligt Tibbe niet graag buiten ? Met droog weer natuurlijk. "

Dan ligt hij lekker in het gras, vind hij fijner! 
Dus helaas geen plek voor dit kussen haha. 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

aaaah wij hebben helaas net een nieuwe gehaald, anders was deze top geweest haha.

Lieve Tibbe ligt heeeerlijk op dat kussenhp-heart

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik heb een van Remi's mandjes ook via HP een jaar of 2/3 geleden overgenomen, en het is met kerst meegeweest naar mijn ouders. Ze ligt graag voor de houtkachel, en liefst er bijna in, en dan ook nog graag het liefst zacht. Helaas viel er net hout om toen het deurtje openging, en vielen er een paar stukjes op haar kussen (gelukkig lag ze er zelf niet), en hij heeft een paar schroeiplekken/-gaten, dus we zijn op zoek naar een nieuwe. Toen ik de titel van je topic las, had ik dus even zoiets van; zou het, nog weer een keer een mand via HP, net nu de andere de geest heeft gegeven, maar helaas is Remi veels te klein voor zo'n grote mand, al zou ze het heerlijk vinden XD haha.

 

Hierbij een upje!

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Ik heb een van Remi's mandjes ook via HP een jaar of 2/3 geleden overgenomen, en het is met kerst meegeweest naar mijn ouders. Ze ligt graag voor de houtkachel, en liefst er bijna in, en dan ook nog graag het liefst zacht. Helaas viel er net hout om toen het deurtje openging, en vielen er een paar stukjes op haar kussen (gelukkig lag ze er zelf niet), en hij heeft een paar schroeiplekken/-gaten, dus we zijn op zoek naar een nieuwe. Toen ik de titel van je topic las, had ik dus even zoiets van; zou het, nog weer een keer een mand via HP, net nu de andere de geest heeft gegeven, maar helaas is Remi veels te klein voor zo'n grote mand, al zou ze het heerlijk vinden XD haha.
 
Hierbij een upje! "

Hahaha ja veel kleiner dan Tibbe dan verdrinken ze echt in de mand denk ik! 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" aaaah wij hebben helaas net een nieuwe gehaald, anders was deze top geweest haha.
Lieve Tibbe ligt heeeerlijk op dat kussen "

Ah helaas! En ja he hp-heart

Volgende forumvraag: Vlees te koop
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^