Akita

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jonas Jonas

Beste ik ben Jonas Rochus 25 jaar uit België ???????? 
samen met mijn vrouw hebben we Sints 2 weken onze pupy Akita Tadashi alles naam uit buitenland Servië ???????? goed toekomen met paspoort enzovoort maar heeft ook een stamboom maar hoe zit dat eigenlijk moet de fokker mij dat opsturen de stamboom of word dat automatisch door de stamboom dienst van de honden ???? opgestuurd naar mij zou ik graag willen weten 

met vriendelijke Groetjes Jonas 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hebt de hond bij de fokker opgehaald ? Of is deze per post toegestuurd ? Hond met stamboom dan bespreek je met de fokker wanneer de stamboom komt...thuis...meestal een paar weken tot een paar maanden krijg je de stamboom toegestuurd.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

De fokker moet deze vragen beantwoorden.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Daar kan de fokker je prima antwoord op geven. 

 

 

Tip: punten en komma's gebruiken. Dat leest wat prettiger.

 

De vraagtekens komen door gebruiken van emoji's van je telefoon of tablet.

Die werken niet op het forum. Daarvoor moet je de emoji's gebruiken die het forum je aanbied.

 

Tot slot: we willen natuurlijk wel graag een foto van je pup zienhp-shiny.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Twee x een hond uit het buitenland gekregen. Beide keren zat de stamboom er bij. Een, volgens mij,  export stamboom die in het land van herkomst wordt afgegeven.   Die ik hier bij de rvb moest laten registreren. Ik hoop dat je de stamboom nog krijgt.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ik heb enkele weken later de FCI stamboom opgestuurd gekregen, voorzien van een exportstempel. Het kan dus even duren. Denk dat je het beste contact kunt opnemen rechtstreeks met de fokker.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Dat hangt er een beetje vanaf. Als de fokker de stamboom nog niet ontvangen heeft dan krijg je die achteraf opgestuurd samen met export pedigree. Bij O’die was die al toegekomen toen we hem gingen halen maar bij udhai duurde dat iets langer. Normaal wordt die naar fokker gestuurd en stuurt fokker die naar u (FCI). Bij de hond van mijn vader (AKC) kwam die stamboom veel te laat toe rechtstreeks van Amerika. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^