Stofzuiger

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Hoihoi!

 

Misschien niet de meest opwindende vraag, maar ik vraag me af wat de 'beste' stofzuiger is voor wanneer je honden in huis hebt? Wij verhuizen binnenkort en daar hoort ook een nieuwe stofzuiger bij.

 

Online zag ik dat er speciale stofzuigers bestaan voor mensen met huisdieren (bv. het merk 'Thomas'), maar is dat echt een meerwaarde tegenover een gewoon model?

 

Alvast bedankt!

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~ Britt, Maui & Fanu ~

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

Wij hebben gekozen voor een draadloze steelstofzuiger omdat je dan even snel de stofzuiger door het huis kan halen zonder moeilijk te hoeven doen met die draad steeds hp-angel

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir

honden foto van Puck & Fenrir

Hier ook een draadloze steelstofzuiger! Ik heb een Border Collie en 2 katten én een man met een allergie voor stofmijt dus ik stofzuig 2x per dag. Zo'n stofzuiger pak ik even snel, is sterk genoeg en inderdaad geen gedoe met zo'n snoer, geen zakken, en lekker licht! 

 

Ik heb zelf een Dyson, met dieren zou ik minimaal voor een V8 gaan. Met andere merken heb ik geen ervaring

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Hier ook een draadloze steelstofzuiger haha, wij hebben ook de Dyson V8. Vind het zelf wel persoonlijk een stofzuiger voor erbij.. Even makkelijk door het huis heen.  Voor het goed stofzuigen gebruiken wij de gewone stofzuiger van dyson, die is echt top. Dyson big ball is dat volgens mij.

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Okeeee, bedankt allemaal! Momenteel kijk ik naar deze (Dyson V10 Animal), heeft iemand hier toevallig ervaring mee? Is de 'Animal' echt beter dan andere stofzuigers die niet specifiek voor huisdieren zijn? 

Volgende forumvraag: Hondentaal!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^