Donar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Heike de vriesHeike de vries

beste mensen.

 

Ik lees al anderhalf jaar mee als gast. Behalve snachts lukt dit niet want dan staat de gast functie uit. Ik heb veel info uit dit forum gehaald en ook veel erkenning. Helaas nooit de moet gehad om een registratie aan te maken. 

 

Ik had een lieve rottweiler reu. Hij is niet eens 2,6 jaar oud geworden. Ik heb hem laten gaan op 22 oktober. Maar ik was niet eens klaar  met zorgen. Wel uitgeput. En toen zijn gedrag veranderde zei ik ja tegen de dieren arts. Ik ging niet eens naar de dieren arts toe voor inslapen.

Ik heb geen verwijt naar de dieren arts. donar was ziek al leek het beter te gaan de laatste weken. Zn gedrag veranderde de laatste weken buitenshuis maar ook binnens huis. Het werd afgedaan als puber tijd.

Maar later zie ik ook nog eens een te lage schildklier waarde. Die was een week voor de 22e geprikt. Ook dat nog eens en dit geeft gedrag verandering als ik hier daarover lees. 

Donar was zachtaardig. Altijd vriendelijk. De wereld was niet vriendelijk voor hem. Donar was zeer groot met een schoft hoogte van 82 centimeter.  Naast het intense verdriet, de spijt en de leegte weet ik niet eens wat donar echt mankeerde. Er volgt nog een gesprek met het MCD maar ik moet wachten op de volle agenda,s.

 

Ik heb erg veel behoefte om mijn verhaal te delen hier op het forum. Dan hoop ik dat ik antwoord krijg. Maar voordat ik ga beginnen wil ik eerst weten waar ik dit moet plaatsen. Ook weet ik niet, nu donar er niet meer is of dit gewenst is op dit forum. Dan hoor ik dit graag van de beheerder of iemand anders die toeziet op de berichten. 

 

Dan dank ik jullie, dat ik de afgelopen anderhalf   jaar als stille gast heb mogen mee lezen. Waarom geen registratie is meer uit zelf bescherming geweest wat misschien juist nu meer als spijt betuigt kan worden.

 

Heike 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Welkom op het forum, Heike!

Wat verdrietig, dat je zo vroeg afscheid hebt moeten nemen van je lieverd.

Veel sterkte gewenst!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heike, wat ontzettend verdrietig zo jong, .....is er geen verder onderzoek gedaan naar de omslag van de hond nadat er schildklierproblemen waren ?      En tuurlijk mag je hier je verhaal doen...wees welkom...

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Welkom, Heike

Natuurlijk mag je hier over Donar en wat er allemaal gebeurd is, schrijven.

Wat een prachtige hond was hij, verschrikkelijk dat hij maar 2,6 jaar oud mocht worden.

 

Heel goed dat je nog een gesprek aan gaat met het MCD, dat zal je vast goed doen om daar met je vragen terecht te kunnen.

 

Heel veel sterkte en schrijf gerust van je af.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hartelijk welkom Heike,  ook verdrietige verhalen kun je hier kwijt.

Wat een afschuwelijk verhaal en wat een mooie kop had Donar...

Is er geen echte overlijdens diagnose gesteld?  Is er obductie verricht? 

Ik kan me voorstellen dat je nog eens met de behandelend dierenarts wilt praten.

Heel veel sterkte hoor.

 

Volgende forumvraag: Pup giardia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^