Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Ik dacht ook dat ik steeds maar één keer klikte, maar toen ik er goed op ging letten merkte ik toch dat ik te ongeduldig was en automatisch vaker op reageer drukte! Ik ga er even beter op letten haha.  "

Is brownie weer de oude ?

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

" Is brownie weer de oude ? "

Nee nog niet. Ze heeft wel steeds een klein beetje kookvocht gedronken, paar brokjes en een gekookte kipfilet gegeten. Dus een klein beetje eten en drinken doet ze weer. Maar nog steeds water diarree en veel meer slapen. Dus als ze morgen ochtend meteen weer diarree heb ga ik meteen de DA weer bellen. Ben wel blij dat ze weer een klein beetje eet en drinkt, ook eventjes heel kort met een balletje gespeeld, maar veel meer wilt ze nog niet.

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

" Pfff spannend... ik duim voor jullie "

Bedankt!

Gelukkig laat Penny niet merken dat ze zich niet goed voelt, ze is sinds gisteren zowel binnen als buiten juist weer heel erg vrolijk. Hopelijk weet de dierenarts morgen direct wat het is.

 

@Brownie: Sterkte, hopelijk is ze snel weer beter!

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Misschien word het tijd voor een nieuw topic

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Deze worden automatisch gegenereerd door Google. Daar heeft HP dus geen vat op. 
daarnaast is een beetje reclame wel nodig om dit forum in de lucht te kunnen houden. Gezien een website hosten etc wel geld kost.  "

Laatst kreeg ik een banner voor één besnijdeniskliniek in Den Haag. Dat gaat toch echt veel en veel te ver op één hondenforum. hp-frusty

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

Wat zei je?

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Wat zei je? "

Sorry ik weet niet waarom dat het er nu zo vaak staat. Het internet deed het hier juist even niet, het laadde niet en daarna dit nu.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Ik verwijder de dubbele reacties even, dit zijn er wel heel veel. 

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Ik verwijder de dubbele reacties even, dit zijn er wel heel veel.  "

Sorry!

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Sorry! "

Haha kan gebeuren, opgelost smile

Maar google genereerd deze zaken dus automatisch. Vaak op basis van eigen zoekopdrachten (of dingen waarvan ze denken dat ze je interesseren). Als ik nu veel ga zoeken over puistjes uitknijpen dan verwacht ik dat ik ook veel google reclames ga krijgen op HP daarover hp-shiny

honden page profiel TinekeTineke 3 doggies

" Haha kan gebeuren, opgelost Maar google genereerd deze zaken dus automatisch. Vaak op basis van eigen zoekopdrachten (of dingen waarvan ze denken dat ze je interesseren). Als ik nu veel ga zoeken over puistjes uitknijpen dan verwacht ik dat ik ook veel google reclames ga krijgen op HP daarover  "

Ik heb echt nooit en te nimmer gezocht op een griebusonderwerp als kinderbesnijdenis. surprised Dat komt toch echt van dit forum! Ik woon alleen dus heb ook geen huisgenoten die dat gedaan kunnen hebben of andere mensen die mijn internet gebruiken.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Ik heb echt nooit en te nimmer gezocht op een griebusonderwerp als kinderbesnijdenis.  Dat komt toch echt van dit forum! Ik woon alleen dus heb ook geen huisgenoten die dat gedaan kunnen hebben of andere mensen die mijn internet gebruiken. "

Het algoritme kan soms heel gek werken, ik kijk graag filmpjes over atheïsme bijvoorbeeld en nu krijg ik regelmatig reclame over lid worden van Scientology Hahaha slaat nergens op

honden page profiel SheltiebaasjeSheltiebaasje 3 doggies

" Het algoritme kan soms heel gek werken, ik kijk graag filmpjes over atheïsme bijvoorbeeld en nu krijg ik regelmatig reclame over lid worden van Scientology Hahaha slaat nergens op "

Google denkt echt dat ik zwanger ben en babyspullen wil kopen omdat ik het soms leuk vind om namen op te zoeken voor toekomstige honden hahah.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Google denkt echt dat ik zwanger ben en babyspullen wil kopen omdat ik het soms leuk vind om namen op te zoeken voor toekomstige honden hahah. "

Weet je wat pas creeppyyyyy is. Hele avond over een onderwerp  spreken met vrienden en niemand die iets opzoekt daar over maar vervolgens open je facebook en tadaaaaa daar staat reclame over dat onderwerp

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Jaaa Siri kan je afluisteren volgens mij yell

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Dat hebben wij wel eens gehad toen we het hadden over een nieuwe matras kopen. Nog niet gezocht en Facebook gaf er al reclame over. Meteen Facebook app verwijderd...

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Jake net losgelaten in het hondenparkje met best wat andere hondjes ook los. Hij spelen met een poedel pup maar ik weet niet wie vd 2 maar het sloeg ineens om in vechten. Was echt niet meer spelen. De pup waar hij mee speelde is een week jonger maar probeerde steeds op jake te staan. Jake accepteerde dat niet en hij mag best corrigeren maar dit ging wel erg had. Ineens was het echt bijten met veel grommen. Niet speels iig. Ik heb hem uit het spel gehaald (bij zijn tuig gepakt) ander baasje pakte zijn pup en hield de pup ook bij zich, ik liet jake weer vrij maar ander baasje hield pup bij zich. Dus heb jake bij me geroepen en aangelijnd , hij was al dik een kwartier flink aan het spelen dus moesten toch aan de terug wandeling beginnen. Ik ben bang dat ik fout heb gehandeld ? De pup probeerde jake ook te berijden ik denk dat het daar misschien mis ging?

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

En Oja nog een frustratie: andere hondenbaasjes die ongevraagd mijn pup gaan staan belonen!! Met voer. En ook nog eens als die opspringt. Ik wil het niet hebben hij is aan het wennen aan KVV ik weet niet wat voor troep ze dan geven. Ik zei er wat van dat ik het niet wil, omdat zijn darmpjes aan het wennen zijn (zijn ontlasting is nu dun door KVV, ontgiften?). En sws wil ik gewoon niet dat mijn hond straks bij mensen gaat staan bedelen!! De beste man stond best een eindje verderop dus ik moest het best hardop roepen in het park. Nou het hele park aka hondenschoolplein keek mij aan. Ben ik nou zo streng ??

honden page profiel BrownieBrownie

honden foto van Brownie

" En Oja nog een frustratie: andere hondenbaasjes die ongevraagd mijn pup gaan staan belonen!! En ook nog eens als die opspringt. Ik wil het niet hebben hij is aan het wennen aan KVV ik weet niet wat voor troep ze dan geven. Ik zei er wat van dat ik het niet wil, omdat zijn darmpjes aan het wennen zijn (zijn ontlasting is nu dun door KVV, ontgiften?). En sws wil ik gewoon niet dat mijn hond straks bij mensen gaat staan bedelen!! De beste man stond best een eindje verderop dus ik moest het best hardop roepen in het park. Nou het hele park aka hondenschoolplein keek mij aan. Ben ik nou zo streng ?? "

Nee, je bent zeker niet streng. Ik vind het echt een no-go om zomaar iemand anders honden te gaan belonen (met eten). Je hebt honden die heel gevoelig of allergisch ergens voor zijn, dus dat doe je gewoon niet zomaar zonder te vragen. Ik heb wel eens dat ik Brownie een snoepje wil geven en er een andere hond op af komt, maar dan vraag ik altijd eerst aan het baasje of de hond ook een snoepje mag. Ik vind het ook vervelend dat als Brownie soms op mensen springt, die mensen helemaal leuk en enthousiast gaan doen, ik wil het juist afleren en als ik dan tegen Brownie 'laag' zeg, zeggen sommige mensen 'achh dat is toch niet erg'. Ja, nu ze een puppy is en ze op een hondenliefhebber springt is het niet erg, maar als ze straks losloopt, wil ik niet dat ze zomaar op iedereen gaat springen. 

honden page profiel DagmarDagmar

Nou, dat kun je prima voorkomen door je hond bij je te houden ;)

Ik ga me echt niet aan de regels van een ander houden als die een eind verderop staat te schreeuwen dat ik van hun hond moet blijven als die bij mij staat. Daar is hier al eens een discussie over geweest en mijn standpunt is nog steeds hetzelfde. Het werkt voor mijn honden dan prima als ik koekjes ga uitdelen. En mijn honden vind ik nog steeds belangrijker dan die van een ander.  En nee, ik zoek geen losloopgebieden op, oa daarom dus. Alles moet maar kunnen, tot dat er wat gebeurt dat niet in je straatje past..

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Nou, dat kun je prima voorkomen door je hond bij je te houden ;-)
Ik ga me echt niet aan de regels van een ander houden als die een eind verderop staat te schreeuwen dat ik van hun hond moet blijven als die bij mij staat. Daar is hier al eens een discussie over geweest en mijn standpunt is nog steeds hetzelfde. Het werkt voor mijn honden dan prima als ik koekjes ga uitdelen. En mijn honden vind ik nog steeds belangrijker dan die van een ander.  En nee, ik zoek geen losloopgebieden op, oa daarom dus. Alles moet maar kunnen, tot dat er wat gebeurt dat niet in je straatje past.. "

hahaha jij zou de beste vriend voor mijn hond wezen tongue-out kwamen pas oud opatje tegen die liep helemaal aan de andere kan van de weg maar die meende dat die vriendjes moest worden met Aizen(zei die ook hardop) dus hup daar kwam de hand met snoepjestongue-out Nou toen had die inderdaad een vriendje erbij hahahaha

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

hp-hearthp-hearthp-hearthp-shiny

 

Nu, ik ben gelukkig wel fan van natuurlijke en gezonde koekjes en als ik zie dat iemand echt moeite doet om zijn hond terug te roepen en zelf inziet dat het niet handig is, is het uiteraard anders .

Maar van aan de andere kant van het park kwaad roepen dat ik een hond niet mag voederen of laten opspringen.... Nou , die laat ik dus in mijn nek springen en ik strooi mijn zakken leeg coolsealed.  Als ik een situatie onder controle wil houden, leg ik die verantwoordelijk niet bij een ander neer om me dan te frustreren dat de dingen niet gaan zoals ik ze wil.  

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

"
 
Nu, ik ben gelukkig wel fan van natuurlijke en gezonde koekjes en als ik zie dat iemand echt moeite doet om zijn hond terug te roepen en zelf inziet dat het niet handig is, is het uiteraard anders .
Maar van aan de andere kant van het park kwaad roepen dat ik een hond niet mag voederen of laten opspringen.... Nou , die laat ik dus in mijn nek springen en ik strooi mijn zakken leeg .  Als ik een situatie onder controle wil houden, leg ik die verantwoordelijk niet bij een ander neer om me dan te frustreren dat de dingen niet gaan zoals ik ze wil.   "

Je geeft een hond van een ander die je niet kent toch niet zomaar koekjes oid? Ik vind dat echt niet oke, stel dat die hond een streng dieet heeft oid. Ik ben er mee eens dat de eigenaar de hond onder controle moet hebben. Als ik niet wil dat de hond opspringt, hem moet terug roepen. Maar als ze toch op iemand springt probeer ik Brownie toch echt te corrigeren (ben er altijd dichtbij, want Brownie gaat nog niet ver van me vandaan) en dan hoop ik niet dat die persoon juist het opspringen gaat aanmoedigen. Het is natuurlijk niet de taak van de ander om het te corrigeren, maar als ik erbij sta en het corrigeer dan vind ik ook niet dat een ander het juist moet aanmoedigen. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Even teruglezen wat ik schrijf, dan kun je dat prima beantwoorden ;)

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

"
 
Nu, ik ben gelukkig wel fan van natuurlijke en gezonde koekjes en als ik zie dat iemand echt moeite doet om zijn hond terug te roepen en zelf inziet dat het niet handig is, is het uiteraard anders .
Maar van aan de andere kant van het park kwaad roepen dat ik een hond niet mag voederen of laten opspringen.... Nou , die laat ik dus in mijn nek springen en ik strooi mijn zakken leeg .  Als ik een situatie onder controle wil houden, leg ik die verantwoordelijk niet bij een ander neer om me dan te frustreren dat de dingen niet gaan zoals ik ze wil.   "

Mijn pup is 12 weken, ik ben juist aan het trainen met hem dat als ik hem roep dat hij bij mij komt en niet naar andere mensen toegaat. En ja dit train ik ook met afleiding, dus in een losloopgebied, mét andere honden én mensen. Wel zo handig dat dan alleen ik degene ben die hem beloont en niet ongevraagd onbekende mensen. Mijn pup reageerde nogal heftig op een klein stukje ei. Misschien heeft hij wel een intolerantie/allergie voor iets. Is toch raar om zomaar eten te geven? En hoe moet je anders ooit een pup trainen als jij altijd verwacht dat loslopende honden onder appel staan. Uiteraard is het niet de taak van een ander om te corrigeren daar sluit ik mij volledig bij aan. Het opspringen tot daaraan nog toe, die vat ik. Maar zomaar eten geven?

honden page profiel EngeeXEngeeX 3 doggies

honden foto van EngeeX

" Jake net losgelaten in het hondenparkje met best wat andere hondjes ook los. Hij spelen met een poedel pup maar ik weet niet wie vd 2 maar het sloeg ineens om in vechten. Was echt niet meer spelen. De pup waar hij mee speelde is een week jonger maar probeerde steeds op jake te staan. Jake accepteerde dat niet en hij mag best corrigeren maar dit ging wel erg had. Ineens was het echt bijten met veel grommen. Niet speels iig. Ik heb hem uit het spel gehaald (bij zijn tuig gepakt) ander baasje pakte zijn pup en hield de pup ook bij zich, ik liet jake weer vrij maar ander baasje hield pup bij zich. Dus heb jake bij me geroepen en aangelijnd , hij was al dik een kwartier flink aan het spelen dus moesten toch aan de terug wandeling beginnen. Ik ben bang dat ik fout heb gehandeld ? De pup probeerde jake ook te berijden ik denk dat het daar misschien mis ging? "

Ik zie geen fout. Vergeet niet dat je een grote hond in een kleine verpakking hebt die zich niet op de kop laat zitten.

 

Dus als die poedel vervelend is en blijft, dan is het niet verkeerd dat Jake van zich afbijt. 

 

Je handelde juist door hem op te tillen en zo het conflict te beëindigen.

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Ik zie geen fout. Vergeet niet dat je een grote hond in een kleine verpakking hebt die zich niet op de kop laat zitten.
 
Dus als die poedel vervelend is en blijft, dan is het niet verkeerd dat Jake van zich afbijt. 
 
Je handelde juist door hem op te tillen en zo het conflict te beëindigen. "

Haha ja die Jake bijt zeker van zich af en dat laat ik ook allemaal z'n beloop gaan. Andere eigenaren zeggen altijd; 'en is hij echt pas 12 weken?' 'hij durft wel zeg'. Heerlijk om te zien. Maar dit was wel next level. dus uh oh even ingegrepen, al doe ik dat het liefst niet. maar soms dus onoverkomelijk. Dank voor je reactie :-) ik ben nogal een twijfelkont af en toe

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Ik zie geen fout. Vergeet niet dat je een grote hond in een kleine verpakking hebt die zich niet op de kop laat zitten.
 
Dus als die poedel vervelend is en blijft, dan is het niet verkeerd dat Jake van zich afbijt. 
 
Je handelde juist door hem op te tillen en zo het conflict te beëindigen. "

541894.jpg

Jake en een herder pup afgelopen zondag op een doggydate. Foto zegt genoeg haha.

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

Net op het losloopveldje weer, Nero werd door een bepaalde hond continu bereden. Hij liet het toe en onderging het, maar hij vond het niet prettig. Ik probeerde steeds die andere hond van Nero te duwen want het baasje deed niks. Maar wat een andere hond ook doet, Nero is behoorlijk conflictvermijdend en zal nooit (tenminste, nog nooit gedaan) een andere hond corrigeren. 

honden page profiel EngeeXEngeeX 3 doggies

honden foto van EngeeX

" Je geeft een hond van een ander die je niet kent toch niet zomaar koekjes oid? Ik vind dat echt niet oke, stel dat die hond een streng dieet heeft oid. Ik ben er mee eens dat de eigenaar de hond onder controle moet hebben. Als ik niet wil dat de hond opspringt, hem moet terug roepen. Maar als ze toch op iemand springt probeer ik Brownie toch echt te corrigeren (ben er altijd dichtbij, want Brownie gaat nog niet ver van me vandaan) en dan hoop ik niet dat die persoon juist het opspringen gaat aanmoedigen. Het is natuurlijk niet de taak van de ander om het te corrigeren, maar als ik erbij sta en het corrigeer dan vind ik ook niet dat een ander het juist moet aanmoedigen.  "

Precies. Ik vind het nogal wat als iemand stelt de zakken te legen voor andermans hond.

 

Ik wil ook niet dat mijn hond bij iemand anders gaat buurt, ver weg of dichtbij, maar ze 14 maanden, luistert echt keurig, maar heeft ook bananen in de oren. Ongevraagd voeren helpt niet om de hond te laten luisteren.

 

Erger wordt het nog als een hond allergisch is, dan is het niet meer vervelend, maar gewoon dierenmishandeling.

 

Ik hou van alle honden en heb altijd snacks in mijn zakken en dat genereert nog wel eens aandacht van vreemde honden. Ook wel eens honden die niet zo goed luisteren. Ik probeer dande hond bij me te houden en richting de eigenaar te bewegen..

pagina 30 van 43 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 3031 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^