Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Haha en ze denken allemaal dat wat hun pup doet écht erger is dan andere pups. Dé uitzondering. Een echte psychopaat, serieus hoor. 
- pup bijt, is die agressief?
- pup van 8,5 week plast ‘s nachts nog steeds in huis, help
- pup piept als ik weg ga, help
Of dat ze positieve opvoeding na een week al overboord gooien, want hun pup luistert nog steeds niet. "

Dat krijg je met corona pups. Mensen hebben nog nooit een hond gehad, lezen zich 0,0 in en verwachten eigenlijk een hond met de normen en waarden vaneen knuffelbeest. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Toch heeft de pup er meer aan om geen standaard nietzeggend antwoord te geven. Beter geen antwoord dan. Hoewel ik ook niet heilig ben en ook wel eens onvriendelijk ben geweest.

 

Maar beter dat baasjes met vragen komen zodat je wat ellende kunt voorkomen.

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Toch heeft de pup er meer aan om geen standaard nietzeggend antwoord te geven. Beter geen antwoord dan. Hoewel ik ook niet heilig ben en ook wel eens onvriendelijk ben geweest.
 
Maar beter dat baasjes met vragen komen zodat je wat ellende kunt voorkomen. "

Jep ik blijf wel fanatiek antwoorden. En eigenlijk snap ik ook wel dat het bijten van een pup heftig kan overkomen als je nooit eerder pups gehad hebt. 

honden page profiel EngeeXEngeeX 3 doggies

honden foto van EngeeX

" Toch heeft de pup er meer aan om geen standaard nietzeggend antwoord te geven. Beter geen antwoord dan. Hoewel ik ook niet heilig ben en ook wel eens onvriendelijk ben geweest.
 
Maar beter dat baasjes met vragen komen zodat je wat ellende kunt voorkomen. "

Standaard vragen, kunnen beantwoord worden met standaard antwoorden. 

 

Niet standaard vragen verdienen een niet standaard antwoord.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Of de zoekfunctie op dit forum. "

 

De zoekfunctie op dit forum werkt belabberd. Kan je beter adviseren via Google te zoeken startend met het woord "Hondenpage............"

 

Of in de encyclopedie op HondenPage. Bijvoorbeeld over "Bijten" vind je 

https://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_64-Bijten.php

 

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

" Jep ik blijf wel fanatiek antwoorden. En eigenlijk snap ik ook wel dat het bijten van een pup heftig kan overkomen als je nooit eerder pups gehad hebt.  "

Ik heb nu samen met mijn vriend (hij heeft wel eerder honden en pups gehad) voor het eerste een puppy. Ik wist dat whippet puppies vrij lastig waren en veel konden bijten en slopen, hier heeft de fokker me ook over ingelicht en ook heb ik me goed ingelezen en met veel mensen gesproken. Toch vond ik het hebben van een puppy zwaarder dan gedacht en schrok ik van hoe heftig het bijten was. Ik zat er echt af en toe even doorheen, maar ik denk ook dat dit kwam omdat ik alles volgens de regeltjes op internet wilde doen. Ik vergat hierdoor soms te genieten en te kijken naar wat voor ons en Brownie het beste was. Ik wilde haar voor geen goud kwijt, maar ik vond het echt zwaar. Nu is ze 22 weken, hebben we echt een band opgebouwd en gaat het veel beter. Wat voor ons eerst ook lastig was, was dat we midden in de stad woonde en ze hier erg onrustig door werd. Nu zijn we twee weken geleden verhuist naar een dorp en we denken dat dit voor haar ook wel goed is geweest. We wonen nu naast een losloopgebied, wat echt heerlijk is! Ik denk dat het toch lastig is om voor te stellen hoe het is om een puppy op te voeden als je er nog nooit een gehad hebt, hoeveel je ook inleest. Ik denk dat zeker de eerste weken (of maanden) soms gewoon even doorzetten is. Nu geniet ik even van hoe goed het nu gaat (veel minder bijten), heb van veel mensen gehoord dat ze in de puberteit namelijk heel erg kunnen slopen.. yell

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Ik heb nu samen met mijn vriend (hij heeft wel eerder honden en pups gehad) voor het eerste een puppy. Ik wist dat whippet puppies vrij lastig waren en veel konden bijten en slopen, hier heeft de fokker me ook over ingelicht en ook heb ik me goed ingelezen en met veel mensen gesproken. Toch vond ik het hebben van een puppy zwaarder dan gedacht en schrok ik van hoe heftig het bijten was. Ik zat er echt af en toe even doorheen, maar ik denk ook dat dit kwam omdat ik alles volgens de regeltjes op internet wilde doen. Ik vergat hierdoor soms te genieten en te kijken naar wat voor ons en Brownie het beste was. Ik wilde haar voor geen goud kwijt, maar ik vond het echt zwaar. Nu is ze 22 weken, hebben we echt een band opgebouwd en gaat het veel beter. Wat voor ons eerst ook lastig was, was dat we midden in de stad woonde en ze hier erg onrustig door werd. Nu zijn we twee weken geleden verhuist naar een dorp en we denken dat dit voor haar ook wel goed is geweest. We wonen nu naast een losloopgebied, wat echt heerlijk is! Ik denk dat het toch lastig is om voor te stellen hoe het is om een puppy op te voeden als je er nog nooit een gehad hebt, hoeveel je ook inleest. Ik denk dat zeker de eerste weken (of maanden) soms gewoon even doorzetten is. Nu geniet ik even van hoe goed het nu gaat (veel minder bijten), heb van veel mensen gehoord dat ze in de puberteit namelijk heel erg kunnen slopen..  "

Jep ik snap het helemaal. Ik vind pups ook vrij intens. En doodvermoeiend. Soms hoor ik over pups die uit zichzelf gaan slapen of nauwelijks tot niet bijten en slopen. Nou zo’n pup heb ik nog nooit gehad. Ik heb tot nu toe altijd wilde druktemakers die je geen seconde uit het oog kan verliezen. Ik denk dat daarin ook wel het verschil zit hoe je een pup ervaart. Ik ben absoluut geen puppenmens en het is dat mijn laatste pup op mijn pad kwam... maar vrijwillig ga ik er nooit meer één nemen. laughing 

Ik heb trouwens nog nooit een hond gehad die in de puberteit heeft gesloopt. Bij pups is het normaal want ze weten nog niet beter en hebben last van de tandjes. Maar een puber die sloopt? Komt denk ik voort uit frustraties van de hond, en vind ik zelf niet echt normaal gedrag bij de leeftijd.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Jep ik snap het helemaal. Ik vind pups ook vrij intens. En doodvermoeiend. Soms hoor ik over pups die uit zichzelf gaan slapen of nauwelijks tot niet bijten en slopen. Nou zo’n pup heb ik nog nooit gehad. Ik heb tot nu toe altijd wilde druktemakers die je geen seconde uit het oog kan verliezen. Ik denk dat daarin ook wel het verschil zit hoe je een pup ervaart. Ik ben absoluut geen puppenmens en het is dat mijn laatste pup op mijn pad kwam... maar vrijwillig ga ik er nooit meer één nemen.  
Ik heb trouwens nog nooit een hond gehad die in de puberteit heeft gesloopt. Bij pups is het normaal want ze weten nog niet beter en hebben last van de tandjes. Maar een puber die sloopt? Komt denk ik voort uit frustraties van de hond, en vind ik zelf niet echt normaal gedrag bij de leeftijd. "

Ik heb ook alleen maar T-rex puppies gehad en ik vind het fantastisch ik vind die periode het aller leukste Hahaha ik ben dol op puppies maar ik ben dan ook groot fan van ondeugende honden. 

Mijn honden kunnen nog steeds vreselijk ouwehoeren en ook slopen, de puber periode zijn ze allang voorbij en gefrustreerd zijn ze gelukkig echt niet ze vinden knuffels vermoorden gewoon prachtig. 

Wanneer het je meubels zijn enzo zal het inderdaad frustratie zijn maar dat verschil zie je wel denk ik. 

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Ik heb ook alleen maar T-rex puppies gehad en ik vind het fantastisch ik vind die periode het aller leukste Hahaha ik ben dol op puppies maar ik ben dan ook groot fan van ondeugende honden. 
Mijn honden kunnen nog steeds vreselijk ouwehoeren en ook slopen, de puber periode zijn ze allang voorbij en gefrustreerd zijn ze gelukkig echt niet ze vinden knuffels vermoorden gewoon prachtig. 
Wanneer het je meubels zijn enzo zal het inderdaad frustratie zijn maar dat verschil zie je wel denk ik.  "

Ohhh tuurlijk, maar knuffels uit elkaar trekken valt voor mij niet onder slopen. Ik dacht dat ze meubels bedoelde. Ik vind het geen enkel probleem als ze hun eigen speelgoed slopen. Ik koop het dan al met de gedachte dat het in 1 minuut kapot is haha, daar heb je de action voor. Of gewoon kranten en wc-rollen geven. Ik vind dat juist grappig hoe moordlustig ze worden. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Ohhh tuurlijk, maar knuffels uit elkaar trekken valt voor mij niet onder slopen. Ik dacht dat ze meubels bedoelde. Ik vind het geen enkel probleem als ze hun eigen speelgoed slopen. Ik koop het dan al met de gedachte dat het in 1 minuut kapot is haha, daar heb je de action voor. Of gewoon kranten en wc-rollen geven. Ik vind dat juist grappig hoe moordlustig ze worden.  "

Ja heel leuk ook als ze alles opvreten. Echt lachen hoor.....

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Ja heel leuk ook als ze alles opvreten. Echt lachen hoor..... "

Vertel, wat is het probleem 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Vertel, wat is het probleem  "

Hoe duidelijk moet ik zijn? 

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Hoe duidelijk moet ik zijn?  "

Op een schaal van 1 tot 10 een 8 graag 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Nou zo eens in de 3/4 weken met je pup/beginnende puber bij de DA zitten omdat hij een stuk rubber of zo'n leuke pieper heeft ingeslikt. En dat de DA tevoorschijn komt en er in het kotsbakje ook nog eens een oor of een poot van de 1 of andere knuffel blijkt te liggen. Of dat rubberen geval wat voor de veiligheid voor kluiven is, zodat je hond geen grote stukken kluif naar binnen werkt, maar ondertussen wel de schroef en/of de ring van dat ding binnen 2 tellen opvreet. Dus nee, ik hou niet moordlustige pups, zodra er hier aan dingen wordt gescheurd, gerukt en getrokken, verdwijnen ze linea recta de vuilnisbak in. Er wordt normaal gespeelt of er wordt dus niet gespeelt. En zelfs met normaal spelen, moet je er alsnog bovenop zitten. 

Kotsen bij de DA is niet leuk, maar een darmoperatie met verstopping al helemaal niet kan ik je vertellen.

Hoop dat ik nu duidelijk genoeg ben. Ook al wordt dat hier regelmatig ontkent, maar er zit wel degelijk verschil in pups.  

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Op een schaal van 1 tot 10 een 8 graag  "

Wanneer de hond zo vernield wordt er ook snel opgegeten, zeker als knuffels binnen in dat witte spul hebben...ik denk dat  Bulleke dat bedoeld...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Nou zo eens in de 3/4 weken met je pup/beginnende puber bij de DA zitten omdat hij een stuk rubber of zo'n leuke pieper heeft ingeslikt. En dat de DA tevoorschijn komt en er in het kotsbakje ook nog eens een oor of een poot van de 1 of andere knuffel blijkt te liggen. Of dat rubberen geval wat voor de veiligheid voor kluiven is, zodat je hond geen grote stukken kluif naar binnen werkt, maar ondertussen wel de schroef en/of de ring van dat ding binnen 2 tellen opvreet. Dus nee, ik hou niet moordlustige pups, zodra er hier aan dingen wordt gescheurd, gerukt en getrokken, verdwijnen ze linea recta de vuilnisbak in. Er wordt normaal gespeelt of er wordt dus niet gespeelt. En zelfs met normaal spelen, moet je er alsnog bovenop zitten. 
Kotsen bij de DA is niet leuk, maar een darmoperatie met verstopping al helemaal niet kan ik je vertellen.
Hoop dat ik nu duidelijk genoeg ben. Ook al wordt dat hier regelmatig ontkent, maar er zit wel degelijk verschil in pups.  
  "

Juist...ik heb gen honden die vernielen maar wist wat je bedoelde...

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Wanneer de hond zo vernield wordt er ook snel opgegeten, zeker als knuffels binnen in dat witte spul hebben...ik denk dat  Bulleke dat bedoeld... "

Dank je Willemijn, dat bedoelde ik o.a. hp-smile

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

528808.jpg444231.jpg  Pandabeertje met 8 weken, en ze heeft het nu nog steeds als volwassen hond haar pandabeertje, niets kapot, nog helemaal heel.  Het is alleen wat valer geworden...

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Het enigste wat Teuntje heeft heel gelaten is de nestknuffel die hij van de fokker heeft meegehad. Dat het kapot moet is tot daar aan toe, dat boeit mij niet zo, maar het opeten van alles is gewoon ronduit gevaarlijk. 

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

" Nou zo eens in de 3/4 weken met je pup/beginnende puber bij de DA zitten omdat hij een stuk rubber of zo'n leuke pieper heeft ingeslikt. En dat de DA tevoorschijn komt en er in het kotsbakje ook nog eens een oor of een poot van de 1 of andere knuffel blijkt te liggen. Of dat rubberen geval wat voor de veiligheid voor kluiven is, zodat je hond geen grote stukken kluif naar binnen werkt, maar ondertussen wel de schroef en/of de ring van dat ding binnen 2 tellen opvreet. Dus nee, ik hou niet moordlustige pups, zodra er hier aan dingen wordt gescheurd, gerukt en getrokken, verdwijnen ze linea recta de vuilnisbak in. Er wordt normaal gespeelt of er wordt dus niet gespeelt. En zelfs met normaal spelen, moet je er alsnog bovenop zitten. 
Kotsen bij de DA is niet leuk, maar een darmoperatie met verstopping al helemaal niet kan ik je vertellen.
Hoop dat ik nu duidelijk genoeg ben. Ook al wordt dat hier regelmatig ontkent, maar er zit wel degelijk verschil in pups.  
  "

Dit vind ik best eng! Gelukkig sloopt Brownie de knuffels nog niet, maar zodra er gaten inkomen gaan ze meteen weg. Ze eet namelijk alles. Zo heb ik al eens op zaterdag avond met haar op de spoed gezeten omdat ze een scrunchie had gevonden en ingeslikt.. en ik maar denken dat ik alles goed opgeruimd had.. wat voelde ik me op dat moment een slecht baasje. Gelukkig was ik er op tijd bij en met een spuitje om haar te laten overgeven was het er zo weer uit. Ik hoop dat als ze wat ouder wordt niet alles wat ze in haar bek stopt ook meteen wilt eten. Buiten wilde ze ook alles van straat eten, dat is gelukkig al stukken minder geworden en ze begint het commando los steeds beter te doen.

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

" Nou zo eens in de 3/4 weken met je pup/beginnende puber bij de DA zitten omdat hij een stuk rubber of zo'n leuke pieper heeft ingeslikt. En dat de DA tevoorschijn komt en er in het kotsbakje ook nog eens een oor of een poot van de 1 of andere knuffel blijkt te liggen. Of dat rubberen geval wat voor de veiligheid voor kluiven is, zodat je hond geen grote stukken kluif naar binnen werkt, maar ondertussen wel de schroef en/of de ring van dat ding binnen 2 tellen opvreet. Dus nee, ik hou niet moordlustige pups, zodra er hier aan dingen wordt gescheurd, gerukt en getrokken, verdwijnen ze linea recta de vuilnisbak in. Er wordt normaal gespeelt of er wordt dus niet gespeelt. En zelfs met normaal spelen, moet je er alsnog bovenop zitten. 
Kotsen bij de DA is niet leuk, maar een darmoperatie met verstopping al helemaal niet kan ik je vertellen.
Hoop dat ik nu duidelijk genoeg ben. Ook al wordt dat hier regelmatig ontkent, maar er zit wel degelijk verschil in pups.  
  "

Oké maar opeten is iets anders dan slopen. En je reageerde nogal sarcastisch op mij dus ik vroeg me af waar dat voor nodig was. Het ging om het verschil tussen slopen van meubels uit frustratie en het slopen van speeltjes wat gewoon speelsheid, “moordlust” is. 

Ik zie nooit iemand ontkennen dat er geen verschil zit tussen pups, trouwens. 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Slopen en dingen die niet eetbaar zijn opvreten, zijn ook 2 totaal verschillende dingen. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Nou zo eens in de 3/4 weken met je pup/beginnende puber bij de DA zitten omdat hij een stuk rubber of zo'n leuke pieper heeft ingeslikt. En dat de DA tevoorschijn komt en er in het kotsbakje ook nog eens een oor of een poot van de 1 of andere knuffel blijkt te liggen. Of dat rubberen geval wat voor de veiligheid voor kluiven is, zodat je hond geen grote stukken kluif naar binnen werkt, maar ondertussen wel de schroef en/of de ring van dat ding binnen 2 tellen opvreet. Dus nee, ik hou niet moordlustige pups, zodra er hier aan dingen wordt gescheurd, gerukt en getrokken, verdwijnen ze linea recta de vuilnisbak in. Er wordt normaal gespeelt of er wordt dus niet gespeelt. En zelfs met normaal spelen, moet je er alsnog bovenop zitten. 
Kotsen bij de DA is niet leuk, maar een darmoperatie met verstopping al helemaal niet kan ik je vertellen.
Hoop dat ik nu duidelijk genoeg ben. Ook al wordt dat hier regelmatig ontkent, maar er zit wel degelijk verschil in pups.  
  "

Precies.. Beer eet ook alles op. Echt leuk spelen met iets kan hij niet zoals je weet. Het moet stuk (ook niet-speeltjes) en de losse stukjes verdwijnen achterin zijn keel. Hij vindt dat prachtig. Ik wat minder. Hij kan alleen gooien en smijten met zijn Kong en JollyEgg. Met flostouwen houd ik hem ook nauwlettend in de gaten, die slierten eet hij ook als hij de kans krijgt. Ik krijg ook vaak de kriebels als ik "grappige" foto's zie van honden die guitig zitten te kijken naast een half opgevreten bank of kussen. Snap ook niet hoe je erom kan lachen, straks is je hond dood, en dat is echt je ergste nachtmerrie als eigenaar van een hond die dingen doet die hem fataal kunnen worden. Door mijn eigen stomme onoplettendheid heeft Beer een tussenstuk van een tuinslang opgegeten toen ik vd zomer heel even in de keuken stond en Beer in de tuin had gelaten, denkende dat ik alles wat eetbaar was had opgeruimd. Hij had het ding in 1 keer van de slang gebeten. Eigen fout, ik moest hem niet alleen in de tuin laten, maar jeetje mina wat zit je dan weer in de stress.... en Beer die leeft ervoor, zoekt echt manieren om speeltjes te slopen en op te eten. Wel jammer want er zijn leuke dingetjes te koop. Maar zelfs die JollyEgg moet stuk. Hij heeft er zelfs een stukje tong door afgebeten. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik denk dat het ook heel erg aan je hond ligt, en ook een beetje aan het ras. Bullterriers kunnen nogal slopers zijn. 

 

Mijn honden slopen ook wel eens een knuffel. Máár ze eten dit niet op. Nog nóóit gedaan ook en ik ben er vrijwel zeker van dat dit ook niet gaat gebeuren. Ze vinden het echt geweldig, en als dat betekend dat ze de meubels met rust laten (toen ze pup waren) ben ik blij.. Ik laat ze niet alleen met een speeltje dat ze kunnen slopen en dat zou ik ook nooit doen. Ik blijf er bij, houdt ze in de gaten en geniet van het plezier dat zij hebben. Dan is er naar mijn mening weinig aan de hand. 

honden page profiel MurphyMurphy 3 doggies

honden foto van Murphy

Twee ergernissen voor de prijs van 1:


1. Dure kauwspeeltjes kopen in Nederland voor Murph, die er op een onbewaakt ogenblik mee de tuin in rent en ze begraaft. Om ze ‘te bewaren’ (=nooit meer terug te vinden). Er ligt hier al 100€ ofzo begraven! Ik probeer haar al voor te zijn maar heel af en toe lukt het haar nog. Ze gaat voortaan maar aan de lijn tijdens het kauwen.

2. Iemand die elke keer als ze Murph ziet, over haar heen buigt en hard NEE gaat roepen als Murph in d’r gezicht springt. Ik heb haar meerdere keren uitgelegd dat ze Murph niet aan moet kijken en niet over dr heen moet buigen. Maar dan krijg ik een sneer terug ‘dat ze dan toch wel springt’. Ondertussen zeurt ze over dat Murph geen manieren heeft. Terwijl zij de enige persoon is bij wie het gebeurt, omdat ze dus consequent over haar heen buigt. Om gek van te worden hp-frusty

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Oké maar opeten is iets anders dan slopen. En je reageerde nogal sarcastisch op mij dus ik vroeg me af waar dat voor nodig was. Het ging om het verschil tussen slopen van meubels uit frustratie en het slopen van speeltjes wat gewoon speelsheid, “moordlust” is. 
Ik zie nooit iemand ontkennen dat er geen verschil zit tussen pups, trouwens.  "

zou een pup het verschil kennen tussen een meubelstuk en een speeltje waarom zou het een frustratie zijn en het andere speelsheid kauwen werkt rustgevend en dan maakt dat niets uit of dat op een hondenspeeltje een stuk kauwmateriaal of een bankkussen of een houten stoel of tafelpoot is hetzelfde geldt voor pijn bij het wisselen van tandjes bijten is bijten en het verschil tussen waar ze op bijten heeft niets te maken met de reden waarom ze bijten dat zit alleen in wat jij wil of niet

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Het is van niemand de bedoeling om naar iemand te wijzen maar wel alert te zijn wat er ..kan..gebeuren met slopen van speeltjes, knuffeldieren of wat dan ook......heb je slopers, geef een goed bot, wat veilig is...en bied het steeds opnieuw aan.      

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

508345.jpg   Zo groot mogelijk , kan die zich botvieren...

honden page profiel BrownieBrownie 3 doggies

honden foto van Brownie

Vandaag heeft Brownie denk even een off-dagje. 's Ochtends ineens weer veel gebeten, niet aan de riem mee lopen en toen ik boodschappen deed en mijn vriend gewoon thuis was ging ze de hele tijd heel hard piepen. Nu ligt ze gelukkig heerlijk te slapen op de bank.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Marley luistert  wat minder goed tijdens het loslopen, dus weer aan de lange lijn. Ik moet echt 5x roepen voor meneer een keer naar me kijkt, terwijl hij eerst direct kwam. Frustrerend om stapjes terug te doen soms! 

pagina 22 van 43 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2223 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^