Vlooien shampoo

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SandraSandra

Hallo heeft iemand een gouden tip voor een vlooien shampoo die werkt? Pipetje doet niets dus ik wil mn hondje wassen en intussen alles zuigen en Bolfo gebruiken voor de omgeving.

Hoor het graag!

Grtn Sandra

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 2 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Sectolin is een omgevingsspray die alles aanpakt, veilig voor mens en dier...niet op de hond he..    Beaphar vlooienchampo.   

Productomschrijving

 

Een zichzelf krabbende hond is vaak het teken dat hij last heeft van vlooien. Beaphar Vlooienshampoo is een uitstekend middel hiertegen dat de aanwezige vlooien direct doodt. Deze shampoo is bedoeld voor kortharige honden. Als shampoo is het makkelijk te gebruiken ter verzorging van de vacht en huid. Na het wassen werkt het middel nog 1-2 weken door.

honden page profiel TinekeTineke

Dan moet u het vaak gebruiken lijkt mij niet dat er nog vlooien eitjes achterblijven en daarna wéér uitkomen. Ik zou ook zo'n kam kopen bij de Etos. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik gebruik Nex gard als ze vlooien hebben. Dat zijn tabletten die je bij de da kunt kopen.

honden page profiel SandraSandra

Hoi Willemijn, bedankt voor je reactie alleen heb ik een langharige hond dus deze shampoo is daar dus niet voor bedoeld ????

Volgende forumvraag: Regenjasje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^