Gescheurde kruisband

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

Hoi,

Mijn hond Conan is nu 5 maanden geleden geopereerd aan een gescheurde kruisband middels de TPLO techniek. Nu lijkt hij een terugval te hebben. Hij loopt ineens weer mank maar volgens de dierenarts zit alles van de operatie nog wel op zijn plek. Het revalideren ging sowieso wel met vallen en opstaan en het duurde erg lang voordat hij enigszins goed liep. Nu ging het de laatste tijd juist heel goed en konden we alweer meer dan een uur met hem lopen. Iemand die ervaringen heeft met terugval na deze operatie? 

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe 3 doggies

honden foto van Loetjekoe

Het kan zijn dat de meniscus is dubbelgeklapt, maar gebeurt ook vaak dat de andere kruisband ook scheurt

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Er zijn onlangs fotoos genomen om te kijken dat het goed zit, kan zijn dat als de meniscus er nog in het geheel zit dat er een beschadiging is, kan met en echo geconstateerd worden, een dubbel geklapte meniscus is niet te zien, hier ervaring mee....kan ook zijn dat er toch een ontsteking is in de knie, zou toch aandringen op meer onderzoek, manken na vijf maanden na de operatie van de tplo mag eigenlijk niet, moet er wat anders bij gekomen zijn...is de meniscus blijven zitten of is die verwijderd, kan dan arthrose zijn ontstaan dat is pijnlijk.

Volgende forumvraag: phenaral en sufheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^