Dwergkees puppy's

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CharlotteCharlotte

Hallo,

Ik ben nieuw hier dus als er iets in staat wat niet past laat gerust iets weten. Zelf ben ik al jaren fan van dwergkeesjes en ik ben recent gaan samenwonen met mijn vriend in een huisje met een hele grote tuin. Na dit eerst samen te bespreken hebben we besloten om een dwergkeesje in huis te halen. Wij hebben zelf 2 poezenkindjes (Sammie & Roxy) waarmee de puppy zou samenleven. Nu is de zoektocht naar een goede fokker van dit ras echt heel moeilijk. Het is voor ons heel belangrijk dat de puppy van een goede fokker komt (geen broodfok!), liefst iemand die met Amerikaanse lijnen fokt. Ik heb al verschillende fokkers proberen te contacteren voor meer informatie maar heb tot hiertoe nog geen reactie ontvangen. Waarschijnlijk door de grote toevloed aan aanvragen wat ik zeker begrijp dat die niet allemaal beantwoord kunnen worden. We zijn er ons ook zeker van bewust dat we geduld zullen moeten hebben voor een pupje en dat het een duur hondenras is. Maar momenteel zou ik niet weten waar ik nog terecht zou kunnen. Zouden jullie mij hiermee kunnen helpen hier op het forum? 

Alvast bedankt! 

Groetjes,

Charlotte 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Volgens mij is er een keeshonden vereniging in Nederland? 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik kan je alleen maar aanraden om voor een slagje groter te gaan. Die is gezonder, makkelijker te verkrijgen en niet zo belachelijk duur. 

 

Succes met je zoektocht!

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes

honden foto van annette & de boefjes

Ik snap helemaal dat je dwergkeesjes geweldig vind, maar alsjeblieft, ga voor 1 slagje groter zoals Kees hierboven zegt Het ras dwergkees is zo enorm ziek gefokt, met als meest voorkomende ziekte cm/sm. En als je hondje dat heeft beland je in een nachtmerrie, ik weet er helaas alles van.hp-cry

honden page profiel CharlotteCharlotte

Ik wil inderdaad wel eens kijken voor een maatje groter. Zijn er hier goede fokkers van?

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Je kunt altijd kijken op de keeshonden rasvereniging! Misschien is er ook wel een facebook groep met liefhebbers die je advies kan geven omtrent fokkers (:

 

Wij hebben sinds vorige week een middenslag door huis huppelen. Nog steeds een mooi klein formaatje uiteindelijk (:  Ze is nu 4 maanden!

 

539749.jpg

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik wil inderdaad wel eens kijken voor een maatje groter. Zijn er hier goede fokkers van? "

Begin eens bij de Keeshondenclub. Op hun website kun je fokkers vinden, maar ook het fokregelement en waar de ouders in ieder geval op getest moeten worden.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Je kunt altijd kijken op de keeshonden rasvereniging! Misschien is er ook wel een facebook groep met liefhebbers die je advies kan geven omtrent fokkers (:
 
Wij hebben sinds vorige week een middenslag door huis huppelen. Nog steeds een mooi klein formaatje uiteindelijk (:  Ze is nu 4 maanden!
  "

Oo komt deze van Leen? 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Oo komt deze van Leen?  "

Ja (:

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Die zijn zo leuk! :D weinig fokkers in België (en Nederland) die zwartjes fokken. 

Volgende forumvraag: Onze toller pup is geboren!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^