Even voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TobertTobert

Hallo allemaal,

 

Ik lees al ongeveer een jaar mee (veel goede tips gezien!), maar heb nu toch besloten om zelf ook een account aan te maken. Samen met mijn vriend heb ik 4 maanden geleden Toby geadopteerd, hij wordt in november 1jaar en komt oorspronkelijk uit Portugal. Hij is daar met zijn broertje en zusje gevonden bij het vuilnis, heeft in een gastgezin gezeten, is geadopteerd naar NL en dat gezin heeft hem vervolgens weer naar een asiel gebracht, waar wij hem weer vandaan hebben...

 

Over het algemeen doet Toby het erg goed (en aan de rest wordt rustig gewerkt, ik zal vast nog wat topics openen tzt), hij vindt steeds meer zelf zijn rust en ook zijn zelfvertrouwen groeit steeds meer. We hebben inmiddels een "Basis 1" cursus afgerond en zijn net begonnen met een cursus "Samenwerken". Geen zorgen, verder laten we hem vooral lekker slapen, kluiven, doen we af en toe hersenwerk en wandelen met hem in het park hier vlakbij of in een losloopgebied. Verder is het een heerlijk lieve, vrolijke, knuffelige puber met af en toe de bekende bananen in z`n oren.

 

Dit weekend is Toby spijtig genoeg na een beleefde ontmoeting (Toby keek weg, maakte een boogje, snuffelde aan de andere hond) aangevallen, hij is uiteindelijk met de schrik vrij gekomen, maar ik heb een bult hechtingen. Lange wandelingen zitten er dus even niet/minder in, want mijn vriend werkt overdag gewoon en kan dan alleen kortere rondes doen.

 

Foto's van Toby zijn overigens te bewonderen op mijn profiel.

honden page profiel AlexandraAlexandra

Hallo Tobert,

Wat een gedoe dat Toby zo'n ervaring heeft opgedaan, en jij ook! Het zal een flinke knauw zijn voor jullie zelfvertrouwen vrees ik. Veel liefde, geduld en aardige honden zijn hulp om er weer bovenop te komen.

Sterkte en beterschap hoor.

Groetjes,

Alexandra

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^