Eerste loopsheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vbxx1996Vbxx1996

hoiiii

Noor is nu 10 maanden en voor t eerst loops , ze zit nu met bloeden op dag 17 en t is nogsteeds niet gestopt, sinds 2 dagen rent ze de hele dag door huis te piepen en dan ook echt non stop ze houd niet op, en bij de deur staan alsof ze plassen moet maar dat is niet zo.

Wat kan ik hier tegen doen? We wandelen al veel en geef haar hersenwerk, uiteindelijk om 23.00 valt ze ineens om in slaap zo moe is ze.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Loopsheid duurt ongeveer drie weken kan zelfs iets langer duren, probeer dr toch wat af te leiden, lekker wandelen...wanneer ze wat onrustig is, een goed bot geven en laat haar dr gang maar gaan met het bot....   en de drang op een gooser kan ook nog mee spelen, goed aan de lijn houden en ga lekker op plekken wandelen waar ze nimmer geweest is, neem een andere route zo dat ze wat afgeleid is.

honden page profiel Vbxx1996Vbxx1996

" Loopsheid duurt ongeveer drie weken kan zelfs iets langer duren, probeer dr toch wat af te leiden, lekker wandelen...wanneer ze wat onrustig is, een goed bot geven en laat haar dr gang maar gaan met het bot....   en de drang op een gooser kan ook nog mee spelen, goed aan de lijn houden en ga lekker op plekken wandelen waar ze nimmer geweest is, neem een andere route zo dat ze wat afgeleid is. "

Dankjewel gaan zo even op pad ;)

Volgende forumvraag: Castreren? Ja of nee?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^