Hondenbrokken tom&co

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Ik las dat je ook natvoer bij gaf van Wolfsblut, dat is ook best aan de prijs voor een blikje.
Je kan voor natvoer ook eens kijken bij 
https://www.zooplus.nl/esearch.htm#q%3D%25E2%2598%2585%2520Lukullus%26catl%3D3Hond%3ENatvoer%3E%E2%98%85%20Lukullus%26cats%3D3Hond%253ENatvoer%253E%25E2%2598%2585%2520Lukullus
Lukullus is van prima kwaliteit, ook vele soorten graanvrij en prima prijs, scheelt de helft met Wolfsblut natvoer.   "

Het is inderdaad wel wat duur op het moment we hebben nog voor anderhalveweek drie groote blikken , ik zal eens een kijkje doen en hoogst waarschijnlijk gaan we het dan ook goedkoper bestellen Danku !

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe

honden foto van Loetjekoe

Je zou voor natvoer ook kunnen kijken naar animonda, rinti of landfleisch geen idee of het allemaal bij zooplus te krijgen is.

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

Misschien een handige tip voor in de toekomst. Je zou op marktplaats kunnen kijken en je zoekopdracht opslaan, zodra er dan een advertentie word geplaatst met jouw zoekopdracht, dan krijg je een berichtje. Ik heb hierdoor vaak hele nieuwe zakken hondenvoer van orijen een stuk goedkoper kunnen kopen. Dit zou je ook kunnen doen met wolfsblut. Het is altijd handig ook als je het wat breder hebt. 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Misschien een handige tip voor in de toekomst. Je zou op marktplaats kunnen kijken en je zoekopdracht opslaan, zodra er dan een advertentie word geplaatst met jouw zoekopdracht, dan krijg je een berichtje. Ik heb hierdoor vaak hele nieuwe zakken hondenvoer van orijen een stuk goedkoper kunnen kopen. Dit zou je ook kunnen doen met wolfsblut. Het is altijd handig ook als je het wat breder hebt.  "

Het probleem is dat we in België wonen ik denk eerder dat we het dan in Holland moeten gaan halen toch ? Danku voor de tip ! 

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

Je kan hetzelfde wel proberen met Tweedehands dan :) van waar ben je eigenlijk? Mag ook in pb als je dat liever hebt. Ik heb nog brokken die ik niet ga geven.

Tip: je kan bij just russel en bubbybites voor 5 euro voeding voor 2-3 weken krijgen. Is een abonnement dat je neemt, je moet dan een profiel maken voor je hond en dan sturen ze dat op. Van zodra je de brokken hebt gekregen kan je het abonnement stopzetten. Dat heb ik gedaan voor mijn hond, heb toen 3 kg eten gekregen voor m'n kleintje. Daarna kwam er een vriendin met haar grote hond op bezoek voor een maand, had een profiel voor haar hond erbij gemaakt, ik viel bijna achter over, we kregen gewoon zo even 15 kg eten! Mss is dat een optie voor jou om deze moeilijke periode te overbruggen :) 

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

Het zijn niet de beste brokken vind ik maar wel oke voor dat geld, ongeveee 50% vleespercentage bij ons, maae is op maat voor je hond dus kan verschillen. Als ik zo gok waarschijnlijk wel beter dan tom&co (heb niet gekeken naar de samenstelling daarvan) 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Het zijn niet de beste brokken vind ik maar wel oke voor dat geld, ongeveee 50% vleespercentage bij ons, maae is op maat voor je hond dus kan verschillen. Als ik zo gok waarschijnlijk wel beter dan tom&co (heb niet gekeken naar de samenstelling daarvan)  "

Ik heb voor tijdelijk die van Tom&co gemengd met degene die ik nog over had gezien dat ze maar 30% vleeswaren had en ook maar enkel 15 ofzo vers. Hij eet ze gemengd wel op maar anders niet ze zijn ook een beetje hard denk ik merk ik aan het kauwen dus dit is echt super handig wat je net hebt gestuurd ik zal er dan eens naar kijken en een profiel aanmaken dankjewel !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Snacks
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^