honden jas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vbxx1996Vbxx1996

Hallooo

Onze pup gaat dit jaar haar eerste winter meemaken en ik twijfel of ik een warm kleding stuk moet aanschaffen hiervoor.

Het is een kortharige hond een lab stabij

Ik heb een aantal keer door de plenzende regen gelopen met haar en dat vind ze echt vreselijk en trilt , ze heeft het dan volgensmij echt koud.

Maar vind het ook onzinnig dit te doen als ze er gewoon tegen bestand is, we zijn wel heel veel met haar buiten en gaan ook vaak naar ameland waar het in het na seizoen goed koud kan zijn.

Tips zijn welkom

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Je bedoeld een labrador stabij kruising? Die hebben echt geen jas nodig hoor! Beide rassen hebben een dikke vacht van zichzelf, inclusief goede ondervacht. 

 

Mijn 2 herders zijn ook kortharig. Maar last van de kou hebben ze niet. De enige keren wanneer ik een jas gebruik is tijdens de trainingen. Op het veld zijn ze intensief bezig, en daarna wachten ze in de auto. Dan gebruik ik een fleecejasje om de spieren niet te snel af te laten koelen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ik heb makkelijk praten mijn honden hebben vachten die heel zwaar en dik zijn, wanneer je toch twijfelt voor je hond, neem dan een regendekje voor je hond als het regent....een hondenjas tegen de kou is niet nodig, lekker in beweging zijn en blijven houdt je hond warm, een regendekje kan je aanschaffen....

honden page profiel DagmarDagmar

De mijne dragen een regenjas bij vuil weer, dat scheelt een hoop viezigheid en minder werk bij thuiskomst om ze droog te blazen. 

Mijn oude reu draagt in de winter 's nachts een deken, daar heeft hij enorm veel deugd van. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Als je hond een hekel aan regen en nattigheid heeft zal ik haar een regenjas aantrekken als ze zich hier beter door voelt, of dit nu nodig is of niet.

Volgende forumvraag: Jeuk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^