Nieuw hondje!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een knapperd!! 

Dat plassen in huis deed mijn herplaatser ook de eerste paar dagen. Ik zal inderdaad goed kijken of je stress signalen herkent voordat het gebeurt. Ik heb het elke keer genegeerd, rustig opgeruimd en daarna naar buiten. Nu gebeurt het niet meer. Wel vervelend als het op het tapijt is... Dan is het fijn om het voor te zijn.. Kun je niet iets eroverheen leggen tijdelijk?

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

" Wat een knapperd!! 
Dat plassen in huis deed mijn herplaatser ook de eerste paar dagen. Ik zal inderdaad goed kijken of je stress signalen herkent voordat het gebeurt. Ik heb het elke keer genegeerd, rustig opgeruimd en daarna naar buiten. Nu gebeurt het niet meer. Wel vervelend als het op het tapijt is... Dan is het fijn om het voor te zijn.. Kun je niet iets eroverheen leggen tijdelijk? "

Haha ik heb het verkeerd verwoord denk ik! Ik bedoel vloerbedekking oeps , dat kunnen we niet weghalen sowieso en er iets overheen leggen wordt ook lastig! Want in mijn slaapkamer en gang etc ligt vinyl en daar doet ze het niet op hp-angel

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

Update!

 

Dierenarts:

Lilly had ongeveer twee weken antibiotica en pijnstillers omdat ze een bacteriële infectie bleek te hebben, de kuur is sinds gister afgelopen! Volgende week weer langs de dierenarts voor controle hopelijk is dan alles in orde hp-thumbsup.

 

****

 

Bang voor mijn moeder?

Ik en mijn moeder hebben het idee dat Lilly 'bang' is voor mijn moeder, waarom zouden jullie denken? 

Ik werk zaterdags in de supermarkt vaak van 8:00-17:00 dus eigenlijk de hele dag, dat betekent dat mijn moeder de honden uitlaat en dit is allemaal geen enkel probleem! Echter als mijn moeder iets van Lilly vraagt of corrigeert plast Lilly direct. Nou deed ze dit laatst ook voor het eerst bij mij daarna niet meer bij mij gedaan. 

Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? surprised

Ik zal er even bij vermelden dat de 3 hondjes ook echt van mij zijn en mijn moeder ze dus alleen uitlaat of iets met ze doet als ik dus werken ben of ergens heen moet, dus ik doe alles verder met ze! 

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

wat een leuk hondje, gefeliciteerd met haar!

 

Hopelijk is de infectie weg nu, had ze er veel last van?

 

Ze gromde eerder ook al naar je moeder las ik. 

Moeillijk om te zeggen waarom ze bang lijkt te zijn voor je moeder. Je moeder zou even na kunnen gaan of haar stem en houding altijd rustig is naar de hond toe, ze geen druk op de hond legt, geen dingen vraagt die de hond nog niet aankan e.d. Corrigeren zou ook bedreigend over kunnen komen, beter voorkomen dan achteraf corrigeren, en als dat niet gaat, de hond rustig uit de situatie halen.

Wel heel fijn dat je moeder de honden opvangt als jij moet werken of weg moet.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: De paarse heide!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^