Urinegeur weghalen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

Nou.. je kunt blijkbaar echt helemaal nergens meer een grap over maken echt een holier than thou scenario hier, heerlijk verstikkend. En dan vragen lui zich af waarom topic na topic maar weer dicht gegooid wordt; iedereen hier meent met opgeheven vingertje een ander terecht te moeten wijzen op wat dan ook, zelfs om een flauwe grap. Zelfs als het niet jouw ding is kun je er ook gewoon voor kiezen om niet te reageren in plaats van op je high horse te springen. Hoewel voor mij de nadruk sowieso niet lag op de stoma natuurlijk maar de snelheid waarmee het onderwerp hier veranderd, vooral leuk voor de TS hier. En "ja" ik ken iemand met een stoma. Die maakt dit soort grappen zelf ook. Vooral over de geluiden die zo'n ding maakt. Zo'n ding is niet bizar maar een geweldige uitvinding voor mensen die het nodig hebben. Door zoiets te beschrijven alsof het het ergste op aarde is waar niet over gesproken mag worden zet je de dragers ervan juist in een verdom hoek waar de meeste helemaal niet in willen zitten. Die doen gewoon mee met de maatschappij (dankzij dat ding ook nog). Ik weet dat de persoon die ik ken dat in ieder geval doet. Die ziet zichzelf niet als anders of minder omdat ze zo'n ding draagt, in tegendeel zelfs. 

 

En ik ben ook niet diegene die een stoma er hier initieel bij sleept. 

 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Nou.. je kunt blijkbaar echt helemaal nergens meer een grap over maken echt een holier than thou scenario hier, heerlijk verstikkend. En dan vragen lui zich af waarom topic na topic maar weer dicht gegooid wordt; iedereen hier meent met opgeheven vingertje een ander terecht te moeten wijzen op wat dan ook, zelfs om een flauwe grap. Zelfs als het niet jouw ding is kun je er ook gewoon voor kiezen om niet te reageren in plaats van op je high horse te springen. Hoewel voor mij de nadruk sowieso niet lag op de stoma natuurlijk maar de snelheid waarmee het onderwerp hier veranderd, vooral leuk voor de TS hier. En "ja" ik ken iemand met een stoma. Die maakt dit soort grappen zelf ook. Vooral over de geluiden die zo'n ding maakt. Zo'n ding is niet bizar maar een geweldige uitvinding voor mensen die het nodig hebben. Door zoiets te beschrijven alsof het het ergste op aarde is waar niet over gesproken mag worden zet je de dragers ervan juist in een verdom hoek waar de meeste helemaal niet in willen zitten. Die doen gewoon mee met de maatschappij (dankzij dat ding ook nog). Ik weet dat de persoon die ik ken dat in ieder geval doet. Die ziet zichzelf niet als anders of minder omdat ze zo'n ding draagt, in tegendeel zelfs. 
 
En ik ben ook niet diegene die een stoma er hier initieel bij sleept. 
  "

Nou kom op zeg, je maakt een grap en die word niet zo goed ontvangen. No big deal

 

Om nu meteen een tirade af te steken...

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

" Nou kom op zeg, je maakt een grap en die word niet zo goed ontvangen. No big deal
 
Om nu meteen een tirade af te steken... "

...om nog wat meer olie op het vuur te gooien, juist met deze reactie? undecided

"Tirade" ja? Neuhh helemaal niet in mijn ogen. Dat is ook niet mijn insteek maar goed; geschreven teksten worden vaak anders begrepen natuurlijk net als geschreven grappen. Ik zal er volgende keer wat passende smileys tussen plaatsen. Helaas is het assortiment smileys hier niet zo groot.smilehp-sleephappysurprised

honden page profiel Britt & Maui Britt & Maui 3 doggies

honden foto van Britt & Maui

" ...om nog wat meer olie op het vuur te gooien, juist met deze reactie? "Tirade" ja? Neuhh helemaal niet in mijn ogen. Dat is ook niet mijn insteek maar goed; geschreven teksten worden vaak anders begrepen natuurlijk net als geschreven grappen. Ik zal er volgende keer wat passende smileys tussen plaatsen. Helaas is het assortiment smileys hier niet zo groot. "

Nou in het vervolg zullen we allemaal heel hard om je lachen aangezien er dan wat smileys bij staan. Want smileys maken een opmerking natuurlijk ineens wel grappig. 

Kleding maakt de man en smileys maken de grap? 

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

" Nou in het vervolg zullen we allemaal heel hard om je lachen aangezien er dan wat smileys bij staan. Want smileys maken een opmerking natuurlijk ineens wel grappig. 
Kleding maakt de man en smileys maken de grap?  "

Gevoel voor humor maakt iets grappig. Ik kan je niet helpen bij een gebrek eraan, helaas. hp-smile

 

Een smiley dient als aanvulling bij geschreven teksten omdat er fysieke communicatie wegvalt. Waardoor je veel moeilijker kunt inschatten hoe men iets bedoelt, dat ter verduidelijking. yell <- 

 

Dus dat herschreven spreekwoord (wel heel creatief hoor). Is natuurlijk iets wat als een tang op een varken slaat. hp-wink Maar ach wie weet.... misschien is dat jouw poging tot humor(?)foot-in-mouth 

 

 

honden page profiel Britt & Maui Britt & Maui 3 doggies

honden foto van Britt & Maui

" Gevoel voor humor maakt iets grappig. Ik kan je niet helpen bij een gebrek eraan, helaas. 
 
Een smiley dient als aanvulling bij geschreven teksten omdat er fysieke communicatie wegvalt. Waardoor je veel moeilijker kunt inschatten hoe men iets bedoelt, dat ter verduidelijking.  <- 
 
Dus dat herschreven spreekwoord (wel heel creatief hoor). Is natuurlijk iets wat als een tang op een varken slaat.  Maar ach wie weet.... misschien is dat jouw poging tot humor(?) 
 
  "

Phoe, gelukkig maar. Was al bijna bang dat ik anders die stomagrap zou gaan begrijpen wink

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

Nou, van mij mag het wel overal om gaan hoor, maar please hou het netjes naar elkaar... 

 

Ik zit hier met een serieus probleem wat ik moet zien op te lossen voordat ik bij de Rijdende Rechter terecht kom hp-wink

Maar dat er dan gevraagd wordt of die urine off nog ergens anders nut voor heeft, heb ik geen problemen mee. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik zou gewoon een dikke bos bloemen geven, en uitleggen dat je het echt probeerd op te lossen, en dat je er mee bezig bent, dat maakt mensen vaak wat zachter en zo heb jij wat meer tijd om er wat aan te doen.

Ik vind het wel gek dat je het zo ruikt, ook al spoel je met water met de sproeier, weet je zeker dat een kat dit niet doet?

Nee ik snap dat je geen ruzie wil met je buren.

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

" Ik zou gewoon een dikke bos bloemen geven, en uitleggen dat je het echt probeerd op te lossen, en dat je er mee bezig bent, dat maakt mensen vaak wat zachter en zo heb jij wat meer tijd om er wat aan te doen.
Ik vind het wel gek dat je het zo ruikt, ook al spoel je met water met de sproeier, weet je zeker dat een kat dit niet doet?
Nee ik snap dat je geen ruzie wil met je buren. "

Geen idee. We hebben een kat rijke buurt, maar denk dat ze bij ons de tuin niet zomaar in durven. De buurvrouw weet ik natuurlijk niet. 

 

Ik vind het ook allemaal wat gek, en op een gegeven moment zijn mijn opties ook een beetje op. 

De optie die overblijft is mijn hond over straat sleuren in de ochtend... Want die wandelt ECHT niet voor 10 uur. 

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Je hoeft ook niet te gaan wandelen met m......je hoeft  alleen maar s morgens   in kamerjas of pyama met hem mee te gaan die tuin in, aangelijnd....wat ik al schreef. 

Dan hou je controle over waar hij plast. Desnoods maak je een zandplek ergens zo ver mogelijk bij buurvrouw vandaan en leer je hem daar te plassen. Aangelijnd dus....

Dat is toch een mogelijkheid? 

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

" Je hoeft ook niet te gaan wandelen met m......je hoeft  alleen maar s morgens   in kamerjas of pyama met hem mee te gaan die tuin in, aangelijnd....wat ik al schreef. 
Dan hou je controle over waar hij plast. Desnoods maak je een zandplek ergens zo ver mogelijk bij buurvrouw vandaan en leer je hem daar te plassen. Aangelijnd dus....
Dat is toch een mogelijkheid?  "

Maar... Hij plast helemaal nooit op de plek die zij aanwijst... 

Dus ik kan m wel ergens anders laten plassen, maar blijkbaar ruikt ze hem toch. 

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

" Maar... Hij plast helemaal nooit op de plek die zij aanwijst... 
Dus ik kan m wel ergens anders laten plassen, maar blijkbaar ruikt ze hem toch.  "

Nouja is het ook niet mogelijk dat ze onnodig onredelijk aan het doen is dan? Jammer genoeg heb je dat soort mensen ook, in heel veel rijdende rechter afleveringen genoeg voorbeelden. Houdt ze van honden? Of heeft ze er een soort afkeer tegen? Zelfs als je met alle liefde meewerkt en talloze maatregelen neemt dan kan het zo zijn dat ze aan het einde van de rit alsnog zegt dat ze het nog steeds ruikt. Met het weer van afgelopen weken, veel neerslag en minder hoge temperaturen ga je het gewoon veel minder ruiken als je het überhaupt nog ruikt (als mens dan). Als het nu straks weer 30 graden is en kurkdroog en ze dan zegt "Ik ruik het" dan kan ik me er nog iets bij voorstellen, zonder maatregelen maar die neem je al. Maar als ze afgelopen week na ook nog al die regen en lage temperatuur heeft gezegd dat ze het goed ruikt.... dat klinkt echt niet realistisch voor mij. 


En hoe ziet haar eigen tuin eruit? Niet dat ze ergens straks een flinke lading kattenkruid geplant heeft en vervolgens alle buurtkatten laveloos in haar tuin liggen en alles vol pissen (noem maar een dwarsstraat). Het verschil tussen hondenurine en kattenurine zul je niet ruiken. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Nou ik ruik echt wel het verschil tussen hondenurine en kattenurine, kattenurine is veel sterker, zelfs bij de vrouwtjes.

Ik zou gewoon mijn grote glimlach opzetten, dikke bos tulpen kopen, en zeggen dat je er alles aan doet, gewoon omdat mensen dan minder gaan zeiken, vriendelijk zwaaien, net doen of je gek bent.

Het kan best wat Zelmo zegt, sommige planten stinken echt naar urine, kijk daar zeker eens naar.

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Hebben jullie al eens aan haar kant geroken? Misschien zit t wel in haar tuin.

 

Ik zou zelf wel de 1e plas buiten de eigen tuin laten doen, die is t meest geconcentreerd en ruikt t sterkst. En dan hoef je niet te lopen. Gewoon dicht bij je huis.

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

" Nou ik ruik echt wel het verschil tussen hondenurine en kattenurine, kattenurine is veel sterker, zelfs bij de vrouwtjes.
Ik zou gewoon mijn grote glimlach opzetten, dikke bos tulpen kopen, en zeggen dat je er alles aan doet, gewoon omdat mensen dan minder gaan zeiken, vriendelijk zwaaien, net doen of je gek bent.
Het kan best wat Zelmo zegt, sommige planten stinken echt naar urine, kijk daar zeker eens naar.
  "

Haha jij bent een kenner dus hebt waarschijnlijk dan ook katten en honden als huisdier (gehad of nog steeds). Maar goed de buurvrouw zal dat verschil toch niet ruiken lijkt me. Dat valt alleen op als je én een kat én een hond hebt. Ruikt gewoon naar urine voor haar lijkt me. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Haha jij bent een kenner dus hebt waarschijnlijk dan ook katten en honden als huisdier (gehad of nog steeds). Maar goed de buurvrouw zal dat verschil toch niet ruiken lijkt me. Dat valt alleen op als je én een kat én een hond hebt. Ruikt gewoon naar urine voor haar lijkt me.  "

Ja dat is waar, sommige mensen ruiken het verschil niet. Alleen een kattengeur is echt wel sterker.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode huid bij keel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^