Koelhalsband

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Welke koelhalsband gebruiken jullie? Je hebt namelijk een aantal die je eerst in het water moet doen en ook een aantal niet. Ik twijfel even welke ik zou kopen..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

526745.jpg     Ik heb deze, 45 seconden in koud water, voorzichtig uitknijpen en dan om, ook leg ik de band even in de koelkast, maar let op, ik heb een hond met een dikke kraag, te koud is ook niet goed, de band blijft dagen koel om de hals....

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Mijn vorige hond kreeg er een zere nek van, ik denk net zoals bij mensen een stijve nek door te koude spieren, let daar op en doe hem niet te koud..

honden page profiel So long, friends!So long, friends! 3 doggies

honden page profiel So long, friends!So long, friends! 3 doggies

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Een Shih Tzu komt oorspronkelijk uit Tibet. Dus ze zouden tegen warmte moeten kunnen...
 
Volgende week krijgt mijn hond alleen poep- en plasrondjes. Verder laat ik hem lekker in huis liggen.
 
Hoeveel haar staat er op je hondjes? Hopelijk niet te kort want hun vacht isoleert. Wat heb je voor vloer in huis? Tegels of laminaat is heerlijk koel. 
 
Hier nog een goed artikel over oververhitting: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=831518027206414&id=340929042931984 "

Tegels en laminaat.. nee, ze hebben op dit moment erg lang vacht. Lees wel eens vaker dat dat isolerend is, vind het alleen altijd apart dat ze met lang vacht zoveel meer hijgen dan met een heel kort vacht.  

 

Wij lopen smorgens ook heel vroeg en vanavond pas weer heel laat. Heb wel een drukte maker in huis, dus die heeft het al snel warm. Ze zwemt veel, maar nog nooit geen last van iets gehad. Ik gooi in het diepe water ook geen balletjes. Alleen in het zwembadje achter thuis. Ze vind dat heerlijk, ze komt amper binnen als het zwembadje staat.

Volgende forumvraag: Wat doen jullie?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^