Renske Vers (wel of niet goed?)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal 3 doggies

honden foto van Chantal

" Helaas mag het niet meer retour, de bestelling is al eerder binnen gekomen, ben ook al zo lang heen en weer aan het mailen. Heb inmiddels ook antwoord van Renske: "Hi, bedankt voor jouw bericht. Het warm worden van het vers vlees kan geen kwaad. In een sorteercentrum is het sowieso een stuk koeler en het zit in een dichte doos. Daarnaast is het goed geseald. Echter als de verpakkingen kapot zijn dan zijn deze niet meer bruikbaar. Je kunt het beste even de webshop een berichtje sturen over de kapotte verpakkingen. Zij zullen je vervangende producten sturen".
 
Dit is ook wat de webshop aangeeft. De gelekte bakjes krijg ik vergoed, maar die bol staan moet ik dus gewoon kunnen geven. Ik vertrouw het zelf voor geen meter meer aangezien het ruim 4 dagen boven de 25 graden heeft gelegen..
 
  "

Hier was ik nooit mee akkoord gegaan. Gewoon vanaf het begin basta. Je betaalt ervoor, he. En zou jij eten  wat er zo uit zou zien? 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Schaduwhoes voor Auto
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^