Welk ras?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

Of een west Hilland wihte terriër in het kort hetze westie zijn ook heel erg lief ze zijn wit en mooi 

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

West Highland withe terriër 

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben opgegroeid met een JRT, broken coat, driekleur. Ze kwam als herplaatser bij ons. Echt een wereldhondje.
 
Ik vind die iets kortere pootjes ook zo koddig. Ik vind dat wel een leuke combi met zo'n langpoot als een Border. 
 
In mijn straat woont een PRT teefje, ze is een jaartje ouder dan mijn Border reu. Ze konden eerst heel leuk spelen, maar zij moet nu niets meer van hem hebben. Ze is erg op zichzelf. Wel een heel mooi hondje om te zien. Ze is kleiner dan mijn Border. Heel grappig; de eigenaren hadden verwacht dat zij het formaat van mijn Border zou krijgen. Terwijl ik dacht dat mijn Border haar formaat zou krijgen. We grappen altijd tegen elkaar: "zullen we ruilen?" "

O echt wat is de naam van de teef? De Parson wereld is heel klein dus wellicht dat ik der ken. En ja veel Parsons zullen vaak na een bepaalde leeftijd niet meer spelen met andere honden of weinig. Maylo speelt sporadisch met andere honden nog, dat is wel kenmerkend voor hun. 

 

Nee de teefjes van de Parson zijn kleiner dan de Border Terriërs. De reuen komen wel kwa schofthoogte richting de Border terriërs :) Maylo is een vrij grote reu in vergelijking met de 2 enigste anders Parsons hier in de buurt. 

honden page profiel BobbieBobbie

" De facebookgroep heet "De Border Terrier". Bijna 1200 leden, dus je kunt daar ook heel wat antwoorden op vragen krijgen "

Ik heb gisteren een verzoek gestuurd, maar ben nog niet geaccepteerd. Hopelijk komt dat nog!

honden page profiel BobbieBobbie

" West Highland withe terriër  "

Die vind ik ook erg schattig, maar nét te klein voor ons. Bedankt om mee te denken!

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

" Die vind ik ook erg schattig, maar nét te klein voor ons. Bedankt om mee te denken! "

Geen dank 

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel BobbieBobbie

Update: ik heb dit weekend een aantal mails naar bt-fokkers gestuurd met mijn vragen. Hopelijk antwoorden ze snel! Iemand die weet hoe lang het meestal duurt voordat een fokker antwoordt? Ik twijfel of mijn mail 'volledig' genoeg was en dat ik niet beter zou bellen? Maar ik wil ook niet opdringerig overkomen, pff. We hebben immers tijd genoeg, maar ik ben echt iemand die alles graag geregeld heeft, haha.

honden page profiel KlaraKlara

" Update: ik heb dit weekend een aantal mails naar bt-fokkers gestuurd met mijn vragen. Hopelijk antwoorden ze snel! Iemand die weet hoe lang het meestal duurt voordat een fokker antwoordt? Ik twijfel of mijn mail 'volledig' genoeg was en dat ik niet beter zou bellen? Maar ik wil ook niet opdringerig overkomen, pff. We hebben immers tijd genoeg, maar ik ben echt iemand die alles graag geregeld heeft, haha. "

Het is nu heel erg spits qua puppy aanvragen. Is altijd voor de zomervakantie en nu ivm met Corona helemaal. Het kan dus zijn dat fokkers minder snel reageren. 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^