Weet iemand de analyse van medipetfood pancreas?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RJRJ

Weet iemand de analyse van medipetfood pancreas?

 

We hebben het nagevraagd bij medipetfood/dogmeat maar die doen er best vaag over....

 

 

 

Zelfs op het etiket staat niks....

 

 

honden page profiel RJRJ

Upje....

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden

honden foto van Sas en haar honden

Goh, inderdaad je hebt gelijk. Ben ook meteen gaan kijken op het etiket, staat inderdaad niets op. Ik ben dan even bij voerwijzer gaan kijken en daar vermelden ze dit :

Medipetfood Pancreas

Paardensucade (40%), konijnkarkas (35%), groente/kruiden/zadenmix (9,5%), runderpancreas (5%), konijnorgaan (hart, lever, nieren: 5%), runderpens (5%), biologisch kokosvet (0,5%)

 

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden

honden foto van Sas en haar honden

Ook staat dit er nog bij :

Veranderingen per seizoen
Medipetfood bevat groenten en kruiden van het seizoen, het kan daarom voorkomen dat de kleur en de consistentie van een mix varieert al naar gelang de tijd van het jaar.

Compleet?
Ja, de makers van Medipetfood hebben de mixen zo samengesteld dat ze compleet zijn. Niet door een premix, maar door meerdere diersoortenen, de juiste organen en natuurlijke toevoegingen: groenten, zaden, noten en kruiden. Dit is niet met een analyse aangetoond, dus het mag niet verkocht worden als compleet.

 

Maar inderdaad geen analyse ervan

 

honden page profiel RJRJ

" Ook staat dit er nog bij :
Veranderingen per seizoen Medipetfood bevat groenten en kruiden van het seizoen, het kan daarom voorkomen dat de kleur en de consistentie van een mix varieert al naar gelang de tijd van het jaar.
Compleet? Ja, de makers van Medipetfood hebben de mixen zo samengesteld dat ze compleet zijn. Niet door een premix, maar door meerdere diersoortenen, de juiste organen en natuurlijke toevoegingen: groenten, zaden, noten en kruiden. Dit is niet met een analyse aangetoond, dus het mag niet verkocht worden als compleet.
 
Maar inderdaad geen analyse ervan
  "

Ja is toch apart?

Volgende forumvraag: orijen en kvv
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^