2 de hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pedropedro

Onze golden retriever (teefje) is nu 2 j en hebben we besloten om een 2 golden retriever bij te kopen . Men leest op het internet nogal veel de ene heeft 2 reuen en zegt dan het heel goed gaat . De andere zegt beter een teefje en een reu . Wat is nu eigenlijk het beste ? 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Het enige wat niet altijd goed gaat is 2 teven.

Als 2 teven elkaar niet liggen, dan komt dat meestal niet goed. Je hebt een golden, die zijn bijna altijd goed met andere honden, denk dat 2 teven bij de golden op zich wel goed moet gaan.

Eigenlijk waar je eigen voorkeur naar toe gaat.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Geen idee. Ik heb twee teven en ja, die kunnen ook echt als een stelletje bitches met elkaar omgaan soms. Zou dat anders zijn geweest als ik bij de tweede voor een reu had gekozen? Geen idee. Maar het is wel werkbaar hier. Dat bitchy gedrag blijft hier bij een enkele keer snappen naar elkaar omdat ze hetzelfde willen op hetzelfde moment (aandacht, speeltje, ligplaats) maar doorgaans gaan ze prima met elkaar.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon

honden foto van Arran & Aedon

Wat zouden jullie zelf graag willen?

Als je even alle adviezen aan de kant zet?

 

Als jullie voor 2 teven willen gaan dan kan dat, maar dan zou ik wel goed overleggen met de fokker welke pup het beste past qua karakter bij de teef die jullie nu al hebben. Met een reu eigenlijk idem dito.

Volgende forumvraag: Puppy aanschaffen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^