Hd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

Hallo, onze pup 5 maanden rent een beetje als een konijn, maar ik zie nu allemaal antwoorden dat het kan betekenen dat hij last heeft van zn heupen etc, maar kan het ook gewoon de manier zijn hoe hij rent? Hij houdt van rennen en doet het graag en graag, na slapen even strekken, naar buiten en gaat weer een stukje met hem rennen.

Moet ik bezorgd nog steeds zijn dan of?

als jullie meer willen weten over hoe hij loopt of zo, vraag maar.

bedankt

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Misschien is het ook handig als je eerst nog eens reageert in  al je andere topics, voor je weer een  nieuwe maakt.

Of dat je eerst wat vragen verzamelt of 1 topic maakt over je hond?

Het lijkt nu alsof je voor de grap of aandacht allerlei topics maakt, maar dan nooit meer reageert.

honden page profiel LolaLola

Het probleem is is dat ik op mijn laptop, elke keer dat ik een topic open, opeens een verbinding netwerk krijg, bij oude topics van mij. Sorry daarvoorhp-cry.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Lola....je hond mee nemen aan de lijn en loop met je hond in...draf, kijk dan hoe je hond loopt, loop je hond netjes aan de lijn dan is er niets aan de hand is het zo dat je hond alleen maar hupt.......weet je hoe dat moet in draf ? Zelf in een flinke pas, en keurig je hond aan de lijn, het beste kan je dat doen als je je hond eerst even zijn gang laat gaan een beetje moe is, en dan keurig aan de lijn mee laat lopen....        en wat Sylvia daar schrijft, ze heeft wel een beetje gelijk he,smile hahaha, hou het bij een topic, ook al heb je meerderen vragen....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Het probleem is is dat ik op mijn laptop, elke keer dat ik een topic open, opeens een verbinding netwerk krijg, bij oude topics van mij. Sorry daarvoor. "

Bijzonder, maar hp heeft wel eens vaker gekke dingen haha.

Misschien eens uitloggen en opnieuw weer inloggen?

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi †

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

Als je twijfelt of alles goed is met je hond, kun je hem beter door de dierenarts laten nakijken. Is sowieso helemaal niet gek hoor, een check of de heupen goed zijn.

Zo vanaf een beschrijving op internet is toch niet te zeggen of hoe jouw hond loopt goed is of niet. Hier een mooi filmpje waar je in slow motion de stap, draf en galop van een hond ziet, bij verschillende rassen. Dan kun je goed zien wat ‘normaal’ is.
https://www.youtube.com/watch?v=iRcAX6lIBfk

honden page profiel simonsimon

" Als je twijfelt of alles goed is met je hond, kun je hem beter door de dierenarts laten nakijken. Is sowieso helemaal niet gek hoor, een check of de heupen goed zijn.

Zo vanaf een beschrijving op internet is toch niet te zeggen of hoe jouw hond loopt goed is of niet. Hier een mooi filmpje waar je in slow motion de stap, draf en galop van een hond ziet, bij verschillende rassen. Dan kun je goed zien wat ‘normaal’ is.
https://m.youtube.com/watch?v=iRcAX6lIBfk "

Kan je de link opnieuw sturen of zoiets? Link werkt niet bij mij.

honden page profiel simonsimon

Haha, wat een opluchting, onze labrador rent ook zo ongeveen!

Echt een enorme opluchting.

Volgende forumvraag: Moderatorbericht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^