Runderkophuid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LaikaLaika

honden foto van Laika

" Laatst 6 weken moeten wachten.  
 
  "

Dat is écht wel heel extreem zeg!

honden page profiel DagmarDagmar

Idd. Het is alleen redelijk moeilijk te vinden , of ze zijn met haar op en dan gaan ze hier helaas spugen bij de grote stukken.

Maar nu gelukkig haarloze gevonden. Dus komende week weer aan de slag met uitdagingen te maken cool

honden page profiel LaikaLaika

honden foto van Laika

" https://www.bullepees.nl/product/runderkophuid-plaat-4-stuks/Ook al op!  "

Misschien hier?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Ik heb vorige week kalfpezen gekocht van het merk Antos bij de petsplace omdat het wat zachter zou zijn. Tis gewoon keihard, harder dan die runderpezen. Nu weet ik niet of het aan de batch ligt of dat het overal zo is. Wellicht het proberen waard?

honden page profiel LaikaLaika

honden foto van Laika

" Ik heb vorige week kalfpezen gekocht van het merk Antos bij de petsplace omdat het wat zachter zou zijn. Tis gewoon keihard, harder dan die runderpezen. Nu weet ik niet of het aan de batch ligt of dat het overal zo is. Wellicht het proberen waard? "

Over het algemeen zijn kalfspezen wel aan de harde kant. Dit houdt ze even lekker bezig, maar meestal zijn ze niet 'knetterhard', tenminste bij onze voorraad nooit één tussen gehad die echt heel hard was. Wel is het per leverancier verschillend, wij drogen op lage temperaturen, dit voorkomt dat het super hard wordt en ook nog eens goed, want de vitaminen ed blijven dan intact.

De kalfspezen die wij hebben zijn altijd wel buigbaar bijv.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Pensstaafjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^