klets praat over pups

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

533316.jpg
Hier hebben we nog een pup, Ziggy, een Goldendoodle reu van nu 15 weken..

532091.jpg
hier was hij 8 weken

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Zaag je die dan in kleinere stukjes of geef je ze die meter voor een bepaalde tijd?  "

Ik geef ze voor een bepaalde tijd. Ruil het daarna om met iets lekkers 

honden page profiel C en TibkoC en Tibko

honden foto van C en Tibko

" Ohh haha ja wandelen door de regen. Mik wou dat niet, nog steeds niet echt. We tillen hem een stuk zodat hij dan terug moet lopen! 
Leuk bij de oppas. Heeft de hond het fijn gehad?
Ik vroeg me af of jullie ook tips hebben voor kauwbotten? We hebben nu een aantal botten geprobeerd maar deze lijken niet hard genoeg geprest (weet niet of ik het goed zeg) en mik heeft er al snel stukken vanaf waardoor het niet veilig is. Ben benieuwd hoe jullie ervaring is. 
En tips voor leuke kauw speeltjes? We hebben al veel diversiteit en wisselen dit ook wel af. Sommige dingen zijn aan vervanging toe  "

Haha, die van ons geeft niks om regen, hagel en wind. Alleen onweer reageert hij heel sterk op. 

Ja hij heeft het heel leuk bij de oppas! En de oppas ook met hemhp-wink.
Kauw tips genoeg al zie ik!

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Ik had laatst een bullepees geprobeerd maar die slikte ze in 1x door ????
Dus die krijgt ze alleen nog maar als we m dan "samen kauwen" waarbij ik 'm dan aan 1x kant vasthoud  "

Die runderkophuid platen waar Pascal het over heeft zijn ook ideaal die kreeg mijn hond ook altijd. Doordat ze plat zijn moeilijker/niet door te slikken, misschien dan alleen het laatste stukje als je dat eng vind.

honden page profiel Lìo Lìo

honden foto van Lìo

533396.jpg

Onze pup is nu 18 weken en een kruising Jack Russel x cane corso. 

 

honden page profiel maaikemaaike

honden foto van maaike

En hoe gaat het met jullie pups?

Guusje doet het super goed. Kan zich prima alleen bezig houden en vooral in de tuin vind ze het heerlijk.

Met uitlaten loopt ze ook als het kan los .

Alleen met ik wel door de corona crisis dat het oefenen van alleen laten nu minder makkelijk gaat want zowel de kids als mijn man zijn thuis. Leg haar daarom overdag bewust in de gang zodat toch leert alleen te zijn en als wij dan in de tuin bezig zijn lijkt het net of ze alleen is.

Wel is het erg jammer dat ik gisteren zou starten met puppy cursus en dit niet door gaat, nu doet ze het gelukkig super maar het socialiseren gaat wel minder makkelijk zo. En als we in juni zouden mogen beginnen is ze al haast geen pup meer.

Maar blijf het bijzonder vinden dat je zo van zo'n hondje kan gaan houden. Mijn mooiste momentje is het laatste plasje dan slaapt ze vaak en dan maak ik haar wakker en dan is ze net zo'n slaperige baby dan hangt ze zo tegen je aan.

honden page profiel Britt, Maui & Bodhi Britt, Maui & Bodhi

honden foto van Britt, Maui & Bodhi

Fijn dat het zo goed gaat bij jullie. Ik werk als hondentrainer op een hondenschool dus als je het fijn vind kan ik wel wat oefeningen voor je uitwerken? Dan kan je alvast wat doen met je pup. 

 

Hier gaat het ook heel goed, maui heeft vandaag weer zwemles gekregen van haar twee volwassen labrador vriendjes met een natte hond als resultaat haha 533788.jpg

honden page profiel EllyElly

533797.jpgwww.hondenpage.com

Balou van ruim 10 maanden,een grote pup zeg maar????

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Met die van mij gaat het goed! Is vandaag voor het eerst mee geweest naar werk. 

 

honden page profiel Lìo Lìo

honden foto van Lìo

Met lìo gaat het super goed, hij is nu bijna 5 maanden en we merken echt verandering in zijn gedrag en karakter. Hij word rustiger en gaat steeds beter gehoorzamen. Hij is heel trouw en sociaal (soms een beetje te sociaal haha). we zijn nu druk bezig met hem te leren dat niet iedereen en alles altijd met hem wilt spelen en dat die laag moet blijven. Dus als iemand daar nog tips voor heeft zijn ze van harte welkom ! 533728.jpg

honden page profiel maaikemaaike

honden foto van maaike

" Met lìo gaat het super goed, hij is nu bijna 5 maanden en we merken echt verandering in zijn gedrag en karakter. Hij word rustiger en gaat steeds beter gehoorzamen. Hij is heel trouw en sociaal (soms een beetje te sociaal haha). we zijn nu druk bezig met hem te leren dat niet iedereen en alles altijd met hem wilt spelen en dat die laag moet blijven. Dus als iemand daar nog tips voor heeft zijn ze van harte welkom !  "

Wat is hij voor ras

honden page profiel Britt, Maui & Bodhi Britt, Maui & Bodhi

honden foto van Britt, Maui & Bodhi

" Met lìo gaat het super goed, hij is nu bijna 5 maanden en we merken echt verandering in zijn gedrag en karakter. Hij word rustiger en gaat steeds beter gehoorzamen. Hij is heel trouw en sociaal (soms een beetje te sociaal haha). we zijn nu druk bezig met hem te leren dat niet iedereen en alles altijd met hem wilt spelen en dat die laag moet blijven. Dus als iemand daar nog tips voor heeft zijn ze van harte welkom !  "

Bij het laag blijven is het heel belangrijk dat je pup wel weet wat je precies van hem wilt. Ga hem dus veel belonen als hij wel laag blijft. Bij sommige honden werkt het dan om daarbij het springen te negeren maar andere honden gaan door het negeren juist harder springen onder het mom van: hey je ziet me niet, dus spring ik maar harder". Dat is dus een beetje uitzoeken. Maar ga vooral rijkelijk belonen voor het juiste gedrag

honden page profiel Lìo Lìo

honden foto van Lìo

" Wat is hij voor ras "

Cane corso x Jack Russel 

honden page profiel Lìo Lìo

honden foto van Lìo

" Bij het laag blijven is het heel belangrijk dat je pup wel weet wat je precies van hem wilt. Ga hem dus veel belonen als hij wel laag blijft. Bij sommige honden werkt het dan om daarbij het springen te negeren maar andere honden gaan door het negeren juist harder springen onder het mom van: hey je ziet me niet, dus spring ik maar harder". Dat is dus een beetje uitzoeken. Maar ga vooral rijkelijk belonen voor het juiste gedrag "

Dankjewel voor je tip, we gaan ermee aan de slag !

honden page profiel maaikemaaike

honden foto van maaike

" Fijn dat het zo goed gaat bij jullie. Ik werk als hondentrainer op een hondenschool dus als je het fijn vind kan ik wel wat oefeningen voor je uitwerken? Dan kan je alvast wat doen met je pup. 
 
Hier gaat het ook heel goed, maui heeft vandaag weer zwemles gekregen van haar twee volwassen labrador vriendjes met een natte hond als resultaat haha "

Als je dat zou willen graag. Ze loopt goed mee enzo maar als ik samen loop met mijn oudere hond loopt ze te klieren.

honden page profiel Cécé & CosmoCécé & Cosmo

honden foto van Cécé & Cosmo

Dit is m'n pup Cosmo, een witte herder x husky. Hij is nu 3,5 maand oud. 

 

533847.jpg533848.jpg533886.jpg

 

Het is echt een schatje. Heel lief en aanhankelijk, rustig in huis, gehoorzaam en pakt nieuwe dingen ook vrij snel op. 
Ik heb het echt getroffen met zo'n karaktertje, maar we zullen zien wat de puberteit zal brengen :p
Het enige wat me zorgen baart, is dat hij nu misschien gewend raakt aan het feit dat we ganse dagen thuis zitten en hij dus altijd gezelschap heeft met de huidige omstandigheden... Dit gaat weer veranderen als het allemaal over is gewaaid en m'n vriend en ik weer naar het werk moeten gaan. Hopelijk levert het dan geen problemen op.
Iemand die weet hoe we dit best kunnen aanpakken? Is er nu iets wat we thuis al kunnen doen zodat de overgang niet te moeilijk wordt?

honden page profiel Tiamo  ^_^  DyunaTiamo ^_^ Dyuna

honden foto van Tiamo  ^_^  Dyuna

Hopelijk levert het dan geen problemen op.Iemand die weet hoe we dit best kunnen aanpakken? Is er nu iets wat we thuis al kunnen doen zodat de overgang niet te moeilijk wordt? "

 

Waarom niet zelf al beginnen met opbouwen hem alleen beneden te laten en naar boven even wat gaan doen? Zodra hij dit gewoon is, ff paar tellen beneden alleen laten en naar buiten gaan...en dan zo uitbouwen dat jullie eens een wandeling gaan maken zónder hem en dat steeds gestaag langer...zo leert hij ook alleen thuis te blijven.

honden page profiel maaikemaaike

honden foto van maaike

Ik leg mijn hond in de gang en ga dan boodschappen of zo doen of de naar buiten zodat ze leert alleen te zijn.

 

honden page profiel Cécé & CosmoCécé & Cosmo

honden foto van Cécé & Cosmo

Veel van die dingen doen we inderdaad ook, maar heb wat schrik dat de stap toch nog steeds groot gaat zijn.
Maar af en toe eens gaan wandelen zonder hem kunnen we bijkomend wel beginnen doen!

honden page profiel Chan & JokerChan & Joker

honden foto van Chan & Joker

Hier sinds 3 weken een nieuwe pup erbij vanuit spanje.

Chippy is nu 17,5 week oud. Wij lopen nu ook een beetje tegen het probleem aan, met het alleen laten.

 In de nacht ligt hij in de bench op de slaapkamer. eerst naast het bed, nu tegen de muur ( bij het voeteinde). Vanavond zaterdag gaat hij de overloop op.

Overdag gaat hij wel de bench in, en wij de tuin in enz. Maar toch het idee dat het langzamer gaat dan met onze andere hond inderdaad omdat iedereen thuis is, maar we houden vol ;).

533893.jpg533336.jpg

 

honden page profiel Tiamo  ^_^  DyunaTiamo ^_^ Dyuna

honden foto van Tiamo  ^_^  Dyuna

Ik heb mijn pup (nu 15 weken) ook vrij lang boven laten slapen, eerste 2 weken op bed, toen in de bench op de slaapkamer...en sinds ong 2 weken (kan iets minder zijn) slaapt zij beneden in de varikennel in de gang...ik ben bovenaan de trap gaan zitten en toen ze sliep naar bed gegaan. Dit is ze nu gewoon.

 

Zo ook heb ik de eerste weken de boodschappen door anderen laten doen. Nu, als zij gaat slapen na een wandeling, zet ik de radio op redelijk volume...wij peren 'm via de achterdeur...om bij de voordeur in de auto te stappen...maarrrr voordat wij de deur uit gaan laten wij eerst de radio 5 minuten z'n werk doen zonder dat wij wat zeggen. In overlap daarop sluipen wij weg. Wel komen wij weer via de voordeur naar binnen maar negeren haar volkomen.

 

Dit was eerst 10 minuutjes en nu kan ik haar gerust 30 min tot 45min alleen laten...denk persoonlijk nog wel langer zolang zij slaapt, maar voor nu overbodig.

 

Wel heb ik in de ochtend eea omgebogen..ipv op te staan zodra ze piept omdat ze dringend moet...net wat eerder opstaan vóórdat ze gaat piepen. Dit maakt dat zij nu gewoon stil blijft. Let wel, dit is niet om uit te slapen, puppy zal moeten plassen op tijd s'ochtends...maarr puur en alleen dat ze niet de link gaat leggen piep schreeuw blèr en baasje kokt eraan...dit zou anders ook tegen mij kunnen werken zodra ik even weg ben, vandaar!

honden page profiel Britt, Maui & Bodhi Britt, Maui & Bodhi

honden foto van Britt, Maui & Bodhi

Hoe gaat het met alle pups? 
Maui is blij dat het lente is, we gaan elke ochtend en avond zwemmen om af te koelen en mede door die spieropbouw heeft ze nu de 25 kilogram bereikt. 534425.jpg

 

534441.jpg

honden page profiel Lìo Lìo

honden foto van Lìo

534452.jpgHier nog een pup die heeeel gelukkig word van het mooie weer hp-shinyhp-thumbsup

honden page profiel maaikemaaike

honden foto van maaike

Hier gaat het erg goed met guusje. Is echt een buiten hond. Niet zo gek want wij leven veel buiten. Ze is vandaag 17 weken. Ook is ze aan het wisselen heb al een kies en een tandje gevonden.

Wel is het jammer dan onze oude hond niet meer echt mee kan met wandelen.  Ze krijgt dan een soort hyperventilatie.  Van de week dacht ik echt dat ze dood ging. Ze kon niet meer lopen en leek of ze stikte. Heb haar 10 min minuten moet dragen. Best zwaar ze weegt 13 kg.

Neem haar dus nu maar niet meer mee want gebeurde de volgende dag weer.

 

honden page profiel saskiasaskia

honden foto van saskia

" Hier nog een pup die heeeel gelukkig word van het mooie weer  "

Wat een lieverd hp-heart

honden page profiel saskiasaskia

honden foto van saskia

534475.jpg

hier een heeeeeleeeee gekke hondhp-shinytongue-out

honden page profiel NicolNicol

Hier alles oké. Brownie bijna 19 weken en alweer 9 weken bij ons.

Hij is flink aan het wisselen en dol op warer.

534477.jpg

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^