Honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik heb volgende week een afspraak bij particulier ( met stamboom) en het zijn geen broodfokkers! En dan gaan we zien hoe de ouders zijn van de pups . En dan maken we een keuze "

Nou als ik jou was zou ik noemen waar je heen gaat, dan kunnen mensen je hier helpen, want oh oh, die particulieren zijn soms ook broodfokkers, ik heb niet het idee dat jij dat weet.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Ik heb volgende week een afspraak bij particulier ( met stamboom) en het zijn geen broodfokkers! En dan gaan we zien hoe de ouders zijn van de pups . En dan maken we een keuze "

welke fokker is dat?

 

meestal ga je eerst inlezen, dan een ras uitzoeken wat bij je past, daarna een goede fokker zoeken met geteste ouderdieren die je aanspreken. Het zou toevallig zijn als die fokker net een nestje heeft liggen op het moment dat jij een pup wil. Meestal kom je eerst op een wachtlijst te staan.

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" wat voor ras ga je bekijken?
succes! "

De Border Collie. Dat heeft ze al aangegeven. Ik hoop, duim en bid dat het om een goede fokker gaat die met haar uitgebreid het ras bespreekt en geen pup meegeeft als blijkt dat ze niet horen wil.

 

Kiezen voor een Border Collie omdat die zo rustig is. Hoe kom je op het idee. hp-cry

 

https://www.facebook.com/groups/321314498020975/

Aan de lopende band herplaatsers... 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Tja slechte zaak, maar dan had de pup nog geen Giardia, kan je op straat ook oplopen, dus niet altijd de fokker de schuld geven.
Wel vaag als je blauwe pillen mee krijgt en niet vraagt, waarom? wat is dat? "

Geen idee.

Waarschijnlijk iets wat de pup een tijdje " gezond" houdt, zodat je inderdaad gaat denken dat de pup, in dit geval die gardia, op straat heeft opgedaan.

 

Pup kwam niet van een fokker, maar van een hondenhandelaar/ opkoper ( die de pup niet zelf gefokt had)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hezehof
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^