LTO3 info

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CellieCellie

Hallo,

Ik heb al meerdere topics gelezen hier mbt het geven van LTO3. Graag zou ik advies willen van mensen die het geven of er meer vanaf weten of het een waardevolle toevoeging voor mijn meiden zou zijn.

Ik heb een 6 jarige teef, die onzeker is mbt vreemde mensen en honden en zichzelf heeft geleerd dat uitvallen de beste optie is. Als ze mensen en andere vaker ziet en die vertrouwd is het goed. Al zal ik haar nooit voor de volle 100% vertrouwen, want als ze schrikt valt ze vaak toch terug op het uitvallen. BAT training heeft haar al veel geholpen. 

Dan heb ik ook nog een 5 jarige onzekere dame, die vreemde mensen maar niets vind. Zij blaft voornamelijk naar mensen, alleen als zij overprikkelt is zou ze in enkele gevallen uit kunnen vallen. Daarnaast heeft zij verlatingsangst, wat ik er nog niet uit hebben kunnen krijgen en reageert ze in huis op alles wat ze niet vertrouwd qua geluiden buiten. Ze kan onrustig zijn en alert. Reageert enorm op de voordeur en bel met overdreven blaffen, zelfs als wij zelf maar richting deur lopen. Met haar heb ik al divrrse trainingen gevolgd om zelfverzekerder te worden. Vooral speuren vind ze geweldig.

Ik vroeg mij dus af of dit supplement hun iets vd angst af zou halen, waardoor ze wat lekkerder in vel komen te zitten en ze wat meer vertrouwen krijgen. 

Wie heeft tips?

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ja iets, maar je moet er niet te veel van verwachten, het helpt een klein beetje.

Ik heb het mijn vorige hond gegeven en mijn huidige hond tegen vuurwerkangst, het helpt een heel klein beetje, ze kwamen beide wat sneller uit hun angst, je kan het proberen, maar zoals ik al zei, het is geen wondermiddel.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik ben er mee gestopt omdat de kosten voor mij niet opwegen tegen de baten. Maar als je t geeft zou ik wel de originele van Smartival geven, daar zag ik meer effect van dan goedkopere varianten.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Zoek gewoon naar L theanine en blauwe gipskruid, dan vind je al goedkoper dan het merk LTO3

Deze bijvoorbeeld

https://www.vitaminesperpost.nl/lt4-theanine?gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75spq_yBAKtlPIFmE_I878OwMtiIxZNS8bXT-rdc8Hy_8xux858SLm4UaAtLjEALw_wcB

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik ben er mee gestopt omdat de kosten voor mij niet opwegen tegen de baten. Maar als je t geeft zou ik wel de originele van Smartival geven, daar zag ik meer effect van dan goedkopere varianten. "

Oh sorry Kees, alleen L theaine geven is niet voldoende maar je kan echt wel goedkoper vinden met dezelfde mg in een pil, dan maakt merk niet meer uit.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Oh sorry Kees, alleen L theaine geven is niet voldoende maar je kan echt wel goedkoper vinden met dezelfde mg in een pil, dan maakt merk niet meer uit. "

Ik merkte wel degelijk verschil in t effect. Ik heb zelf ook verschillende soorten geprobeerd, Smartival geeft de meeste rust vind ik. (Maar is geen wetenschappelijk bewijs natuurlijk)

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik merkte wel degelijk verschil in t effect. Ik heb zelf ook verschillende soorten geprobeerd, Smartival geeft de meeste rust vind ik. (Maar is geen wetenschappelijk bewijs natuurlijk) "

Ik ook, maar merkte geen verschil, behalve op mijn bankrekening, je moet wel de blauwe gipskruid erbij hebben, alleen Theaine is niet voldoende.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik ook, maar merkte geen verschil, behalve op mijn bankrekening, je moet wel de blauwe gipskruid erbij hebben, alleen Theaine is niet voldoende. "

Nee natuurlijk niet, wel dezelfde samenstelling, anders kun je t niet vergelijken.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nee natuurlijk niet, wel dezelfde samenstelling, anders kun je t niet vergelijken. "

Nou die samenstelling van die 2 is er nog niet zo lang, toen ik voor het eerst LTO3 kocht kond je dat nog niet samen krijgen, dus dat is nog niet zo lang.

Misschien dat de visolie die er in zit de opname beter maakt, maar dat is op te lossen door met eten te geven met een beetje krillolie.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Ehhh, wat is lto3?

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Sorry, ik heb op het linkje geklikt en nu weet ik het.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ehhh, wat is lto3? "
 
 
 
 
  L Theaine, blauwe gipskruid en omega's, een kruidenmengsel.
 
 
 
 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Nou die samenstelling van die 2 is er nog niet zo lang, toen ik voor het eerst LTO3 kocht kond je dat nog niet samen krijgen, dus dat is nog niet zo lang.
Misschien dat de visolie die er in zit de opname beter maakt, maar dat is op te lossen door met eten te geven met een beetje krillolie. "

Luco vitaal heeft m al heel lang en er zijn er meer maar die heb ik niet meer.

 

Maar goed, voor ts, gewoon proberen!

honden page profiel CellieCellie

Ok.. en dan gewoon met 1 per dag beginnen? Ze wegen 30 - 35 kg.

Hoelang zouden jullie het de tijd geven om te zien of het wel / niet werkt? 

Volgende forumvraag: Volwassen hond leren wandelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^