Trots

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JackiesJackies

honden foto van Jackies

Ik ben trots en voorzichtig optimistisch. Gisteravond lag de pup bij de volwassen hond. Toen mijn man naar bed ging bleef ze liggen. De pup was los in huis. We hoorden haar via het trapje de bank op lopen en hebben onze ogen dicht gedaan. 

Van morgen om 7 uur krabte ze aan de deur en klonk er een piepje. Daar werd ik wakker van. De slaapkamerdeur en die van de woonkamer zitten tegenover elkaar. Gewacht tot ze stil was en toen naar binnen. Ze is nog niet zindelijk. Dus ik vond 2 kleine plasjes en een drol.

Voor vannacht misschien de wekker zetten en hopen dat het zo door blijft gaan.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Waarom wachten tot ze stil is? Misschien heeft ze daarom wel in de kamer gepoept en geplast? Geef er gehoor aan, een hond meld zich doorgaans niet voor niks. Doen ze dat wel, merk je gauw genoeg hoe ze dat doen.

S nachts eruit om de pup te laten plassen en poepen. Dan hoeft ze dat ook niet binnen te doen.

honden page profiel JackiesJackies

honden foto van Jackies

De keutel was al koud die was niet heel vers. Ik had inderdaad meteen naar binnen kunnen gaan. Vannacht hebben we geen wekker gezet omdat we beide dachten dat ze dit nooit ging pikken los in huis.  Ze sliep immers nog steeds naast ons in de bench. (Nou ja sliep)

Voor komende nacht zet ik inderdaad een wekker. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" De keutel was al koud die was niet heel vers. Ik had inderdaad meteen naar binnen kunnen gaan. Vannacht hebben we geen wekker gezet omdat we beide dachten dat ze dit nooit ging pikken los in huis.  Ze sliep immers nog steeds naast ons in de bench. (Nou ja sliep)
Voor komende nacht zet ik inderdaad een wekker.  "

De keutel was niet vers en oud, oeps, smile   wekker zetten om een uur of half drie en even uitlaten, hoef je niets op te ruimen...

honden page profiel JackiesJackies

honden foto van Jackies

Precies. Komt goed.

Volgende forumvraag: Ineens slapeloze nachten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^