Snachts moeten plassen, herkenbaar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Sara moet snachts regelmatig plassen. Zijn er meer honden met een kleine blaas of is dit vreemd? Dit heeft ze eigenlijk altijd al gehad. Overdag gaat het nooit mis, ze wordt om de 5 uur ongeveer uit gelaten soms zit er wat meer tijd tussen. Als ze naar buiten moet gaat ze voor de deur staan. Snachts zie ik dit dus niet en heeft ze wel eens een ongelukje. 

 

Gister avond is ze om 22.30 uit geweest en vanmorgen om 6.30 weer. Wel waren de honden gisteren heel druk en heeft ze dus net voor het uit laten veel gedronken.

 

Onze andere hond red het makkelijk, die draait zich het liefst nog eerst 10x om voor ze mee uit wil.. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Lola, in huis rustig aan, zo na het eten geen gespeel meer, een kleine wandeling rustig aan....en geen water weghouden hoor....lekker relaxen in de avond , grote kans dat er dan snachts niet geplast wordt, het is een mooie tijd dat je haar uitlaat savonds , en smorgens half zeven is mooi op tijd, geef je brokken ? Dan drinken ze wat meer, met vlees wat minder omdat daar al genoeg vocht inzit.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Lola, in huis rustig aan, zo na het eten geen gespeel meer, een kleine wandeling rustig aan....en geen water weghouden hoor....lekker relaxen in de avond , grote kans dat er dan snachts niet geplast wordt, het is een mooie tijd dat je haar uitlaat savonds , en smorgens half zeven is mooi op tijd, geef je brokken ? Dan drinken ze wat meer, met vlees wat minder omdat daar al genoeg vocht inzit. "

Bedankt voor je reactie. Ik haal geen water weg! Ze krijgt inderdaad wel brokken. Gisteren waren ze erg druk, maar ook als dit niet het geval is, heeft ze wel eens een ongelukje (1x per week ongeveer).

 

Vraag me af of dit heel raar is of dat een hond ook een wat kleinere blaas kan hebben. Overdag trekt ze prima, maar dit is minder lang dan de nacht.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Is niet raar hoor, hoe oud is ze ? 

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Is niet raar hoor, hoe oud is ze ?  "

2 nog maar! Dit heeft ze altijd wel gehad. Ze was snel zindelijk, maar de nacht trekt ze net niet denk ik..  helemaal niet als ze dan zo laat nog veel drinkt.

honden page profiel Vera met Diesel+, Fenna en NoaVera met Diesel+, Fenna en Noa 3 doggies

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

Hier moeten ze ook wel eens 's-nachts plassen. Ze slapen op bed en springen dan af dus ik merk het dan en laat ze even uit.

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

Tuurlijk kan dat.

Niet alle honden zijn hetzelfde, net zoals niet alle mensen hetzelfde zijn.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Puck moet ook wel eens s nachts plassen. Vooral als ze voor het slapen gaan nog gedronken heeft.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Mijn hond is het andere uiterste. Ik voelde me vrijdag niet lekker, dus lag 12 uur (van 23 tot 11) in bed. Remi heeft het langer dan 12u opgehouden, want bleef nog even verder uitslapen, terwijl ik thee zette hp-sleephappy

En dit lange ophouden doet ze wel vaker. Zo baasje zo hond? Hier in ieder geval wel XD

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Geen zorgen maken, als ze op de dag het netjes aangeeft is er niets aan de hand, je hond snachts in je buurt houden zodat je merkt, hee ze moet er even uit, plassen en doe dat in de buurt van het huis, desnoods maak je een plasplekje in de tuin of balkon, en dan verder slapen, ......smile

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Mijn hond is het andere uiterste. Ik voelde me vrijdag niet lekker, dus lag 12 uur (van 23 tot 11) in bed. Remi heeft het langer dan 12u opgehouden, want bleef nog even verder uitslapen, terwijl ik thee zette 
En dit lange ophouden doet ze wel vaker. Zo baasje zo hond? Hier in ieder geval wel XD "

Haha. Onze andere hond precies zo! Die kan het echt uren ophouden, vaak wil ze de laatste ronde al niet eens meer meelopen.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Tuurlijk kan dat.
Niet alle honden zijn hetzelfde, net zoals niet alle mensen hetzelfde zijn. "

Dat snap ik. Vaak hoor je toch dat een hond het eenmaal makkelijk moet kunnen ophouden. De DA vond het ook raar en heb al urineonderzoek laten doen, echo laten maken. Maar nergens kwam wat uit. Maar goed, gelukkig zijn er meer honden die wel eens moeten plassen snachts.

Volgende forumvraag: Vuurwerk Verbod petitie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^