Veranderd gedrag bij de hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eline900Eline900

Hallo iedereen,

Wij hebben een mechelse herder die nu 6,5 maand oud is. Sinds een week of 2, 3 is haar gedrag precies veranderd. Bijna Iedere keer als we aan tafel zitten of we zitten in de zetel begint ze te springen op ons, te grollen en te happen. Ze heeft wel nog nooit gebeten. Als we haar negeren blijft ze verder doen en als we zeggen GEDAAN of FOEI blijft ze meestal ook verder doen. 

Ik heb wel gelezen dat het zou helpen om ze dan af te leiden. Als we dan zeggen ZIT dan lukt dit meestal wel, maar niet zo lang daarna is ze terug bezig. Wat meestal ook wel helpt is haar een speelgoedje geven of een snoepje maar de ene keer lukt dit en de andere keer niet.

Ook hebben we niet het gevoel dat ze agressief is als ze dit doet want haar staart blijft kwispelen en ze heeft nog nooit gebeten. Als we haar dan laten zitten en we geven ze een aai en een knuffel dan laat ze dit zonder problemen toe. 

Heeft iemand enig idee waarom ze dit doet en wat we er misschien kunnen aan doen? 

Vele groetjes 

Eline & Enzo  

 

honden page profiel DennyDenny

Wat doen jullie verder met haar? Qua cursus of spel of dergelijke? En uit wat voor lijn komt ze?

Hier 3 mechelaars waarvan 1 pup van 15 weken. Maar daar ben ik nu mee spelenderwijs begonnen met het speuren. Super leuk voor de pup en goed voor zijn denkwerk waardoor hij binnen ook rustig is.

Volgende forumvraag: Eerste weken in huis alleen laten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^